- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.441
Irras sekerim, ben izinliydim.
bugun dondum.
bugun dondum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlak_kemmik , hayirli olsun ise baslamisin.
Rossberyy umarim esinle hersey duzelir. Allah yardimcin olsun..
ben geldim kızlar yarın gidiyorum ya biletimi fln aldım malum kıl tüy işte onları hallettim ve geldim:):) birazdan yemek yicez cok yorgunum pazarı gezdim bgn işte bikaç bişeyler aldım.sebze meyve aldm ben yokken bizimkiler yesin diye.öyle ondan giremedm neler yaptınız
kızlar şimdi size çoook güzel bişey anlatıcam.........
ben yaklaşık 8 ay önce cildiyeye gittim cildiyede kii doktor yüzümdeki benlerin alınması gerektiğini söyledi aldırdım ve orda iz kaldı çok sevdiğim bir eczacı arkadaşımız contracktubes isminde bir jel olduğunu ve bunu yara derin yanık izlerinde kullanıldığı söyledi ve sağlık ocağından yazdırabileceğimi söyledi fiyatı 65 tl yazdırdım kullanıyorum gerçekten çok iyi geldi şimdi diyceksiniz ki bizimle ne alakası var, açıklıyorummmmmmm
vücutta ki çatlaklara çok iyi geliyormuş özellikle karındaki derin çatlaklara iyi geliyormuş kremin içinde allantoin var yani cilt yenilen bir etken madde herkese tavsiye ederim......
anaaaaaaammmmmmm ne güzel ne güzel
sen denedin mi çatlaklara yaradı mı![]()
Selam arkadaslar, gecmisi biraz okuduktan sonra yazayim dedim. Tatilden geldim bugun. Diyet yapamadim tabi 4 gun boyunca...
cok yorgunum ve uykusuz.. Umarim dinlenirim bir kac gun.
02.07.2011 TARİHLİ MESAJ SAYILARI
Aynalar 13
roseberry 8 :81:
pinkcat87 6
çatlak_kemmik 12
tritofan 5![]()
irras 17 :82::82:
nazco 11
aysen_34 izinli
emidaf izinli
fattma83 11
urbi_seher 7
prenses88 0:84:
Irras sekerim, ben izinliydim.
bugun dondum.
Selam arkadaslar, gecmisi biraz okuduktan sonra yazayim dedim. Tatilden geldim bugun. Diyet yapamadim tabi 4 gun boyunca...
cok yorgunum ve uykusuz.. Umarim dinlenirim bir kac gun.
ben burdayım da denk düşemedik bi türlü yaf:)))herkese günaydın daha doğrusu tünaydın
gelin hadi toplanak biraz
seherr hoşgeldin kız.sabahtan beri kimsenin kesiştiği yok yaf.sonunda biz buluştuk sanırsam.ne ediyon?