- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.561
bu arada saat 1 30 da yeğeni doktora götürücem gene tahlilleri çıkıcak
4 dede eşimi götürücem
gece anca gelirim kızlar

4 dede eşimi götürücem
gece anca gelirim kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada sabah ne mi yediiim
1 poğça azcıkın cevizli lokum 1 bardak çy
şimdide 1 bardak kola ve 6 galeta yicem inş galetalar ilgimi çekmiyor ama bakalım
sabahda kalkamadım yürüyüş için
kızlar ben geldim yeğeni doktora götürdüm kasığı ağrıyomuşş
canım var ya benim favorim o.şölekine yarım göbek marulu doğruyon,sonra bi göğüsü haşlayıp dideliyon.üzerine 1küçük konserve mısır döküyon.sonracıma 6-7 kornişon doğruyon.sonracıma sarımsaklı yoğurt hazırlıyon 1 kase.içine 1 yemek kaşığı mayonez döküyon sarımsaklı yoğurdun.sonra onu döküyon salatanın üstüne ve karıştırıyosun.süper oluyo.ben mayonezsiz ya da az mayonezli yapıp akşam yemeği olarak yiyorum.ekmek bile istemiyo yanına.aaa ne güzel değişik şelermiş. kız tavuklu mısırlı salata nasıl bişe kinemmm.
yaf kardeş o nasıl bi kaloridir ki ara öğün yapıyon?fadikim az kalori alma sakın.sonra vücudun kitlenir...öhömmm :))
saat 12 itibari ile çayımı içicem bakalım tadı nasıl
orti duyurulur ara öğünüm bu benim![]()
canım benim ya.bu arada saat 1 30 da yeğeni doktora götürücem gene tahlilleri çıkıcak
4 dede eşimi götürücem
gece anca gelirim kızlar![]()
ya fadikim bu gün amma garip oldu forumdaki halim.bi giriyom bi çıkıyom yaff:))iki konuşamadık.şimdi de eşim çağırıyo.öğle yemeği için çıkıyom.sonra yine uğrarım inş.[/QUOTE
doğru bi buluşup konuşamadık fatoş ya. neyse kısmet.
sana afiyet olsun canım görüşürüz...
canım hayırlı olsun.yanlız ısınmadan yapma bence.çok zorlu bi alet.epey faydalı oluyomuş.bizim ark.lar öle diodu.şeker ben kaçıyom şimdi.bi abi var iş varmış elinde ona bakcaz,sonra ordan eve.misafirlere hazırlık ve de temizlik kısmı.çok çalışmam lazım çoookkkadam hemen kargoya vermiş eliptük püsükletimi:81: :81:
bende o yüzden yürüyüşe çıkmadım ne olur ne olmaz gelir de evde olmam tekrar uğraşamam zaten arabam da yok ansı getirim küü. neyse evde spor yapmam lazımm.
yediklerimi yazayım. efenimm
sabah kalkınca 1 erik
öğlene doğruydu sanırsam
3 kare dilim tam buğday ekmeği biraz peynir domates 3 zeytin
1 saat olmadan 1 bardak ayran.
az önce yarım bardak kakaolu süt 1 küp şekerli
henüz su olayına girmedim ama 2.5 lt içmeyi hedefliyorum.
şimdi popomu kaldırıp spor yapma zamanıııııııı![]()
kimsecikler yok emme ossun,yarın eşim iş başı yapacak.inş hazırlıklarını yaptık oğlan uyuyor bende pert bi vaziyette uzandım sabah 6 da kalkıcam yatmam lazım ama uykum yok,yarın sabah psikolog için randevu alıcam aytekinin getirdiği bir dünya eşya var onlar yıkanacak ütülenecek ev çarşamba pazarı gibi allah sağlık versinde hallolur...
03.07.2011 GÜNLÜK MESAJ SAYILARI
Aynalar 11
irras 11
çatlak kemmik 10![]()
nazco 9
prenses88 9
fattma83 8
tritofan 8
roseberry 8 :78:
urbi seher 5
aysen34 izinli
emidaf izinli
pinkcat87 izinli
kızlaaar çok sessiziz çok az konuşuyoruz nerdesiniz yaaaa
slm kızlar nasılsınız
bende bir durgunluk var anlamadım havalar ısınmaya başlıyor ondan mı sıcağı hiç sevmem çok rahatsız eder beni
sizlerde ne var ne yok bakalım
geçmişe bakıp geliyorum
selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim
çok şkr son 2 gün![]()
günaydın çıtırlaarrrben kocayı gönderdikten sonra yatıp uyumuşum. Allahtan hava serinde şimdi çıkabilecem yürüyüşüme. neler yedim şimdiye kadar 1 erik yedim. canım bişe istemiyo.ama şimdi yemezsem sonra ilk gördüğüme saldırırım biliyorum bu yüzden 1 dilim ekmek ve peynir yerim az sonra. bu aradaa eliptik bisiklet buldum 2. el bugün kargoya verecek adam. voit marka 130 a nasıl?
kız sen nerelrdesinn.. anam yaz gelsin su içeyim dedin şimdide sıcağı sevmem deyon. seni öperim valla. ya gerçekten sne nerelerdeydin. neler yapıyosun ankaralarda.ne yaptın ne yedin bugün. yürüyüşe çıktın mı ankarada mutlaka park vardır yürüyecek. ya bizim orda da varmış ben gelmeden 2 gün önce farkettim yürüyüş yolu varmış upuzun. gidince orda yürürüm inş.
yaa bende regl olmadım henüz. bu hafta olmam lazım inş.
fatoş ve gülçin aşağıda görüyorum sizi yukarı çıkın beklerim![]()
slm kızlar nasılsınız
bende bir durgunluk var anlamadım havalar ısınmaya başlıyor ondan mı sıcağı hiç sevmem çok rahatsız eder beni
sizlerde ne var ne yok bakalım
geçmişe bakıp geliyorum
herkes çok dağıldı yaaaaslında yaz aylarındayız daha çok hırs yapmamız gerekirken serdik iyice. yaz aylarında böyleysek kış aylarını hiiççç düşünemiyorum
kaptan hoş geldin bende aynıı senin durumundayım kaptan ama tak etti valla bu hafta cumayı beklemden çıkıcam tatile okadar sıkılıyorum ki ruhum daralıyo resmenn. o yuzdenn seni çokk iyi anlıyorum:78::78::78::78::78: