- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.901
fadiğim canomm nasılsın ne var ne yok
şöyle kahvelerimizi alıp dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sanırsam
şöyle kahvelerimizi alıp dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sanırsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca
şu an gözlerim balon gibi olmuş
fadiğim canomm nasılsın ne var ne yok
şöyle kahvelerimizi alıp dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sanırsam![]()
eşimle adam akıllı tartışsam bu kadar dolmam zatenkuzumm noldu yaa eşinle mi tartıştın yoksa hııı?
nasıl oluyum be kuzummm aynı bildiğin gibi üzgün mutsuz gerginn deli gibi özetle..........
dertleşelim valla canım inan benimde ihtiyacım var
özledimde zaten seni![]()
eşimle adam akıllı tartışsam bu kadar dolmam zaten
aslında sorunum eşimle değil benim kendimle herşey üst üste üst üste gelince böyle oldum sanırım
birde şu bebek olayı beni çok yıprattı galiba kafamdan attım rafa kaldırdım desemde hep beynimin bir yerlerinde duruyo
eşiminde benimde kafamızı dinlemeye birbirimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var galiba ama bizim öyle bir zamanımız yok
yorgun argın işten geliyor yemeği yiyip uyuklamaya başlıyo
ayın 15 den sonra izin al diycem bakalım
ayy amannnnnnnnn bir dokun bin ahh işit benden
ahanda ben anlattım
sende dök içini yavrim![]()
kuzum yaaa anlıyorum şimdi senin eve gelen gelen gelen sürekli misafir yaa ee hal öyle oluncada sıkılman çok normal eşinde yoğun çalışıyo malumm...
şimdi gelelim bebek olayına kuzuuu siz başbaşa kalamıyonuz ki kuzummzaten allah şifaları daim etsin yara felan olayıda vardı zatenn ama şimdi bak yara gittii ,, misafirler gitti,, kilolarda gittii,,
ee daha ne lazımm yanlız kalmak başbaşa yani ikinci bi balayıı
eşinlede konuşursun izne çıkar ondan sonra ver elinii cicim aylarııı
bak ondan sonra sende ne sinir kalır nede sitress kızz kendine gelirsin valla haaaa![]()
günaydın hem bu ne gböyle kızlar ya bunalım havasıı
herşey düzelir istesekde istemesekte aslında nasıl baktığımıza bağlı iyi yönden bakarsak o yönde düzelir kötüden bakarsak o yönde ..
yarın belki ölüp gidicek kırmaya kırılmaya ne gerek var ..
çok geçmiş olsun canım.kizlar dun ufak bir kaza gecirdim, kapiyi vurdum gozumu, ve cok aciyor, ayrica morardi . buz koydum ama pek faydasi olmadi. makyajli gibi gozum
offf canım yaaa.ii etmişsin rahatlamışsınıdr.ben de bi önceki gün öledim.bi de damar bi parça açtım yaklaşık 3 saat ağladım.nese olsun.düzelicek inş herşey.hem sen sakın üzme o tatlı canını.ben bi gidiyim hacca nasipse.sırf senin için özel dua etcem inşş.günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca
şu an gözlerim balon gibi olmuş
keşke şu ışınlamayı bulsalar bi an önce.ben de burda kendimi çok yanlız hissediyorumm hem de çokkkfadiğim canomm nasılsın ne var ne yok
şöyle kahvelerimizi alıp dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sanırsam![]()
kızlar ben allah izin verirse bugün 12 de çıkıcamm gidicemm izine
saat 3 gibi şu kıza bakmaya gidicezzhiç gitmek istemiyorum kardeşimin hatrı var yapacak bişey yok
![]()
günaydın tombul hatunlarım.nassınız?bu bunalım havası gayet normal arkadaşlar.insanlık genelinde böleymiş.geçeceğini düşünüp sabretcez.bi de kilo meselesine baktım diğer takımlarda da genel olarak alma ve duraklama var yani bizim sorunumuz şahsı dill.yani pesss etmeeeekkk yooookkk.o inatçıysa biz de inbatçıyız.yanlız herkes böle die salmayalım accık daha sabredersek gitcek eben inanıyorum.
çok geçmiş olsun canım.
evet canımcım ben dün izinliydim hatta salı çarşamba izinliydim de salı günkü iznimi kendi kendime iptal ettim.bi çarşamba iznim kaldı geriye.
offf canım yaaa.ii etmişsin rahatlamışsınıdr.ben de bi önceki gün öledim.bi de damar bi parça açtım yaklaşık 3 saat ağladım.nese olsun.düzelicek inş herşey.hem sen sakın üzme o tatlı canını.ben bi gidiyim hacca nasipse.sırf senin için özel dua etcem inşş.
keşke şu ışınlamayı bulsalar bi an önce.ben de burda kendimi çok yanlız hissediyorumm hem de çokkk(((eşimin iş sorunundan dolayı çok ii dil durumu.ne desem kavga ediyos malesef son 3 gündür.iice sinirler gergin.inş Rabbim bize de hayırlı kapılar açar rızık konusunda.inan giyim,kuşam,mal müklk için değil sadece huzura kavuşmak ve gerilmemek için istiyorum bunu.yaaaa offf offff bi gün ayarlayalım da buluşalım mı?önümüzdeki hafta perşembe kaynım gitcek istanbula..uyarsa ben de takılsam mı peşine yaaa
(yanlız gelip ortada kalcam ama olsun takılırız en azından bi kaç günn.gerçi hiç minnet etmek istemiyorum ama ne yapcan
(
TEY TEYYY TEEEEEYYYYY ÇALSIN DAVULLAR SAZLARR.SONUNDA YAAA.SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.ÇIK TATİLE.İİ OLDU YAAA.ÜSTÜNDEN BÜYÜK Bİ YÜK KALKMIŞTIR
Evet canım kesinlikle çok ii olcak.kimsenin olmadığı,sessiz,sakin,bol güneşli,bol müzikli ve bol kitaplı bi tatil olsun şeker.bu arada meleğin patronun nereye gitti kız balayına merak ettim.yurt dışı didiydin yaa
ehe ehe ehhee.seni de parise gönderisn madem tatildeevet canım kuzenimm garibimm ya beni bekliyo zatenn gecelere akıcaz dioda yokk didimmm kitap okuyup kafamı dinlşicem ben
ayyyy yuzum güldü kuzum vallaaaaa yaaaa
ivett yurt dışına parise gitti![]()