Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 214. ETAP

aynalar ( 97,8 / 97,6 / 0,2 / 0,20% )
pinkcat87 ( 63,5 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
triptofan ( 77,1 / 77,4 / -0,3 / -0,39% ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
roseberry ( 68,3 / 68,1 / 0,2 / 0,29% )
irras ( 87,8 / 87,0 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00%)
emidaf ( 71,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
catlak_kemmik ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
faTTa83 ( 74,8 / 75,0 / -0,2 / -0,27% )
nazco ( 79,9 / 79,7 / 0,2 / 0,25% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
urbi_seher ( 103,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 676,2 / 676,1 / 0,1 / 0,01% )

ondandır canım kesin.yahu o kadar uyumlu bi takımız ki hep beraber hasta oluyok hep beraber depresyona giriyokkk:))mesela bugün ben yanlız hissediyorum kendimi nazco:43::43:benim gibi hisseden var mı kendini şu an?
benn benn bennn:3:
esracım naber canım nasılsın
psikologla randevun nasıl geçti rahatlattımı seni
bende gideyim diyorum ama kendimi anlatamamakdan ifade edememekten çekiniyorum açıkcası
oufff bnmde psikoloğa gitmem lazım ama herşey anlatılmalımı düşüncesi oluyo çoğu kez.bide psikoloğa anlattıklarımı sonradan başkalarıyla konuşuyomu şeysi var

kızlarrrr artık çok bunaldım gerçketen çok stres yapıyorum bu kilo işini. ve cuma günlerine yakllaşınca veremediğimi görünce daha da stres oluyorum.
birara takımda şevki artırmak için demiştim ki aslıya 3 hafta üstüste kilo veremeyen diskalifiye olsun demiştim. oda olur demişti.böle bi kuralımız var evet ve ben kendi kazdığım kuyuya düştüm dermişim.:9::9::9:haftayada veremezsem 3 olacak. ya büyük ihtimallede veremeyecem.durdu çünkü zıkkım paralıyorum gitmiyo.ama duyduğuma göre durunca 1 ay filan pes etmezsen geri vermeye başlıyomuşsun. ama ben bu sürede hem takımıma karşı sorumluluğumu gerçekleştiremiyorum içim rahat değil. siz o kadar emek veriyosunuz kilo veriyosunuz ben alıyorum yada vermiyorum.emekleriniz boşa gidiyor sıralama değişiyor vs. herneyse ben diskalifiye olmadan kendim gideyim diorum. ekimde geri gelmek üzere....ve geldiğimde kilo vermiş olarak göreceksiniz beni sözzz. kızlaaar sizi çok sveiyorum çok alıştım ama gerçekten buna ihtiyacım var. bilgisayardan da uzak duracam devamlı başında oturuyorum facebook u da kapatacam. ve kendimi dinleyecem. gerçekten buna ihtiyacım var.kiloyuda kafama takmadan sporuma ve diyetime dikkat ederek tartılmadan günler geçirmek istiyorum..beni anladığınızı umuyorum. ve ekimde en az 3 kilo vermiş olarak gelmeyi hedfeliyorum...öpüyorum sizi kocamannnn.[

yaaaaaa olmaz öle şey yaaa:5: gitmeee. senin sayende girmiştim takıma. azminide örnek olarak görüyodum :47:

kızlar yaz geldi hepimiz gevşedik bunun yanında artık kilo vermekten, dikkat etmekten , diyet yapmaktan bıktık
zaman ne kadar uzarsa bizim o kadar moralimiz bozuluyor ama kendimizi bırakırsak yavaş yavaş geldiğimiz bu durumdan eski halimize jet hızı ile döneriz
o yüzden zor olsada bırakmayalım kendimizi, moralimizi yüksek tutmak için elimizden geleni yaparım. bizi motive edecek çözüm önerileri üretelim hep berabar. çok şükür takımımızda güzel bir bağ var. bunun bozulmasını asla istemiyorum. neler yapabiliriz bi düşünelim. fikirlerinizi bekliyorum

kendi adıma konuşayım gerçekten suyunu çıkardım. pazartesi gününden itibaren sisteme oturtuyorum bütün yiyeceklerimi. kaçamak yapmak gibi bi şansım olmayacak çalışcam çünkü. sabah 6 da kalkmam gerekiyo. iş yerinde yemek yiyeceği saate kadar tok tutacak yiyecekler düşünmeye başladım su içme şansım anca molalarda olabilir.

kızlar hepimiz bir depresyondayız diye tutturmuşuz gidiyoruz günümüzün hastalığı mı yoksa can sıkıntısından ay benim canım sıkılıyor ben depresyondayım diyip çıkıyoruz. bunu hepimiz yapıyoruz. düşündümde aslında biz kendimize zarar veriyoruz. bi düşünün hayatımızda aslında ne çok sevinmemiz gereken şey var en basitinden görüyoruz. görmek kadar güzel bişey var mı, görmek aslında basit mi? hayır değil biz kör olmanın ne olduğunu bilmediğimiz için farkında değiliz sadece. kimseye muhtaç değiliz çok şükür. kör değiliz, sağır değiliz,topal değiliz, dilsiz değiliz...
bazen en ufak bir şeyi ne kadar büyütüp dağ yaptığımızın farkında mıyız düşünün bi, bakın çevrenize, dünyaya. o kadar acı çeken insanlar var ki, çaresiz, derman bulamayan. onların yanında bizim durmadan oflayıp puflamamız ne kadar doğru. hepimizin derdi var, sıkıntıları var, normal bu. ama kendimizi yıpratacak kadar büyük mü bu dertler, daha büyük sorunlar yok mu dünyada. biraz kendimize gelelim. bunları düşünelim. sakın yanlış anlamayın kızlar şükürsüzsünüz demiyorum. aynı şeyleri bende yapıyorum biliyorsunuz hemen ooff canım sıkıldı, depresyona girdim deyip çıkıyorum. kendi kendimi yıpratıyorum. ama yaptığımız yanlış değil mi hep bardağın boş tarafından mı bakalım, birazda dolu tarafından bakalım hayata.

biz mutlu olursak, çevremize mutluluk saçarız, o zaman çevremizdekilerde mutlu olur. hayata daha bi dört elle sarılırız, yarına daha bir umutla bakarız. bize sorun olan, psikolojimizi bozan bu kilolardan daha hızlı kurtuluruz değil mi?

ben çoğu zaman güzellikleri görmeyen biriyim malesef bu da bana zararla döndü hep ama artık değişmek istiyorum hayata daha pozitif bakmak istiyorum, herşeyde bir güzellik görmek istiyorum. bundan sonra canım sıkıldı, depresyondayım laflarını kullanmamaya çalışacam. gelin birazda polyannacılık oynayalım olmaz mı :34:

kızlar yaz geldi hepimiz gevşedik bunun yanında artık kilo vermekten, dikkat etmekten , diyet yapmaktan bıktık
zaman ne kadar uzarsa bizim o kadar moralimiz bozuluyor ama kendimizi bırakırsak yavaş yavaş geldiğimiz bu durumdan eski halimize jet hızı ile döneriz
o yüzden zor olsada bırakmayalım kendimizi, moralimizi yüksek tutmak için elimizden geleni yaparım. bizi motive edecek çözüm önerileri üretelim hep berabar. çok şükür takımımızda güzel bir bağ var. bunun bozulmasını asla istemiyorum. neler yapabiliriz bi düşünelim. fikirlerinizi bekliyorum

esasında gevşeme değilde vücudumuz direnç gösteriyor sanırım ben tekrardan sımsıkı sarılıcam diyetime harfi harifne uyucam diyetisyenin......

kızlarrr eskiden bizim takımımızda bi arkadaşımız vardı bazılarınız bilir. nev 81
o bakmışki ben kilo veremiyorum hatta alıyorum. beni motive etmek amaçlı bir mesaj yazmış.ama artık hiç nişey benim bu kilo konusunda moralimi düzeltemiyor yaa. veremiyorum. size burda yazdığımdan daha fazla da bişe yemiyorum gerçekten sık sık yemeyede çalışıyorum ama yokkk. neyse durdu sanırım.

haa konuyu dağıttım esen arkadaşımızdan tüyolar.sizlede paylaşmak istedim.

