• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben spora gidiyorum. byeeee. bu hafta sonuncuyuz sanırsam. uzun zamandır böle bişe olmuyodu ama nazar diyelim tatile uyum sorunu diyelim ama öğrendikki bırakınca bişrazcık olayı 1 haftada hemen geliyormuş. kendi adıma pazartesiden beri çok uğraştım 3 saat tempolu yürüdm şekrli namına bişe yemedim.evet bu hafta mükafatını görmedim ama haftaya görecem inşallah. ve hep beraber elma diyeti yapmayı öneriyorum bu hafta. ena zından 1 hafta
yapabilirimiyiz.

fattacım kabak detoksu yapamadım dün kabağı yemek yapmak zorunda kaldım sulu. neyse bidahakis efere.

herkese hayırlı cumalar,yemin ederim bugün cuma olduğunu yeni farkettim kilom maalesef aynı bu hafta konsantrasyonum sıfır hatta eksilerdeydi ama size söz önümüzde ki maçlarda iyi olavak.....

hoş geldin fatoş:43::43::43::43::43::43::43:
çok sevindim senin adına inna kii canım o olimpiyatları biliyorum canım gerçekten çok güzel ve özel...
yaaa ortağım sakın yılma cümleleri duymıyım bak.inan ki çok üzülürüm.şimdiye kadar verdiğin kiloları nasıl verdin vermeyi başaramadıysan.sen de biliosun vücut bu.farklı bi şey yiyince hemen şişiyo ve tepki gösteriyo.oalabilir.yılmıycaz ya bu sefer bırkamak yok sakııınnnnn.hep beraber başarıcaz bu işi yaaaa.yılcan sonra ne olacak.verdiklerin geri gelecek.sonra ancsa millete sözle anlatmaya çalışcan iradeli bi insan olduğunu.yok işte ben bi zaman vermiştim ama bi daha cesaret edemiyom başlamaya.başaramıycama inanıyorum vs...yani canımcım bak lüttfeeen.bırakmak yok yaa.sen bırakırsan ben de bırakırım.hadi kendi vebalin neyse de benimkini de çekmek mi istiyosun?

gülçin taksimde buluşalım bugün oğlanı alayım geleyim uyar mı sana,ama araçla sorun park sorunu bir otopark buluruz ne dersin....
canım akmnin hemen yanında sarı dolmuşların kalktığı yerde bi otopartk var.hani şu uzn direklerin olduğu yerde.giriişi de orda hatta.o otopark çok günevli.ben genelde oraya bırkaıyorum hep yer buldum şimdiye kadar.çünkü çok kimse bilmiyo.orayı özel bi kurum parkı falan sanıyo millet:)))

canım akmnin hemen yanında sarı dolmuşların kalktığı yerde bi otopartk var.hani şu uzn direklerin olduğu yerde.giriişi de orda hatta.o otopark çok günevli.ben genelde oraya bırkaıyorum hep yer buldum şimdiye kadar.çünkü çok kimse bilmiyo.orayı özel bi kurum parkı falan sanıyo millet:)))[/QUOTE]

sağol canım benim aklımada orası geldi ....

yaaa ortağım sakın yılma cümleleri duymıyım bak.inan ki çok üzülürüm.şimdiye kadar verdiğin kiloları nasıl verdin vermeyi başaramadıysan.sen de biliosun vücut bu.farklı bi şey yiyince hemen şişiyo ve tepki gösteriyo.oalabilir.yılmıycaz ya bu sefer bırkamak yok sakııınnnnn.hep beraber başarıcaz bu işi yaaaa.yılcan sonra ne olacak.verdiklerin geri gelecek.sonra ancsa millete sözle anlatmaya çalışcan iradeli bi insan olduğunu.yok işte ben bi zaman vermiştim ama bi daha cesaret edemiyom başlamaya.başaramıycama inanıyorum vs...yani canımcım bak lüttfeeen.bırakmak yok yaa.sen bırakırsan ben de bırakırım.hadi kendi vebalin neyse de benimkini de çekmek mi istiyosun?

canım akmnin hemen yanında sarı dolmuşların kalktığı yerde bi otopartk var.hani şu uzn direklerin olduğu yerde.giriişi de orda hatta.o otopark çok günevli.ben genelde oraya bırkaıyorum hep yer buldum şimdiye kadar.çünkü çok kimse bilmiyo.orayı özel bi kurum parkı falan sanıyo millet:)))

uff tamm fatoşum sözz beni neyle tehtitt ediyonn kendinle başka yolum yokkk bu hafta sonu kabak yapim dedimm annem aradı şimdi bu akşam çık gel dioo hadii bakalımm napcam bilmiorum . tek isteğim tatile gidip telefonumu kapatıp kitaplarıma gömülmek..:43::43::43::43::43::43::43:

uff tamm fatoşum sözz beni neyle tehtitt ediyonn kendinle başka yolum yokkk bu hafta sonu kabak yapim dedimm annem aradı şimdi bu akşam çık gel dioo hadii bakalımm napcam bilmiorum . tek isteğim tatile gidip telefonumu kapatıp kitaplarıma gömülmek..:43::43::43::43::43::43::43:
canımcım sen bence bu hafta 6 öğün yap bi de çarşamba,perşembe kabak yap.hem annene gidince kalori sayımıyla da ayar yaparsın.ben başladım bugünden itibaren 6 hatta 7 öğün yapcam ve 1300 kalori.sabah kahvaltıda 1 çay bardağı süt ilave edicem.öğlen sulu yemke,cacık-yoğurt-ayran grubu, bi de az karbonhidrat 1-2 dilim ekmke veya 5-6 kaşık pilav-makarna vs,sonra akşam üzeri 5 gibi bi tane haşlanmış yumurta,ve akşam da sadece çorba,salata veya sulu yemek yarım dilim ekmek.bunu en geç 7.30 dayiycem.ve de gecede sadece karpuz yiycem 1-2 dilim.haberin olsyn şeker bu ay bunu yapcam.sen de 6 öğün yap.sanırım artık vucüt gereksiz olanları attı.şimdi de metabolizmayı hızlandırmamzı lazım.bi de yeşil çay yapcam.haaaa sabah ki arada da 1-2 galeta.bu şekilde bizim ark. vermiş bak.ayda 3 kilo civarında.üztelik hiç spor yapamadım yoğunluktan dedi.beraber başlayalım mı ne dersin?

esraaaaaaaaaa canım kusura bakma gözümden kaçmış senin kilon kaç

slm aynalar gecmis olsun :((( acelen neydi oyle......... ya takima gelsemi yine ne dersin:8:

canım şuan takımda yer yok hatta 13 kişiyiz :54:

hay bebeğim geçmiş olsun sağlam gel burayadaaa

sağol canım

çok geçmiş olsun canım,oku kendini sürekli nazar değiyor sana bence

bencede canım :nazar:

selam kızlar
yeni kilom 71 giden tamı tamına kilo

kilo vermeme bile sevinemiyorum ruhsal bakımdan çökmüş vaziyetteyim

hayırdır canım ne oldu kaynana mı sorun
bu arada tebrik ederim 1 kilo vermişsin ama takımcak berbatız :43:

canımcım sen bence bu hafta 6 öğün yap bi de çarşamba,perşembe kabak yap.hem annene gidince kalori sayımıyla da ayar yaparsın.ben başladım bugünden itibaren 6 hatta 7 öğün yapcam ve 1300 kalori.sabah kahvaltıda 1 çay bardağı süt ilave edicem.öğlen sulu yemke,cacık-yoğurt-ayran grubu, bi de az karbonhidrat 1-2 dilim ekmke veya 5-6 kaşık pilav-makarna vs,sonra akşam üzeri 5 gibi bi tane haşlanmış yumurta,ve akşam da sadece çorba,salata veya sulu yemek yarım dilim ekmek.bunu en geç 7.30 dayiycem.ve de gecede sadece karpuz yiycem 1-2 dilim.haberin olsyn şeker bu ay bunu yapcam.sen de 6 öğün yap.sanırım artık vucüt gereksiz olanları attı.şimdi de metabolizmayı hızlandırmamzı lazım.bi de yeşil çay yapcam.haaaa sabah ki arada da 1-2 galeta.bu şekilde bizim ark. vermiş bak.ayda 3 kilo civarında.üztelik hiç spor yapamadım yoğunluktan dedi.beraber başlayalım mı ne dersin?

tamam canımm olurr ben varım pztesi itibari ile 6 öğün yiyim bide onu denimm bakiimm zaten haftaya cunma taile gidiyorum bakalım nolcak. sağol canım benimm desteğin için canım arkdaşım benim:)

