• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Göbek eritmeye yardımcı basit egzersizler
Göbeğinizdeki fazla kilolardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Karın kaslarını çalıştıracak ve özellikle bu bölgedeki yağları eritmenizi sağlayacak egzersizlere bir göz atın…
11:55 | 20 Haziran 2011
Yorum YazArkadaşına gönderSitene EkleYazdır

Paylaş
11

Egzersiz 1

Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Bedeninizin üst kısmı gergin olsun ve yavaşça öne doğru eğilin. Ardından vücudunuzu sağa ve sola doğru kıvırın. 4-8 kez arasında 2-3 sefer bu hareketleri tekrarlayın.

Egzersiz 2

Sırtüstü uzanın ve sağ ayağınızı yere, sol ayağınızı da sağ dizinizin üstüne koyun. Sol elinizi yere ayası yukarıya bakacak şekilde koyun. Sağ elinizi ensenize koyun. Yavaşça mekik çeker gibi sol dizinize doğru sağ omzunuzu götürün. Kalçanız kesinlikle yerden kalkmamalıdır. 2-3 sefer 4 kez olmak üzere bu egzersizi tekrarlayın.

Sıkı, pürüzsüz ve formda kalçalara kavuşmak hayal değil! İşte mucizenin diğer adı X-tra Gel Pro!

Egzersiz 3

Sırtüstü, dizlerinizi kırarak ayaklarınız yerde olacak şekilde uzanın. Kollarınızın bedeninizin yanında sabit dursun ve omuzlarınızdan dizlerinize doğru bükülün. Aynı şekilde bu egzersizi de tekrarlayın.

Egzersiz 4

Sırtüstü uzanın ve dizlerinizi bükerek omuz açıklığında yerleştirin. Topuklarınızı kesinlikle yerden kaldırmayın. Ellerinizi başınızın arkasına koyun ve dirsekleriniz kulak hizasında havada olsun. Karın kaslarınızı sıkın ve sağ dirseği sol dize değdirmeye çalışın. Bu egzersizi tekrarlayarak devam ettirin ancak kendinizi fazla zorlamayın.

Egzersiz 5

Vücudunuzun bir tarafına yatın ve dirseğinizi omzunuzun altına gelecek şekilde kıvırın. Vücudunuzun gergin konumda olsun. Kalçanızı yerden mümkün olduğu kadar kaldırmaya çalışın ve geri bırakın. Aynı hareketi diğer tarafınızda da tekrar edin.

Metabolizmayı hızlandıran besinler
Yağ yakıcı özelliği olan bir dizi yiyecek bulunur. Bu besinler zayıflamanızda sizin en büyük yardımcınız olacaktır.
11:29 | 08 Haziran 2011
Yorum YazArkadaşına gönderSitene EkleYazdır

Paylaş
51

Kırmızı fasulye

Kırmızı fasulye protein ve lif açısından çok zengindir ve hiç yağ içermez. Kırmızı fasulyede karın bölgesindeki yağları yakmaya yardımcı olan flavonoidler bulunmaktadır.

göbek yağlarına karşı armut

Ne kadar tatlı ve sulu olursa olsun armut lif açısından zengin ve kalori yönünden fakir bir besindir. Bu sayede her öğünde rahatlıkla tüketebileceğiniz bir meyvedir. Ayrıca armutta özellikle karın bölgesinde depolanan “hayvansal” yağların yakımını hızlandıran antioksidanlar bulunmaktadır.

Yağ yakımını hızlandıran formül için Tıklayınız...

Patlamış mısır dahi kilo verdiriyor!

Tatlandırılmamış ve tuzsuz patlamış mısır garip görünmesine rağmen yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Çünkü tam tahıllardan olan mısır genel sağlık için yararlı olmasının yanı sıra göbek bölgesindeki yağların yakımına da yardımcı olur.Yağ yakımını hızlandıran başka bir ürün de limon suyu ekstresi içeren limon kapsülüdür ! Bu doğal yağ yakıcılarından faydalanabilirsiniz.