""Aman xls medicale filan da bulaşma canım,eşini çok takdir ettim almış ya ilacı :) Şimdi yeni tüyolar deneyelim,ben de biliyorsundur son 3 haftada 1 kg bile verememiştim toplamda,bu hafta birazdan yazacağım yöntemnlerle tekrar hzılandı,700 gr attım.Bak bu tüyolar sana özel :)) Şaka şaka Allah kilo belasından herkesi kurtarsın,paylaşırsan da zincirleme iyilik yapmış oluruz :))) Benim kilo vermemi harekete geçiren,senin kilo verişini de eminim harekete geçirecek tüyoılar,bugünden itibaren denersen cumaya sonuç alacağına eminim canım.
1.Her saban uyanır uyanmaz bir çay kaşığı hardal yutup,üzerine 1 küçük şişe limonlu ılık su içiyorum.
2.Yemeklere kıyma koymuyorum,eti et olarak ızgara tüketiyorum.Ki kıyma,50 kalorilik bir masum sebze yemeğini otomatikman 200 kaloriye çıkarıyor.
3.Elma sirkesi+bal mucize karışımını yatmadan ılık su eşliğinde içiyorum.Eğer kokusundan miden bulanıyorsa burnunu kapatarak,miden acıyorsa balını azcık fazla koyarak tülketebilirsin.
4.Bir küçüklerden plates topu aldım.Tv izlerken baaklarımın arasına koyup,yalnızca bacağımın içinde topu sıkıyorum.Kollarımın arasında sıkıyorum.İnsan anlamıyor bile ne yaptığını ama,göğüslerim dikleşti ve küçülldü hem de 1 haftada görenler farketti.
Canım yeşil çay ve suyu yazmadım yaptığını bildiğim için.Ne olursa olsun 2 saatten bir midene bişeyler girsin.Bir de uzay yürüyüşü en güzel alet,kesinlikle çok iyi yapmışsın diye düşünüyorum.
15 günde bir de yeşil elmalı çayı yap canım."""

ben bugün markete gidip hardalımı sirkemi vs alacam.inş.

canım benim ne güzel bilgiler vermiş yine ellerine sağlık esnecim....

kızlarrrr artık çok bunaldım gerçketen çok stres yapıyorum bu kilo işini. ve cuma günlerine yakllaşınca veremediğimi görünce daha da stres oluyorum.
birara takımda şevki artırmak için demiştim ki aslıya 3 hafta üstüste kilo veremeyen diskalifiye olsun demiştim. oda olur demişti.böle bi kuralımız var evet ve ben kendi kazdığım kuyuya düştüm dermişim.:9::9::9:haftayada veremezsem 3 olacak. ya büyük ihtimallede veremeyecem.durdu çünkü zıkkım paralıyorum gitmiyo.ama duyduğuma göre durunca 1 ay filan pes etmezsen geri vermeye başlıyomuşsun. ama ben bu sürede hem takımıma karşı sorumluluğumu gerçekleştiremiyorum içim rahat değil. siz o kadar emek veriyosunuz kilo veriyosunuz ben alıyorum yada vermiyorum.emekleriniz boşa gidiyor sıralama değişiyor vs. herneyse ben diskalifiye olmadan kendim gideyim diorum. ekimde geri gelmek üzere....ve geldiğimde kilo vermiş olarak göreceksiniz beni sözzz. kızlaaar sizi çok sveiyorum çok alıştım ama gerçekten buna ihtiyacım var. bilgisayardan da uzak duracam devamlı başında oturuyorum facebook u da kapatacam. ve kendimi dinleyecem. gerçekten buna ihtiyacım var.kiloyuda kafama takmadan sporuma ve diyetime dikkat ederek tartılmadan günler geçirmek istiyorum..beni anladığınızı umuyorum. ve ekimde en az 3 kilo vermiş olarak gelmeyi hedfeliyorum...öpüyorum sizi kocamannnn.[

bende gitmen iyi olmaz sen kendini şartladın beyninde buna alıştı,senin elinde olan bişey değil ki sen yapılması gereken herşeyi yaptın gitme bence

