• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar hatunlar,biz gülçinle güzel birgün geçirdik oratköye gittik sölemesi ayıp kumpir yedik benim için çok güzel birgündü gülçin çok tatlı çok sevecen sanki yıllardır tanıyormuşum gibi oldu.... oohhhhh gelmeyenler çatlasın

he kız baya yorulmuşum yaa sen o popoyla naptın ya zaten ağrıyodun.kız ben gelince salata yedim birazdan da ça içer sonlandırırırm.canımmm bende yusufun karizmasının etkisindeyim halllaaa:17::17::17::17::24::24::24:

gülooo napıyon kızzz ben tam 1,5 saat sonra evde oldum,yusufu doyurdum oturuyoruz nasıl gündü amma ortaköyden maçkaya yürüdük aklıma geldikçe gülüyorum :60: :60:

he kız baya yorulmuşum yaa sen o popoyla naptın ya zaten ağrıyodun.kız ben gelince salata yedim birazdan da ça içer sonlandırırırm.canımmm bende yusufun karizmasının etkisindeyim halllaaa:17::17::17::17::24::24::24:

evden çıkmadan patlıcan yemeği yapıyordu annem pilav yapmış sadece çok az patlıcan yedim bende 5i1 yerde çay içicem birazdan,popom iyi çok şükür iğnemi oldum ağrımaz inşallah

gülooo napıyon kızzz ben tam 1,5 saat sonra evde oldum,yusufu doyurdum oturuyoruz nasıl gündü amma ortaköyden maçkaya yürüdük aklıma geldikçe gülüyorum :60: :60:

bende 15 dk da evdeydiim:))))senin yüzünden . güççüğüm diye beni dinlemedin. ben pişman değilim öğrenmiş oldumm.

Son düzenleme:
annnaaaa bugün biz yoktuk kimsecikler gelmemiş nerdesin uleyynn,şinçik siz pazar günü kahvaltı mı yapacsaksınız yapın bakalım hadi öyle olsun

aslı ben geçmişi kaçırdım sanırım ne oldu bacağına geçmiş olsun..:94:

canım tam ilçe arabasından iidim ankara arabasına gidiyorum elimde kolumda bavullar yolun ortasında bir bölüm var kaldırım gibi çimenlik ordan karşıya geçcem çimen olduğu için farketmedim küçük bir çukur varmuş ayağım burkuldu orda tabi ben bozuntuya vermedim :52:

canlarım girdim siteye bişi yazamadım ablamın arkadaşının düğünü var bu pazar o gitti evi toplamak bana kaldı annemde her akşam oturuyosun bu gün yıka bulaşıkları dedi banyo yaptım sonra anca girebildim iyisinizdir umarım

geçen hafta kim geldi kim gelmedi kontrol edecek kişi bu hafta fatma

faTTa83 25 haziran – 1 temmuz

yarından itibaren hergün günlük mesaj sayısını takip listesini hazırlayacak kişi gizem

2 - 8 temmuz irras

eşler bu haftada aynı olcak

aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88

geçen hafta kim geldi kim gelmedi kontrol edecek kişi bu hafta fatma

faTTa83 25 haziran – 1 temmuz

yarından itibaren hergün günlük mesaj sayısını takip listesini hazırlayacak kişi gizem

2 - 8 temmuz irras

eşler bu haftada aynı olcak

aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88

ellerine sağlık canım akşam akşam uğraşmışsın bunlar için
demek eşim prenses88 bende bunu arıyodum kaç gündür

Back
X