Patates en büyük dostunuz

Patates salatası mayonez veya kremasız yapıldığı takdirde hem sizi tok tutar hem de içerdiği sindirimi kolaylaştırıcı liflerle yağların yakılmasını hızlandırır. Patatesin daha etkili olabilmesi için ise haşladıktan sonra soğumasını bekleyin. Sirke gibi bir sos ile birlikte haşlanmış soğuk patatesler aynı zamanda iştahınızı da kapatacaktır.

Fındık ve fıstıklar

Fındık ve fıstık türündeki yemişlerin yapısının yarısı yağdan oluşsa da doymamış olduğu için obeziteye karşı vücudun yanındadır.

kiloya sevincek hal mi kaldı yaaa

gizemcim pazar günü itiraz kabul etmiyorum ortimm sende geleceksin o kadar. ya hep kocan mı seni bekleyecek. senle gezelim tozalım akşama kadar vitrin bakalım. kocan seni beklesin artık. sakın kendini suçlama ve güçlü ol. güçsüz olduğunu bilirse daha çok çullanıyo bazı insanlar.

Günlük yaşamın koşuşturması içinde dengeli ve sağlıklı beslenme fırsatı bulamıyorsanız, açlığınızı atıştırmalık besinlerle bastırıyorsanız vücudunuzdaki yağ miktarını gün geçtikçe çoğaltıyorsunuz demektir. Hele hele kış mevsiminde farkında olmadan zamanla alınan kilolar yaz gelince büyük dert olur… Ama artık hem kalori yakımını hızlandırmak hem de alınan kalori miktarını en az seviyede tutmak için bir yardımcınız var!

Ne yaparak kaç kalori yakılır?

Mesela 1,5 saat yürüyerek yaklaşık 350 kalori yakabilirsiniz. Ya da 30 dk. koşarak 400 kalori sarfedebilirsiniz. 45 dakika ip atlamak ise 370-380 kaloriye eşdeğer. İyi de benin bunları yapacak ne vaktim var ne de zaten yapabilirim diyorsanız, şimdi size 2011 yazına damgasını vuracak bir teklifimiz var.

Kendinizi yormadan daha fazla kalori yakmaya ne dersiniz?

İnsanın bazal metabolizması (en az aktivite ile yakılan minimum kalori miktarı), günlük ortalama olarak, 1800-2200 aralığında kalori yakar. Aktivitenin yoğun olduğu günlerde bu rakam 3500’e kadar çıkar. kilo almanın asıl sebebi de, alınan kalorinin yakılan kaloriden fazla olasıdır. Bu açıdan 3500 kalorinin üzerindeki her rakam kilo ve yağ olarak kendisini göstermektedir.

Limon Suyu, etkisiyle vücuttaki yağ yakımı süreci hızlandırıcıdır!

Sabahları kalktığınızda ılık suya katılmış limon suyu içmek sindirim sisteminizi harekete geçirecektir. Kanı temizleyen bir madde olan limon dolaşım sistemine de iyi gelir.Limon kapsülü size bu konuda yardımcı olacaktır.

Limon suyu kullanımı sırasında özellikle dikkat edilmesi ve önem verilmesi gereken bol su tüketimidir. Su vücut için son derece yararlı ve sağlıklı zayıflamayı sağlayan bir besindir ve zayıflama sürecinde çok önemli rolü vardır.

Özellikle C vitamini içeriği ile bilinen portakal, kabuk ekstresinde bulunan 150’den fazla etken madde ve 60’dan fazla flavanoid türevleri ile Sağlık açısından son derece önemli rollere sahiptir. 1 portakal günlük C vitamini ihtiyacının yaklaşık % 135’ini karşılayabildiğini biliyor muydunuz?

