Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende menümü veriyim canım
sabah 1 yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
öğle 1 kase domates çorbası biraz kaşar peynirli 5 kaşık yağsız makarna 2 tane köfte
ara öğün çubuk kraker
akşam 1 kepçe mercimek çorbası salata 2 dilim ekmek
ara öğün üzüm
bugünde çok mu yemişim ya baya tokum bu haftada kilo vermek istiyorum amaaaa :25:

bence cok yememisin ama herhangi bir diyet uyguluyormusun ? yoksa yediklerinimi dikkat ediyorsun canim?

yediklerimin farkında değilim öfke krizleri geçiriyorum.

normalde bugün sağlık raporlarını teslim etmem gerekirken,ablamın sevgilisi yüzünden yarına sarktı onuda geçtim adam yarın sabah imzalanır anca diyomuş.. yahuu 12 de teslim etmiş olmam lazım onuuuuuu:95::95::95:

canım ya üzme kendini olmuş bi kere herşey olacağına varır
inş 12 den önce alırsın raporunu

inş. :5: biraz önce taban puanlara baktım içime öküz oturdu cnm sıkıldı iyice çok yüksek geldiler bana

seni kendime çok benzetiyorum canım biliyor musun bende herşeye kafayı takar olmayacak, bitmeyecek, yetişmeyecek diye diye kendimi helak ederim
biraz rahat ol canım şimdiden sen kaybetmeyi göze alıyorsun biraz güven kendine

seni kendime çok benzetiyorum canım biliyor musun bende herşeye kafayı takar olmayacak, bitmeyecek, yetişmeyecek diye diye kendimi helak ederim
biraz rahat ol canım şimdiden sen kaybetmeyi göze alıyorsun biraz güven kendine

rahat olamıyorum evdekilerlede bu duumu paylaşamıyorum direk öffleyip püffleyerek gereksiz yere uzattığımı söylüyolar. :59:

yok canım diyet uygulayamıyorum ben öyle programlı yemek yiyemiyorum dikkat ediyorum ancak ama sıkı bir diyet uygulamam gerekiyor farkındayım

evet eger hedef belirlersen daha iyi kilo verirsin, ve diyet sec kendine onu uygulamaya calis. umarim istedigin kiloya en kisa zmaanda ulasirsin.

yediklerimin farkında değilim öfke krizleri geçiriyorum.

normalde bugün sağlık raporlarını teslim etmem gerekirken,ablamın sevgilisi yüzünden yarına sarktı onuda geçtim adam yarın sabah imzalanır anca diyomuş.. yahuu 12 de teslim etmiş olmam lazım onuuuuuu:95::95::95:

ablanın sevgülüsü ile rapor arasında bağlantı kuramadım kii bennn.:59:

selam kızlar,bugün çok güzel birgün geçirdim silivriye gittim arkadaşlarımla buluştum ohhh miss ibi deniz havası aldık geldik....

zeytinyağlı taze fasulyemi verme herkes çok beğenir biraz farklı yapıyorum ben

soğanları ince halka halka doğruyosun tencerenin altına yayıyosun
sonra 2 domtaes soyup doğruyosun
üstüne hamsi tava yapar gibi fasulyeleri diziyosun bölemeden sadece uçlarını ayıklayıp
sonracıma
dizidikten sonra onun üstüedede iki domates doğruycan tuzunu 1 yemek kaşığı şekeri zeytinyağını gezdircen baharatlarını atıcan ne istersen ben tuzot atıyorum güzle oluyo
birde et bulyonu parçalayıp üzerine atıyorum fasulyelerin
tencerenin ortasında boşluk kalıyo tabi dizince oraya ufak ufak patates doğrayı koyuyorum
az bieaz su koyup pişiriyorum suyu çektikçe koyarsın
acayip lezzetli oluyo
kısık ateşte pişir ama :9:

hee ben bunu hiç bilmiyordum.deneyecem.yaa herif öğlen de fasülye yemiş o yüzden fasülye yapmadım haftaya yaparım inş.

bugün yediklerim

sabah 7.00

1 yumurta
1 dilim ekmek
diyet karper

saat 11

nesfit

öğle
yarım simit
çay,kahvebol miktarda

saat 5
cheesburger
limonata

akşam

1 kaseden az çorba
4 y.k pilav
az patates
ayran

biraz sonra yeşilçayımı içicem
artı çok su tükettim bugün.....

irras dukan diyetini sormustum canim? cevap verdinmi gormedim yada kacirdim? ben diyete baslamak istiyorum dukan diyetine. ama kitabim yok acaba kitabini okumadan yapabilirmiyim ki??

ııı şeydi rehabiliteyle ilgiliydi sanırsam,fizyoretapistmiydi neydi hakket:26:

canım fiyzoterapistler doktor değil,benim eşim uzman doktor branşı fizik tedavi ve rehabilitasyon....

kızlar merhaba ben geldimmm ..
kocayı işe gönderdim sonundaaa geldiiim ..
hiç istekleri bitmiyor yaa hastayken daha bi kaprisli otursam hemen bişi istiyo ayakta dikilicektim yeminle ..
doktor ammeliyat dedi ama biz özele gitmiştik çok tuttu taş kırmaa 1 , 700 dediler ameliyata ne derler soramadım :1:
şimdi istanbulun anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum araştırma hastanesine götüreyim diye düşünüyorum ..
muayenesine gideriz doktorun varsa sonrada hastanede olur ameliyatını ..
muayene de daha çok ilgileniyorlAr sanki üff ne etcem ben yaaa ..
gilaburu varmış taşları eeritiyormuş onu aldım onu ayarladım verdim yanına böbrek taşı için çay da aldım ona yolladım işe haplarınıda verdim
üff üüff

çook geçmiş olsun canım,erkekler hasta olmasın nazları çekilmiyor....

eşim ısrarlarıma dayanamayarak diyetisyenden randevu almış cuma günü saat 5 e anam kadın süper para kazanıyor 2 görüşme 300 çok merak ettim ne yapcak acaba bize 6 görüşmeye 300 yapmışlar ama ben diyetisyensiz yapamıyorum.....

perşembe günü saat 2 de psikologla randevum var....

yarın kalan çamaşırlarımı yıkcam bu hafta temizlik olmaz kızları haftaya çağırcam......

kızlar ramazan ne zaman acep bibakayım

kızçelerrr sayım yapıyorum ve ben ceza almışa benziyorum :1::1::1:
bu aada araştırma hastanesinden randevu aldım en azından vakit kaybetmeyelim ..
prenses dukan diyetini okuyorum ama şuan proteinleri anlatıyolar yaa
birazda maaliyetli bi diyet
2 hafta boyunca tavuk balık yumurtanın beyazını tüketiceksin
sonraki hafta sebze

Back
X