Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doktorun verdiği şeker ilacı acayip derecede mide bulantısı yaptı hiç yemek yiyesim gelmiyo bugün zorladımda bu kadar yiyebildim
birde cırcır yapıyo çok fena karın ağrısı yapıyo
gece yatmadan alıcam akşam hapını midem bulanmasın diye artık

üffffffffffffffffffffffffff daralll geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

oyy kuzum ya çok özledim seni:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
yarın doktor kesin yorgınlultan diecek bak görürüsün reçeteyede 3 ay misafir yok die yazacak:20::20::20::20::20::20::20::20::20:
kaynanayala aynı evde yaşamak uff felaket bişey çok iyi bilirim :43::43::43::43::43::43::43:

bende özledim yavrim nasılsın bakayım :48:
valla doktorun demesine gerek yok ben istemiyorum artık ama prşmbe felanda abim gelecek bana hafta sonu halımın torunlarının sünnet düğünü var onun için gelecek
ama abim olduğu zaman hiç rahatsızlık hissetmiyorum ne yaparsam yer yanında rahatım pijamayla dolaşırım
kaynanamların yanında kara harp okulunda öğrenci gibiyim mübarek :60::60:

ay kız yoksa sen eskiden aynı evdemi yaşıyodun :53:

bu arada orti olayı felan olmuş galiba topikde bana niden haber vermiyonuz uleynnnnnnnnnnnn :47::47:

ne oluyo bu orti olayı anlatsın biri bana
benim ortim kim :31:

bende özledim yavrim nasılsın bakayım :48:
valla doktorun demesine gerek yok ben istemiyorum artık ama prşmbe felanda abim gelecek bana hafta sonu halımın torunlarının sünnet düğünü var onun için gelecek
ama abim olduğu zaman hiç rahatsızlık hissetmiyorum ne yaparsam yer yanında rahatım pijamayla dolaşırım
kaynanamların yanında kara harp okulunda öğrenci gibiyim mübarek :60::60:

ay kız yoksa sen eskiden aynı evdemi yaşıyodun :53:

napimm kuzuuu ya bende daraldım datileee gitmek istiyorum artıkın yaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
evet canım bende aynennn öle aynı evde hemde kaç kişiyle yaşıyodum sen gerisini düşün artıkk:43::43::43::43::43::43::43:

akşam yemeğimi yedim 4-5 yemek kaşığı pilav
biraz da patattes yemeği yedim

yusufla başbaşa yedik eşim burda metrobüs yolçalışması yapıldığı için yarım saat durakta beklemiş ama durak değişmiş gelemedi daha ama eli kulağında şimdi gelir...

bu arada orti olayı felan olmuş galiba topikde bana niden haber vermiyonuz uleynnnnnnnnnnnn :47::47:

ayşencim senin ortağın benim ama bi türlü denk gelemedik ben sana hep yazdım ama sen geçmiş yapamadığın için görmedin sanırım birbirimizin ne yiyip içtiğini sporlarımızı filan paylaşıp kontrol edip uyarıyoruz ama biz daha denk gelemedik malum

Son düzenleme:
kızlar bu günkü menüm
sabah 1 yumurta, peynir 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık
öğle salata bir kepçe çorba vve kavrulmuş 5 kaşık kıyma 1 dilim kepek ekmeği
ara öğün 1 halleyle sıcak çikolata canım tatlı çekti
akşam 5 kaşık türlü, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
az önce bir avuç karışık kuruyemiş yedim annem almış bayılırım fıstıka
bir kaç saatede üzüm yerim çoooooook mu yedim bu gün:17:

napimm kuzuuu ya bende daraldım datileee gitmek istiyorum artıkın yaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
evet canım bende aynennn öle aynı evde hemde kaç kişiyle yaşıyodum sen gerisini düşün artıkk:43::43::43::43::43::43::43:

canım ben pembe maske olayını yazmıştım ama benim o ara net gitti çıkmamış sanırım topikta ben onu kampanyalı almıştım tane fiyatı 49 tl di 4 tanesini100 tl ye veriyolardı ama piyasa fiyatlarını bilmiyorum seninki çok pahalıymış
bunun başka markası filan yok dimi bak şüphe ettim şimdi

kızlar bu günkü menüm

ohh oh afiyet olsun biraz çok olmuş galibaya neyse artık bişi yeme

kızlar bugün bizim mahalledeki kuaföre gittim normalde gitmezdim neden gitmediğimi bu gün hatırladım kadın kaş bırakmıyorrrr yoldu beni resmen kaş falan kalmadı çok inceldi bide nasıl aldıysa bıyıklarımı kızardılar yanıyorlar buz koydum acıyı dindirmeye çalışıyorum resmen çok pişmanım çok hiç güzelde alamamış şekilleri de kötü üüüüüü:5::5::5::59::59:

şu ana kadar yediklerim,

sabah uyandığımda 2 kayısı 2bardak su
1 kase nesfit

saat 11 de 1dilim ekmek peynir zeytin domates ve 1 bardak süt

1 tane yeşilçay içtim az öncede yusuf ruffles yiyodu birazcık ondanistedi canım

esasında şimdi bi meyva yesem iyi olur akşam yemeği saat 7-7.30 gibi yenecek

güzel canım yediklerin yola devam :10:

canım her hafta eşleştiriyoruz takımdakileri ortak yapıyoruz herkes kendi eşini denetliyor böylece daha kolay oluyor birbirimizi denetlemek
senin eşin nazco

akşam yemeğimi yedim 4-5 yemek kaşığı pilav
biraz da patattes yemeği yedim

yusufla başbaşa yedik eşim burda metrobüs yolçalışması yapıldığı için yarım saat durakta beklemiş ama durak değişmiş gelemedi daha ama eli kulağında şimdi gelir...

inş eşin ilk gün memnun kalmıştır işinden canım

kızlar bu günkü menüm

sıcak çikolatayı ne kadar yediğine bağlı :51:

kızlar bugün bizim mahalledeki kuaföre gittim normalde gitmezdim neden gitmediğimi bu gün hatırladım kadın kaş bırakmıyorrrr yoldu beni resmen kaş falan kalmadı çok inceldi bide nasıl aldıysa bıyıklarımı kızardılar yanıyorlar buz koydum acıyı dindirmeye çalışıyorum resmen çok pişmanım çok hiç güzelde alamamış şekilleri de kötü üüüüüü:5::5::5::59::59:

herkes kaşı alamıyor canım benimkinide bi bozdular bi daha güzel olmuyor:58:
bu arada sehercim dün sen cezaya kaldın haberin olsun ceza çekeceksin :59:

selam kizlar nasilsiniz? yeni kalktim sayilir. menumu yaziyorum.

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

cayimi ictim. simdide spor yapmak icin hazirlandim. sonrada yemek yapip, arkadasima misafirlige gidicem ins. yani bugun aksama kadar programim var, 7 mesaj hakkini doldurup cikmam lazim:)

buarada spor yaparken , termal sauna sort ve kemer almistim internetten, onu kullaniyorum. cok ise yariyor. ilk aldigim zamanlar dar geliyordu simdi bol geliyor, medium almistim.

irras dukan diyet kitabini okuyorsun dimi? bende o diyete baslamak istiyorum, fakat kitabi bende yok, kitapsiz yapabilirmiyim sence??

sehercigim, ya gecmis olsun, kaslarina uzuldum:) belirli gittigin bir yer yokmu guzel alan? bence bildigin bir yer varsa surekli oraya devam etmen, cunki herkez yapamiyor bu isi bence.

Back
X