kızlar hepimiz bir depresyondayız diye tutturmuşuz gidiyoruz günümüzün hastalığı mı yoksa can sıkıntısından ay benim canım sıkılıyor ben depresyondayım diyip çıkıyoruz. bunu hepimiz yapıyoruz. düşündümde aslında biz kendimize zarar veriyoruz. bi düşünün hayatımızda aslında ne çok sevinmemiz gereken şey var en basitinden görüyoruz. görmek kadar güzel bişey var mı, görmek aslında basit mi? hayır değil biz kör olmanın ne olduğunu bilmediğimiz için farkında değiliz sadece. kimseye muhtaç değiliz çok şükür. kör değiliz, sağır değiliz,topal değiliz, dilsiz değiliz...
bazen en ufak bir şeyi ne kadar büyütüp dağ yaptığımızın farkında mıyız düşünün bi, bakın çevrenize, dünyaya. o kadar acı çeken insanlar var ki, çaresiz, derman bulamayan. onların yanında bizim durmadan oflayıp puflamamız ne kadar doğru. hepimizin derdi var, sıkıntıları var, normal bu. ama kendimizi yıpratacak kadar büyük mü bu dertler, daha büyük sorunlar yok mu dünyada. biraz kendimize gelelim. bunları düşünelim. sakın yanlış anlamayın kızlar şükürsüzsünüz demiyorum. aynı şeyleri bende yapıyorum biliyorsunuz hemen ooff canım sıkıldı, depresyona girdim deyip çıkıyorum. kendi kendimi yıpratıyorum. ama yaptığımız yanlış değil mi hep bardağın boş tarafından mı bakalım, birazda dolu tarafından bakalım hayata.

biz mutlu olursak, çevremize mutluluk saçarız, o zaman çevremizdekilerde mutlu olur. hayata daha bi dört elle sarılırız, yarına daha bir umutla bakarız. bize sorun olan, psikolojimizi bozan bu kilolardan daha hızlı kurtuluruz değil mi?

ben çoğu zaman güzellikleri görmeyen biriyim malesef bu da bana zararla döndü hep ama artık değişmek istiyorum hayata daha pozitif bakmak istiyorum, herşeyde bir güzellik görmek istiyorum. bundan sonra canım sıkıldı, depresyondayım laflarını kullanmamaya çalışacam. gelin birazda polyannacılık oynayalım olmaz mı :34:

çok doğru söylüyosun canım. bunları senden duymak ayrıca güzel. demek seni bunalıma iten sivasmış. ankaraya gidince medajlarının içeriği değişti. maşallah inşallahta Allahım sana ankarayı nasibetsin. yaa ben genelde polyanna olarak bilinirim arkadaşlarım tarafından. ama benim durum bunalım değil sadece geçici bi dönem. kendimi dinleme diyelim. efsane geri döneceek inşallah yaaa. size verdiğim söz beni kendime getirecek inş.

Öznurcum kilo vermeye başlayınca en cıvılından geri gelecem yaa. snede yavaş kilo verde geldiğimde mezun olmuş olma tamam mı.?

aslı çok güzel bir konuya değinmişsin seni tebrik ederim evet şu aralar herkes depresyonda ben değilim çok şükür geçen hafta ağlama krizinden sonra yukarıda yazdıklarına sahip olduğum için şükür ettim depresyonda neymiş dedim kendime geldim evet dediğin gibi polyanacılık oynayalım hayatın sıkıntılarının yanınada rabbimin bize bahşettiği nimetlerin ne kadar güzel olduğunun farkına varalım şu güzelim yaz günlerini kışın çok özlememişmiydik haydi kılar herkesi huzura davet ediyorum....

afiyet olsun canım yusufu öp benim için canım çocuk sevmek istedi :52:

sağol canım,yusuf sürekli öpülüyor tarafımdan bir öpücüümde senin için aslı ablası....

çok doğru söylüyosun canım. bunları senden duymak ayrıca güzel. demek seni bunalıma iten sivasmış. ankaraya gidince medajlarının içeriği değişti. maşallah inşallahta Allahım sana ankarayı nasibetsin. yaa ben genelde polyanna olarak bilinirim arkadaşlarım tarafından. ama benim durum bunalım değil sadece geçici bi dönem. kendimi dinleme diyelim. efsane geri döneceek inşallah yaaa. size verdiğim söz beni kendime getirecek inş.

inş canım süper bir şekilde sahnelere geri dönersin :52::52::52:
evet canım dediğim gibi 6 yıldır dört duvar içindeyim ben merkezde değilim ki biraz dışarı çıkayım kendime geleyim ben o duvarların içinde kaldıkça bende duvar oldum onlarla sessiz, içine dönük, hayat belirtisi olmayan :86:
inş canım allah bir gün banada nasip etsin ankarayı
bende sen döndüğünde 80 lerde olmak istiyorum inş 70 lere merdiven dayayacam

aslı çok güzel bir konuya değinmişsin seni tebrik ederim evet şu aralar herkes depresyonda ben değilim çok şükür geçen hafta ağlama krizinden sonra yukarıda yazdıklarına sahip olduğum için şükür ettim depresyonda neymiş dedim kendime geldim evet dediğin gibi polyanacılık oynayalım hayatın sıkıntılarının yanınada rabbimin bize bahşettiği nimetlerin ne kadar güzel olduğunun farkına varalım şu güzelim yaz günlerini kışın çok özlememişmiydik haydi kılar herkesi huzura davet ediyorum....