0 Yorum

Seksi ve sıkı kalça için 15 dakikalık egzersiz
Haftada 3 kez 15 dakikalık periyotlar halinde tekrarlandığında bu egzersizler kalçalarınızın sıkılaşmasını sağlayacaktır.
KALÇA EGZERSİZİ 1:ÇÖMELME
Başlama pozisyonu: Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın, göğsünüzü gerin ve kollarınızı öne doğru uzatın. Omuzlarınızı arkaya doğru itin.
Egzersiz: Dizlerinizi kırın, kalçanızı geri itin ve sandalyeye oturuyormuş pozisyonu alın. Vücudunuzu yavaşça öne doğru eğin ve tekrar sırtınızı dikleştirin.
Sıkı, formda ve pürüzsüz kalçaların formülünü merak ediyor musunuz? Tıklayınız...

Egzersizin püf noktaları:
• Kalçalarınızı dizlerinizin hizasından daha aşağıya bırakmayın. Kalçanız yere paralel bir hat oluşturmalıdır.
• Topuklarınızı yerden kaldırmayın.
• Sırtınız dik durmalıdır.
• Çömelme hareketini yavaşça yapmaya gayret gösterin.
• Bu egzersiz gluteus maximus denen baldırların ön ve arkasında bulunan kasları çalıştırmaya yardımcı olur.

Tüm Yorumlar
Diğer Vücut Bakımı Galerileri tümü »

Bölgesel yağlarınızdan kurtulmanın formülü!
Göbek, bel ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulup yaza incecik girmeye ne dersiniz?

Dövmeler hakkındaki gerçekler
Rengarenk ve genellikle bir anlamı olan dövmeleri her tarafta görmek mümkündür. Ancak dövmeler hangi amaçlarla yapılır ve ne gibi riskler taşır? İşte detayları...

KALÇA EGZERSİZİ 2:HÜCUM

Başlama pozisyonu: Yine ayaklarınız omuz genişliğinde açık olarak ayakta durun. Sağ ayağınızı geriye doğru yerleştirin ve kollarınızı öne doğru esnetin.

Egzersiz: Sol bacağınızı dizden kırın ve sağ ayağınızın hücum pozisyonunda olsun. Sağ ayağınız baş parmağınız üzerinde dursun. Elleriniz ve vücut ağırlığınız sol diz üzerinde olsun. Ardından bacakları değiştirecek bu hareketi her bir bacak için 10 kez tekrarlayın.

Egzersizin püf noktaları:• Vücudunuz ve sırtınız dik konumda olsun.
• Arkaya attığınız ayağınızın dizi yere değmelidir.
• Bu egzersiz esnasında hafif ağırlıklar da kullanabilirsiniz.
• Bu egzersiz küçük kalça kaslarını ve baldırların ön kısmında bulunan kasları çalıştıracaktır.

KALÇA EGZERSİZİ 3: KALDIRMA
Başlama pozisyonu: Yerde uzanın ve ellerinizi iki tarafınıza yerleştirin. Ayaklarınız yine omuz genişliğinde açık dursun. Dizlerinizi kırın ve ayaklarınız yere bassın.

Egzersiz: Kalçanızı yerden kaldırırken ayaklarınız ve omuzlarınız yere değmelidir. Ardından tekrar başlama pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın.
Egzersiz yaparken ihtiyaç duyacağınız spor aletleri ve fiyatları için tıklayınız...
Egzersizin püf noktaları:

• Durup kalça kaslarının dinlenmesini beklemeyin.
• Egzersizi mümkün olduğu kadar yavaş yapın.
• Kalçanız havadayken dizlerinizi birleştirmeye çalışın.
• Bu egzersiz kalça kaslarınızı ve baldırlarınızı sıkılaştıracaktır.

Yeşil Çay

Yeşil çay metabolizmayı hızlandıran ve anti-kanser özelliği bulunan bir çay çeşididir. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Mayasız bir içecek olan yeşil çayı yemeklerin sonunda tüketebilirsiniz. 5 fincan yeşil çay 70-80 kalorinin yakılmasını sağlar.

Yeşil çay ektresi ile formüle edilmiş, kilo vermeye yardımcı formül için Tıklayınız!

