Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlaaarr. nabersiizz. yaa dün haberde altın ile hapından birisi felç olmuş 1 kişide ölmüş. onları görünce benim herifte xls medicalime el koydu. napim saklayamadım. okaaad param boşa gitti. zaten işe de yarayacak gibi gelmediydi. öle işte. sizde ne var ne yok.

evet ya allah şifa versin yazık

he he heeyyy:64::64::64:aranızda görümce olanlar kızacaklar ama görümcem gettiii:8::8::8::8: lan kocası gelmese hatun çarşambaya kadar gitmeyecekmiş.bide aynı şehirdeyiz.kocasına yalvardııı nolur sen git ben kalayım bir hafta diye ammaa kocası bırakmadı. ya ben hayatımda bbu kadar yaramaz bi çocuk ve bu kadar sakin bir anne kombinasyonuna rastlamadım. yani çocuk tamamaen kırma dökme üzerine programalnmış. anne de çene çalsa.heryer karpuz suyu,vs. üfff neyse kocam da çok titizdir. bana dedi sakın ısrar etme kalsınlar diyee dedi bende yaaa madem öle etmem kalsalar iyi olurdu dedim.:9::9::9: napim ablasına bişe desem savunacak. yaa bahsetmiştim eşyalı ev tuttuk diye ev sahibi herşeyin listesini çıkarmış bişeye zarar gelse 1000 lira depozito vermeyecekmiş. zaten üstümüzde ikide bir bi bahane bulup ev sahibi damlıyo eve göz atıyo. yedik eşyalarını. çocuk takımın tabağını kırdı modemi karpuzlu eliyle tuttu yere ağzındaki yemeği tükürdü kadında tık yok. yaaa anlatamıyorum sinirimi.zaten tahmin ediyorduk. ben onlara gittiğimde hiççç bi ağırlanma görmedim ama utansın ve birazda usül öğrensin diye 4 başı mamur sofralar hazırladım. ikramların biri gitti biri geldi. anlarsa tabi.bişeyede yardım etmedi zaten. ilk defa geliyo eli boş gelmiş. bana da demiyoda kardeşine kaç kere diyo yaa kusura bakma bişe de alamadım elim boş geldim diye. bana da demiyo yanee.nedense. diğer ablalarını çok seviyom ama ben neden 5 görümcemden bunun olduğu şehre denk geldim küüüüü....hep bi maddi beklenti içinde sanki biz para basıyozz.neymiş oğlunun okulunu değiştirecekmiş servismiş vs. eee sigara içiyon havalı havalı. bırak da sigarayı para biriktir madem o kadar vahimsin demezler mi adama. ayyy kızlar bize ne diyebiliniz ama imseye anlatamayacam içüüün size anlatam dedim.

gözün aydın canım çocuk bu yaramaz olur ama annesi dikkat etmeli böyle hiç umrunda olmayana bende sinir oluyorum

ben şimdilik geldm ama çıkıcam misafir gelcek yemeğe sonra da otobüsüm var gece zaten hazırlıkları halletmeye çalışıyorum kızlar.giremessem bir daha sizleri çok öpüyorum gelince görüşürüz yine kendinize çok iyi bakın ben yokken kilo almayın sakın umarım ben de oralarda almam..cok seviyorum sizlerii:3:

hayırlı yolculuklar canım şimdiden iyi eğlenceler

kızlarrr ben geeeldiiim
goncaaam işe gitti ..
ya size varya anlatamam ya o kadar mutluyum kii .. abisi hiç aramıyor dışarı çıkalımmm edelim diyee ..
zaten benimkininde teli kapalı .. şuanlık kurtulduk sanırım .. olaylar tekrar başa dönünce şimdiyi hatırlatsam yeter sanırım ..
dukan diyeti kitabına başladım çok iyi şeyler yazıyor ama biraz tuzlu bi diyet ya
bu hafta izin veriyorum kendime aşırıya kaçmamak şartıylan kitabı iyice bitirip bi liste hazırlıcam kendime

selam pamuk şekerler bi geçmiişe bakıp geliyom hemen.zaten de kimseler yok:((

ben şimdilik geldm ama çıkıcam misafir gelcek yemeğe sonra da otobüsüm var gece zaten hazırlıkları halletmeye çalışıyorum kızlar.giremessem bir daha sizleri çok öpüyorum gelince görüşürüz yine kendinize çok iyi bakın ben yokken kilo almayın sakın umarım ben de oralarda almam..cok seviyorum sizlerii:3:
iyi yolculuklar ve ii tatiller canım.iice dinlenirsin umarım...

bi uğriim dedimö kimsecikler yok:37: çok dertliyim çokk öyle böyle değil:59: önemsenmeyecek bi durum hiç değil keşke basit olsa
şeker ne oldu yaf:(

kızlarrr ben geeeldiiim
goncaaam işe gitti ..
ya size varya anlatamam ya o kadar mutluyum kii .. abisi hiç aramıyor dışarı çıkalımmm edelim diyee ..
zaten benimkininde teli kapalı .. şuanlık kurtulduk sanırım .. olaylar tekrar başa dönünce şimdiyi hatırlatsam yeter sanırım ..
dukan diyeti kitabına başladım çok iyi şeyler yazıyor ama biraz tuzlu bi diyet ya
bu hafta izin veriyorum kendime aşırıya kaçmamak şartıylan kitabı iyice bitirip bi liste hazırlıcam kendime
hadi gözün aydın ya.inş kalıcıdır.dukanı ben de çok duydum ama kitabını okumadım.sen yap şeker işe yararsa biz de arkandan geliriz...

kızlar ben çıkıyorum.makinada çamaşırlarım bitti.onları asıyım.bi de akşam bi eve davetliyiz.yeni gelin evine:))bi gidip bakam da gözüm gönlüm açılsın.haydin görüşürük...

ne sıkıcı bi pazar ooooooff puffffffffffffffffffff bütün gün kös kös evdeydik film seyrettim nette yoktu
:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

roseberry lütfen 5 masaj yaz bacım
çatlak kemik sende 2 msj yaz canım
nazco 1 mesaj daha yazınız
urbi seher 2 mesaj daha yaz canım
pinkcat izinlimi

bu gün yediklerimi yazım
sabah 1 yumurta domates salatalık
2 dilim ekmek peynir
ara 1 türk kahvesi
öğleden sora 1 tabak yoğurtlu kızartma
akşam bişi yemiycem belki meyve yerim
:31::31::31::31::31::31::31::31:

kızlar gofret kaç kaloridir ..
bu arada kaptttaaan
aysen emidaf ve ilkin ne kadar izinli not alcam bi daha sormucam sana :1::1::1:

kızlarrr ben geeeldiiim
goncaaam işe gitti ..

inş böylede devam eder canım
oku bizede anlat o diyeti canım

anaa ben dün cezalıymışem gideyim de diğer takımlara yazayım tekk tekkk..

:10::10::10::10::10:

Back
X