sağol canım,yusuf sürekli öpülüyor tarafımdan bir öpücüümde senin için aslı ablası....

evet canım sıkıl sıkıl nereye kadar bir silkinelim kendimize gelelim değil mi hadi kızlar ya herşeye rağmen hayat çok güzel, ben daha güzelim kilo verince daha güzel olacam :78:

geçen hafta kim geldi kim gelmedi devam listesini nazmiye yapcak
nazco 2 - 8 temmuz

nazcom ben anlatıyım nasıl yapacağını. şimdi geçmişe bakacaksın 2 -8 temmuz arasında gün gün kim hangi gün geldi kiö gelmedi tespit edeceksin gelene 4 gelmeyene - koyarak listeyi hazırlayacaksın örnek vermek gerekirse

aynalar ++++-++ şeklinde böylelikle ben 1 gün gelmemişim 6 gün gelmişim gibi
mesaj sayısına bakmıyorsun canım o gün 1 defa bile gelse yeterli + koyuyorsun kolay gelsin canım

yarından itibaren gün gün mesaj sayısını esra sen yapacaksın canım kolay gelsin
16 - 22 temmuz roseberry

bu haftaki eşler
aynalar – faTTa83
nazco – catlak_kemmik
roseberry – irras
prenses88 – aysen_34

kızlar herkes bu hafta eşlerini hakkında yorumlarını yazsın onun hakkında bir değerlendirme yapsın bakalım nasılmışız :52:

bu arada dün çektiğim resmimi koydum avatarıma :98:
ya ayşenim yüz hatların çok güzel :nazar:gerçi küççük fotoyu gördüm ama ordan bile belli.

fatoşcum bak nacizane bi öneri sunuyim sana
bende kendimi onca gelen gidenin arasında yalnız ve kimsesiz hissetim
hatta geçen geve ağlarkende kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum derdimi paylaşacağım kimsem yok diye ağladım
sonra aldım elime kağıt kalem yazdım yazdımm yazdımmm içimi döktüm gerçekten çok iyi geldi bana sende böyle yapabilirsin

hem bizde varız burda demi yani bak ben hemencecik anlatıyorum :1:
ah be canım hangi birini anlatıyım.bugün sıkıntıdan bi resim karaladım.her tarafı çevrili bi kafes ve birden bire kendimi o çizdiğim kafesin tam ortasında hisettim.karşımda da bi misafirimiz vardı büroda.yaaa kendime inanamadım ama o ortamda bile gözlerim doldu.ki bu benim için hiç ama hiç iyiy bi durum dil çünkü ben kendimi bildim bileli olaylara hep komik yaklaşan bi yapıdaydım.taaa ki evlenip mekan değiştirinceye kadar:(((neyse şimdi ALlahtan tek bi dileğim var şu an dünyaya baktığım pencere pek beni mutlu etmiyor.ben bu bakış açısını değiştirmek istiyorum ki kaptanımın da söylediği gayet mantıklı aslında ama oturtması çok zaman alıyo sanırım.

geçen hafta kim geldi kim gelmedi devam listesini nazmiye yapcak
nazco 2 - 8 temmuz

nazcom ben anlatıyım nasıl yapacağını. şimdi geçmişe bakacaksın 2 -8 temmuz arasında gün gün kim hangi gün geldi kiö gelmedi tespit edeceksin gelene 4 gelmeyene - koyarak listeyi hazırlayacaksın örnek vermek gerekirse

aynalar ++++-++ şeklinde böylelikle ben 1 gün gelmemişim 6 gün gelmişim gibi
mesaj sayısına bakmıyorsun canım o gün 1 defa bile gelse yeterli + koyuyorsun kolay gelsin canım

yarından itibaren gün gün mesaj sayısını esra sen yapacaksın canım kolay gelsin
16 - 22 temmuz roseberry

bu haftaki eşler
aynalar – faTTa83
nazco – catlak_kemmik
roseberry – irras
prenses88 – aysen_34

kızlar herkes bu hafta eşlerini hakkında yorumlarını yazsın onun hakkında bir değerlendirme yapsın bakalım nasılmışız :52:
ya kaptancım benim de 3 hafta oldu sanırım kiloe veremedim:(((ilk yorumu nacizane bana bahşeder misiniz sayın ortim:)

ben çıkıyorum kızlar.görüşürüz akşama hatta gece:)).çünkü bu gece sabahlıyacağım sanrıım.yarına bu işi bitirmem lazım...