Az yağlı süt ve süt ürünleri

Kalsiyum açısından oldukça zengin olan bu besin maddeleri yağ hücrelerinin yakılmasını hızlandıran enzimlerin üretimini destekler. Günde 3-4 kez süt ve süt ürünleri tüketen kadınların yağ yakım hızı %70 oranında artmaktadır.

Su

Yeterince su içmiyorsanız kilo verme sorunuyla karşı karşıya kalacaksınız. Sıvı eksikliği metabolizmanın yavaşlamasına ve kandaki glukoz seviyesinin düşmesine neden olur. Her gün mutlaka 1,5 litre su içmeye özen gösterin.

Proteinli yiyecekler

Proteinler kasların oluşumu için oldukça önemlidir. Protein açısından zengin yemekler metabolizmayı hızlandırır. Sindirim sistemimiz proteinleri yakmak için daha fazla enerji harcar ve bu sayede daha fazla kalori yakar. beslenme düzeninizin %20-35’i proteinden oluşmalıdır. Bu sayede günde 120-130 kalori yakabilirsiniz.

baharatlı besinler

baharatlar ve özellikle kırmızı biber metabolizmayı hızlandırır, çünkü içerisinde bulunan besin maddeleri adrenalin salgılanmasını ve dolaylı olarak da kalori yakımını artırır.

günaydın yeni kalktım ben daha gözlerim balon gibi gece misafir ağırladım çok yorulmuşum uyuyuncada dinlenememişim bööle boş boş bakıyom ekrana
bu günkü kiloooooooooooooom 79,9
azcık azcık gidiyo
:18::18::18::18::18::18::18:

herif başımda heran çıkabilirim. kız öznur işin hayırlı olsun. ne üzerine tam geçmişi okuyamadım küü. bu arada kaba kürüne akşamdan başlayayım diyordum ama herife yapacağım tavuk bozuk çıkınca kabak hazretleri akşam yemeğimiz oldu. kısmet değilmiş. neyse öle işte.
kipadaaaa:52: tşk ederim.saol
canım öncelikle geçmiş olsun..ama senden bunu beklemezdim.bir bakışla seni tutanın kalbini çalabilirdin.neyse kısmet boşluğuna gelmiş o anda hehe:D
bu arada işin olduna sevindim.hayırlı olsun.sıkılmazsın hiç olmazsa.

ay bu arada ben bişey anlatcam.geçen gün yine bir kaçamak anında kuzenle dondurma alıoduk.çocuk dondurmaları koydu hiç dikkatimi çekmemişti baktım kuzen dürtüo beni arkasını döndünde cok yakışıklı fln dedi:D ben de şöle bi baktm meraktan:D çocuk gözlerimin içine bakıo masmavi gözleri vardı başka da bişeyini göremedm gzl:D.elimde tek taş olmasına ragmen sırıtıp bakıodu böle deişik deişik.neyse neli olduğunu söledim dondurmanın gülümsüo cocuk hala sinir oldum.parayı verdim uzatırken de bişiler geveledi baktı gözlerime ben hemen kaçırdım.ay çok utandım yaa..önceden olsa böle olmazdm da şimdi sevgilim uzakta ya kötü hissediorm böle bir durum olunca.bir de kuzenim beenmişti ya o da bir garip oldu sonra :50:

tşk ederim kiii:52:
eve geldik annemde üstüne düştüğün çocuk pek tipsizdi dedi:60:

tam beklediğim gibi 65:68:

ya bnm anlamadığım kilo 1 ayda yerleşiyo insan vücuduna. e 1 hafta kendime bakamadım nasıl yerleştin beee:57:

canım benim sana katılıyorum ama eşimde kendine güven yok eşim şuanda çok rağbet olan fizik tedavi uzmanı istediği yerden iş bulabiliyor hamdolsun bugün konuştuk o da bazı şeylerin farkına varıyor inşallah tedavi olmam lazım bu saplantılarımdan kurtulmak için dedi inşalah en kısa zamanda bir psikiyatriste yada psikoloğa gidicez,şöyle bir karar aldım esra boşanmak çare değil önemli olan zoru başarmak yılmıycam rabbime sığınıp bu zorluğun üstesinden de gelicez evladımızz ve yuvamız için bu dünyada sağlık olduktan sonra aşılamıyacak dert yok çünkü yüce yaradanım dermansız dert vermemiştir insanoğluna şuanda bir sınavdayız ve şeytan sürekli uğraşıyor ve istediğide eşleri ayırmak yenilmiycem kör şeytana savaşıcam onunla ve bu gemiyi yürüteceğiz inşallah....
canım kesinlikle çok sağlam karakterli bir bayansın....çok güzel kararlar almşsın...yılmamak ve direnmek hayatın devamını sağlayan en kaliteli harket..Dualarımız sizinle...

kilomu bildiriyorum bildirmez olaydıımm.77.1 geçen hafta 75.7 idi. 1.4 kilo almışım hayvan bennnn..çok özür dilerim kızlarr sizden. haftaya telafi edecem söz inşallah.
canım kabak yap bak inan ki çok kolay gidiyo şişler.alışılmış kalorinin üstünde ya da altında alınca vücuut 3-4 gün su tutuyo belki ona denk geldii...inan ki salı sabahı 76.7 idim.ve kabak yaptım 2 gün...hatta dün akşam da saat 11.30 gibi bi de gözleme yedim.buna rağmen böle...

kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .
ORTİİİİİ NE DİYONNN YAAAA.YILMMAAAKKK YYOKKK SAKIINNNNN.ya canım ödemdir o emin ol...sen kabak yap bak sadece 2 gün.hiiçç kaybedecek bişeyin yokk.sonuçta sürekli olsa sağlıksız ama bu sadece 2 gün.sonrasında da 6 öğün ve kalori sayımı yapazrın...şekerim madem beceremiyosun nasıl verdin şimdiki kiloları....lütfen yaaaa bi kere dene.hafta sonu.ya da yanına al akşamdan yapıp.inan ki sabrettiğine değiyo....
kaptancım çoook geçmiş olsun yaaa.çok dikkat et.bi de accık bi bonfile sar gece.acayip ii geliyo...
çatlak_kemikim senin adına çok seviinndiimm yaaaa.süper olacak inan.çok değişecek hayatın.ve artık seni hırpalamalarına izin vermeyeceksiinn insnaların.bu süreç çok faydalı bi şey.bence en doğru kararı almışsın...
irras senin eşine de çok geçmiş olsunn.İnş tez vakitte düşer taşlarr da kurtulursunuz.o da çok gerginlik yapıyo insanda çünkü...

KIZLARR GÜNAYDINN HERKESLEREE..
kızlar bu hafta biraz tempomuz düştü ama haftaya daha ii olcaz inş.yaza yeni girmenin bi sorunu olarak vücutlar çok şişiyo..ama toparlancaz inş.
bu arada önemli bi şey oldu dün gece.çok güzeldii.hemen paylaşmak istiyorumm.ilk defa izledim çünkü.KIRKLARELİne türkçe olimpiyatlarında 1.lik alan öğrenciler geldii.çok güzeldi yaaa.herkes coştuu resmen.belki tvde de canlı yayın vermişlerdir ama bilmiomm...bi de bu sabah kahvaltı yaptık onlarla birlikte.çoookkk sempatikler ve çok şekerlerrrrr.hele bi parçada acayip ağladım ben yaaa.çok özel bişey.mısır,kazakistan,kamboçya,ırak,arnavutluk daha bi çok ülkeden bi sürü öğrenci gelmiştii.ve çok gurur duydum dilimleeee.

hoş geldin fatoş:43::43::43::43::43::43::43:
çok sevindim senin adına inna kii canım o olimpiyatları biliyorum canım gerçekten çok güzel ve özel...

Back
X