Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim,diyetisyenle görüştüm ilk hafta 900 kalorilik bir diyet verdi 1040 gr garanti ama daha fazlasıda olabilir dedi çok pozitif bir insan ben normal diyetisyen değilim dedi çok hoş çok sıcak sen buraya kadar başarmışsın bundan sonrası çok kolay dedi ve diyetimi kendi yazdı yani öyle bilgisayardan hazır diyet değil inşallah 50 li kilolara düşücem.....

ha bu arada diyetisyen çok iltifat etti çok güzel bir bayansın genç kız gibisin dedi, güzel sözler duymak çok motive etti beni.....

yaa prenses gitmesiiinn.. ben onun yerine mesaj yazarııım. prenses sen şifreni ver ben yazimm şöle yaptımmm amerikada şöle gezdim tozdummm:9::9::9::9:

cANIM cok sagol cok dusuncelisin:9::9::9::9::9: amerikaya beklerim,Gercekten gezilcek tozulcak bir yer:)

14. TAKIM 214. ETAP

aynalar ( 97,8 / 97,6 / 0,2 / 0,20% )
pinkcat87 ( 63,5 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
triptofan ( 77,1 / 77,4 / -0,3 / -0,39% ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
roseberry ( 68,3 / 68,1 / 0,2 / 0,29% )
irras ( 87,8 / 87,0 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00%)
emidaf ( 71,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
catlak_kemmik ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
faTTa83 ( 74,8 / 75,0 / -0,2 / -0,27% )
nazco ( 79,9 / 79,7 / 0,2 / 0,25% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
urbi_seher ( 103,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 676,2 / 676,1 / 0,1 / 0,01% )

kapatancigim ben prs gunu gecesi kilo bildirimi yapamadim, ama 54.4 oldum. eger listeye eklersen sevinirim.

kızlar ben geldim,diyetisyenle görüştüm ilk hafta 900 kalorilik bir diyet verdi 1040 gr garanti ama daha fazlasıda olabilir dedi çok pozitif bir insan ben normal diyetisyen değilim dedi çok hoş çok sıcak sen buraya kadar başarmışsın bundan sonrası çok kolay dedi ve diyetimi kendi yazdı yani öyle bilgisayardan hazır diyet değil inşallah 50 li kilolara düşücem.....

ha bu arada diyetisyen çok iltifat etti çok güzel bir bayansın genç kız gibisin dedi, güzel sözler duymak çok motive etti beni.....

canım nasıl bir diyet verdi yazar mısın

Ayy cok sevindim, cok iyi olmus yeni diyetisyenle baslaman. Ramazana kadar ins verirsin . 900 Cl gercektewn siki bir diyet . buarada senin hedefin 60 mis, yoksa daha asagimi?

bugunki menumu yaziyorum. Dun aksam misafirlerle birlikte aksam yemegi yedim, fakat midem kuculmus olacakki cok az yiyebildim.

11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

Kod:
aslıcım diyet listem arabada birazdan almaya inicem getirip yazıcam kendime 2 kilo ekşi elma aldım çünkü aralarda sadece yeşil elma yicem.....

Kod:
aslıcım diyet listem arabada birazdan almaya inicem getirip yazıcam kendime 2 kilo ekşi elma aldım çünkü aralarda sadece yeşil elma yicem.....

diyetini bende merak ettim canim. yazarsan sevinirim.

arkadaslar , bana daha once yaptiginiz ve memnun kaldiginiz bir diyet varsa soylermisiniz??

Arkadaslar size uyguladigim ve memnun kaldigim bir sey soyliyecegim, belki biliyorsunuzdur ama ben genede soyleyim, her sabah kalktigimda ac karnina bir bardak su iciyorum, ve uzerine 500lt su yani bir sise suda icip, kahvaltimi oyle yapiyorum. sonuc olarakta hergun size tuvate cikartiyor, gabizlik sorununuz ortadan kalkiyor yani. Bence deneyin sizde memnun kalacaksiniz.

kızlar diyetisyenimin verdiği diyet

sabah 06:00
şekersiz çay yada bitki çayı,yeşil çay
1 kibrit kutusu peynir 30 gr(peynirin cinsi önemli değil dedi)
veya 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği 25 gr.
biber domates salatalık serbest

ara09:30
1 adet yeşil elma

öğle 12:00

1 tatlı kaşığı yağlı bool domatesli şehriye çorbası(doyuncaya kadar)
bol salata,yağsız salata

eğer dışardaysan 1/2 simit+çay yada 1 paket diyet bisküvi+çay

ara 15:00
1 adet yeşil elma veya 1 paket light bisküvi

akşam 19:00
5 gün bol yeşil salata üstüne haşlanmış bakliyat 1 su bardağı(yeşil mercimek,kuru fasulye,nohut)
2 gün 150 gram yağsız derisiz tavuk,haşlama sebze serbest

ara 22:00

1 adet yeşil elma
her öğün öncesi 2 şer bardak su içilecek toplam 12 bardak

bu diyetle toplam 1040 kg. garanti dedi ama fazlada olabilir dedi

hemen kendine dijital mutfak tartısı al çünkü benim diyet listelerimde ki gramlara uyma çok önemli didi....

çok sıkıldım öfffff.

akşam akşam bütün heyecanımı bütün enerjimi saolsun annem negatifliğiyle sadeleştirdi öfff :(

kızlar bugun yaptıklarımı anlatayım hatta dünden başlıyayım dün doktora gittim adam çok ilgiliydi ..
taş kırma olabilir dedi taşın büyük ilk kırmada düşmeyebilir dedi 2 3 kere müdahale gerekebilir dedii takiii ben eşimin idrar yollarındada taşı var deyincee kadar .. beninmki hiiiç söylemiyor taşım var oramdada diye tepemi attırdı zaten adam da dediki orada bişi gözükmüyor
bir müayene edelim dedi benimkinin bana bi bakışı vardıkiiii :1::1::1::1::1: sormayın gitsin :1::1::1: çok kızdı :1:
sonra gene film istedi .. bu sabahda film için gittik raporunda taş yoktur diyor idrar yolunda ama benimki taşım var diyor :40: annamadım gitti ..
sora gittik beykozun sahiline ama böle küçük kasaba gibi bi yere çoook güseldi :77:
kahwaltı ettik :77:
tabi bu arada trafik polisinin yanından geçtik bennn tırrrs tııırrss :1:
soraa geri dönüş yolunda benzin kocaman gözünü açtı anaaaam öle bi korktum ki sağ sağlim aldık benzini geçtik eveee :1:
p.tesi tekrardan doktora gidicez ..

bu arada ne mi yedim acaip yedim bugun hiç duramıcam zannettim hastalanıcam çok felaketim bu aralar :1::1::1:

bide çantamı hazırlıyorum anneme gidiceeeem :1::33::33::52::52::52:
p.tesi dönücem doktora götürücem benimkini ..
kaptan yaa beni izinli saysan olurmu
yarın- pazar - pazartesi gelemem
salı gelirim olurmu kaptaaan :74::74:

bu arada maşallah kızlar 18 sayfa birikmiş bana ellerim koptu gene
bide ceza işi noldu
bi bilgi alayımda :1::1::1:

07/07/2011 günlük mesaj sayılarıı

aysen_34 18
emidaf 18
nazco 11
çatlak_kemmik 16
aynalar 19