ya kaptancım benim de 3 hafta oldu sanırım kiloe veremedim:(((ilk yorumu nacizane bana bahşeder misiniz sayın ortim:)

fatmacım sen geçen hafta kilo verdin sorun yok. 3 hafta üstüste kilo veremezsen diskalifiye olunuyor. yoksa bugüne kadar toplam kilo veremediğin hafta sayısı değil böyle olsa takımda kimse kalmazdı

canım biz bugünden itibaren eş olacaz. değerlendirmeyi geçen haftaki eşimiz için yapacaz. her cuma eşimiz hakkında değerlendirme yapıp, başka bir eşe geçeceğiz :13:

Son düzenleme:
nazco baktınmı paçiii silecem :74::74::74:

tatlım sidin sanmıştım ben bi panik çıktım işim çok diye göremedim malesef ama avatarından küçükte olsa gördüm çok pozitif bi yüzün var senin çok tatlı
:9::9::9::9::9::9::9:

tatlım kendine şu adet dönemin geçene kadar bi izin verseydin keşke adetten sonra tüm psikolojinin değişeceğini düşünüyorum ben sen çok çabalıyosun çükü mutlaka çabalarını karşılığını alırsın
istediğin süre çok uzun burdan ayrılınca insan bu kadar azimli olamıyo maalesef iki üç hafta sonra kilo vermeye başlar başlamaz dön bence
:69::69::69::69::69::69::69::69::71:
haklısın aslıcım yenilikler bulmalıyız bencede hep beraber düşünelim ama kopmayalım
:kkk::kkk::kkk::kkk:
benn benn bennn:3:

oufff bnmde psikoloğa gitmem lazım ama herşey anlatılmalımı düşüncesi oluyo çoğu kez.bide psikoloğa anlattıklarımı sonradan başkalarıyla konuşuyomu şeysi var

yaaaaaa olmaz öle şey yaaa:5: gitmeee. senin sayende girmiştim takıma. azminide örnek olarak görüyodum :47:

tatlım hiç bi psikolok hasta sırlarını bi başkasıyla paylaşmaz yok böle bişi bide niye konuşsunki zaten bütüngün o hastalarının dertlerini dinliyo bide sonra bi başkasıylada aynı muhabbetlerimi yapçak
:38::38::38::38::38::38:

selam canım ne var ne yok?nasıl gidiyo işler?ne zaman yapcan ikramlarını?

tatlım hepimiz can sıkıntısını depresyon olarak görüyoruz ama o öyle bişi diil inanki çok farklı yani hasta oluyosun resmen kafan kalkmıyo vücudun ve kafan çalışmıyo gerçekten
diiceksin nerden biliyosun benim güzel oğluşum otizmli üç yaşına kadar herşey normaldi bişi anlamadık üç yaşından sonra gerilemeler başladı ve anladıkki otizmli bi evlat sahibiyiz işte ben bunu öğrenince ne olduğunu anlayınca girdim o depresyona ve çıkmamda hiç kolay olmadı uzun bi sürede toparladım kendimi şükür o zamandan sonrada hiç depresyondayım demedim ne olduğunu biliyorum çünkü
zordur otizmli bievlat sahibi olmak ona bişiler öğretmek yaşamını sürdürmesini sağlamak çevrenin önyargıları ama ben artık herşeye alıştım allaha şükürler olsun bana böyle bir melek verdi onun annesi benim
arkadaşlar anlıycanız sorunlarınız gerçekten sizin için büyük ama aslında küçük şeyler hayat gerçekten dört elle sarılmaya değer ve biz imtihan dünyasındayız elbetteki sıkıntılarımız olacak önemli olan en az hasarla bunları atlatıp hayata devam etmek

Back
X