14. TAKIM 213. ETAP

aynalar ( 96,1 / 97,8 / -1,7 / -1,77% )
pinkcat87 ( 63,7 / 63,5 / 0,2 / 0,31% )
triptofan ( 75,7 / 77,1 / -1,4 / -1,85% )
roseberry ( 68,3 / 68,3 / 0,0 / 0,00% )
irras ( 88,0 / 87,8 / 0,2 / 0,23% )
selinay2002 ( 64,3 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
aysen_34 ( 72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,39%)
emidaf ( 69,0 / 71,0 / -2,0 / -2,90% )
catlak_kemmik ( 62,5 / 65,0 / -2,5 / -4,00% )
faTTa83 ( 75,2 / 74,8 / 0,4 / 0,53% )
nazco ( 80,6 / 79,9 / 0,7 / 0,87% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
urbi_seher ( 104,5 / 103,0 / 1,5 / 1,44% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 910,1 / 913,7 / -3,6 / -40,0% )

tamam canımm olurr ben varım pztesi itibari ile 6 öğün yiyim bide onu denimm bakiimm zaten haftaya cunma taile gidiyorum bakalım nolcak. sağol canım benimm desteğin için canım arkdaşım benim:)

canımcım pazartesiye bırakma şimdiden başla istersen.belki daha fazla etkili olur.kalori saycan zaten.bu arada patronlarına da söle çok yormasınlar benim ortağımı....zaten tatil de vermediler daha:(((

selam kızlar ben gene geldim zaten pc açıktıda biz oğluşla kahvaltı ettik biraz oynaştık ortalığı toparladım geldim
siz neler yapıyonuz

14. TAKIM 213. ETAP

:50::50::50::50::50: ya kızlar bu hafta böle oldu ama bu oldu diye yılmayalım.hatta daah çoks arılalım.ben şimdi çizelgemi de şekil olarak değiştiryorum ve sanki sıfırdan başlamışım gibi bir daha başlıyorum inş.kaptancım eline sağlık.yine zahmet ettin.yol yorgunluğu ile uğraştın...sehercim başta seni,sonra da veren diğer arkları tebrik ediyorum.inş haftaya daha güzel bi sonuçla geri gelcez yaaaa:((
bu arada benim çıkmam lazım kızlar.azıcık temizlik yapıyım.çok ihmal etmişiz ortalığı.sonra yine görüşürüz...

14. TAKIM 213. ETAP

eline sağlık kaptan kilo veren arkadaşları kutluyorum
yanlız bu hafta halimiz kötü sanırsam yaz geldi gevşadik herkezde hava değişimimi oldu ne
olsun önümüzdeki maçlara bakçaz artıkın
:53::53::53::53::53::53::53:

selam kızlar ben gene geldim zaten pc açıktıda biz oğluşla kahvaltı ettik biraz oynaştık ortalığı toparladım geldim
siz neler yapıyonuz

canım ne olsun aynı moral olarak kötüyüz biraz liste berbat çünkü

:50::50::50::50::50: ya kızlar bu hafta böle oldu ama bu oldu diye yılmayalım.hatta daah çoks arılalım.ben şimdi çizelgemi de şekil olarak değiştiryorum ve sanki sıfırdan başlamışım gibi bir daha başlıyorum inş.kaptancım eline sağlık.yine zahmet ettin.yol yorgunluğu ile uğraştın...sehercim başta seni,sonra da veren diğer arkları tebrik ediyorum.inş haftaya daha güzel bi sonuçla geri gelcez yaaaa:((
bu arada benim çıkmam lazım kızlar.azıcık temizlik yapıyım.çok ihmal etmişiz ortalığı.sonra yine görüşürüz...

sağol canım evet bi toparlanmamız lazım yaz geldi biraz bıraktık kendimizi ramazana kadar baya bir toparlanmamız lazım çünkü ramazandada dengeler bozulacak yeme saatleri değişecek su tüketimi filan şu bir ayı çok iyi değerlendirmemiz lazım kızlar

eline sağlık kaptan kilo veren arkadaşları kutluyorum
yanlız bu hafta halimiz kötü sanırsam yaz geldi gevşadik herkezde hava değişimimi oldu ne
olsun önümüzdeki maçlara bakçaz artıkın
:53::53::53::53::53::53::53:

öyle canım ama ben şunu farkettim az yemek ve şok diyet yapmak bize yarardan çok zarar sağlıyo bir hafta güzel vermiş oluyoruz ama sonra biraz ipin ucunu bırak sonra hooopp geri geliyor bu konuda ben ayseni tebrik ediyorum :nazar:

canım ne olsun aynı moral olarak kötüyüz biraz liste berbat çünkü

sağol canım evet bi toparlanmamız lazım yaz geldi biraz bıraktık kendimizi ramazana kadar baya bir toparlanmamız lazım çünkü ramazandada dengeler bozulacak yeme saatleri değişecek su tüketimi filan şu bir ayı çok iyi değerlendirmemiz lazım kızlar

aslıcım sağ salim ankaraya gelmişsin sanırsam ama ayağınımı sakatladın be kuzu geçmiş olsun
liste berbet doğru ama bırakmak yok haftaya acısını çıkarırız inş

Back
X