Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gülçin niyen getttüüü ya ne güzel toparlancaktık o da gidecekti diyetisyene yarış yapcaktık noldu şinçük he gülçin oldu mu hocam şimdi böyle....

canım biraz kendine gelmesi iyi olur
zaten ekime kadar duramaz gelir o daha önce

inşallah tatil iyi gelir bence bi hocaya gidelim takımımıza büyü yaptılar sanırım :37::27::26:herkes gidiyor tatile çıkıyor ben 15 gün didime tatile gidicem ama laptopımı götürcem hergün rapor yazıcam veeeeee çıtır olucam kocayı bırakcam tabi bu bölü şaka

ttamam kaptanceyzim senden cevap bekliyorum çantamı hazırlıycam anneme süpriz yapıcaaam :74:

git gizem değişiklik olur senin için....

inşallah tatil iyi gelir bence bi hocaya gidelim takımımıza büyü yaptılar sanırım :37::27::26:herkes gidiyor tatile çıkıyor ben 15 gün didime tatile gidicem ama laptopımı götürcem hergün rapor yazıcam veeeeee çıtır olucam kocayı bırakcam tabi bu bölü şaka

git gizem değişiklik olur senin için....

evet ayy heycan yaptım şimdi bidee
neyse ben hazırlanıyorrum ojelerimi tazeleyim ancaa hydin byy
öptüm siziii

canım diğer takımlarda böyle yaz gelince millet tatile gidiyor
gidelim canım hocaya bu arada bana kısmet açma için bi dua isteriz hocadan :52::52::52::52:

selamlar canlarım geçmişi okudum ne güzel şeyler yazmışsınız
aslıcım maşallah canım seni çok pozitif gördüm inşlh hep böyle devam edersin
nazocum rabbim kimini evlat verip kimine evlat vermeyip sınıyo imtihan dünyası rabbimin ne kadar sevdiği kullarıyız gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyoruz inşlh isyan etmeden
gülçincim gitmene üzüldüm canım yaa neden böyle bi karar aldınki..neyse sana bu ayrılığın iyi geleceğine inanıyosun öyle yap canım
arada gir yaz ama özleriz seni kuzum
esracım senin adınada sevindim canım ne güzel bir diyetisyene rast gelmişsin inşlh hedefine kolayca ulaşacaksın bundan sonra
fatoşcum güzel iltifatın için teşekkür ederim tatlım o senin kendi güzelliğin gerçekten
seninle kafa kafaya verip dertleşmeyi isterdim sanırım çok aynı dertlerden müzdaribiz
rabbim bir an önce bizide gönül ferahlığına ulaştırır inşlh

kızlar depresyondayım felan deyip kendimizi boşa üzmeyelim yazmışsınız
aslında yazmak istemiyorum ama bir miktarda olsa ferahlamak için dertleşmek istiyorum sizleri canı gönülden yakın gördüğüm için

kendim için sorunlarım için üzülürken eşimde eklendi buna
sanırım eşimde ruhsal bunalımda..iş yerindeki stresten yoğun tempodan gecesinin gündüzünün birbirine karışmasından iyice bunalmış
zaten bunu bir kaç haftadır anlıyodum ama bana bişey söylemiyordu
bugün telde konuştuk biraz
iş yerindeki bölümünü değişmek istiyo daha az stresi olan bi yere geçmeyi düşünüyo olursa çok çokkk iyi olacak bizim için huzurumuz için olmazsa
izne çıkıp sivasa gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtmam lazım bişeyler yapmam lazım yoksa sonumu iyi görmüyorum dedi
ben gitmiycem zaten gitse maddi anlamda zaten çökük durumdayız
ben annemlere gidicem hemde bu ayrılık ikimizede iyi gelecek
aslında bir psikologa gitmeyi önerdim ikimiz beraber ama onun işinden dolayı gitmesi imkansız gibi
soruşturma açarlar belimde silah taşıyorum psikoloji bozuk diye dedi
birde 3 senedir hastane yollarındayız ikimizde çok yıprandık her ne kadar artık birbirimize bunu belli etmesekde
çocuğumuz olana kadarda galiba gerçekten biz tam bir aile olamıycaz
çünkü eşim hala kendi ailesine karşı kendini yitik görüyormuş evlendiğimizdne beri yanlarında olamamışmış
ne maddi manevi yiğenleri olmuş (7 aylıklar)nerdeyse yürüyceklerimiş ama hala görememişmiş
bende madem öyle neden evlendin dedim ailene yardım etmek istiyordun neden çıktın bu yola
sen farkında değilsin ama biz iki kişide olsa biz bir aileyiz dedim

zaten boğazıma kadar sıkıntı içindeyim bende dedim
25 yaşındayım ama yaşadığım şu hastalıklara bak dedim
strese bağlı ayaklarım egzama yara içinde
hipotroidim insülin direncim pkom arada yakalnadığım astım bronşitim var aylardır geçmeyen nedeni belli olmayan beni sabahları acı içinde uyandığım sırt bel ağrım var
çocuğum olmuyo her ay hastane yollarındayım rahim filmi yara yaktırmalar takipler neler yaşadım dedim
birde maddi sıkıntıları borçları düşünüyorum dedim
kendi ailemin sıkıntıları hastalıkları ailemden ayrılmam yalnız kalmamda cabası dedim

kızlar gerçekten isyan etmiyorum çok şükür diyorum rabbim beni ne çok seviyor ama gerçekten herşey üst üste gelince insan bazen taşıyamadığını düşüyo
rabbime sonsuz inancım olmasa çok daha fena olurdum biliyorum

neyse ço çok uzun yazdım
okuyan gözleriniz dert görmesin inşlh
bir nebzede olsa rahatlamak istedim sanırım

esracım doktorun verdiği diyet süpermiş çok güzel

nazocum rabbim kimini evlat verip kimine evlat vermeyip sınıyo imtihan dünyası rabbimin ne kadar sevdiği kullarıyız gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyoruz inşlh isyan etmeden
gülçincim gitmene üzüldüm canım yaa neden böyle bi karar aldınki..neyse sana bu ayrılığın iyi geleceğine inanıyosun öyle yap canım
esracım senin adınada sevindim canım ne güzel bir diyetisyene rast gelmişsin inşlh hedefine kolayca ulaşacaksın bundan sonra
fatoşcum güzel iltifatın için teşekkür ederim tatlım o senin kendi güzelliğin gerçekten
seninle kafa kafaya verip dertleşmeyi isterdim sanırım çok aynı dertlerden müzdaribiz

aslında yazmak istemiyorum ama bir miktarda olsa ferahlamak için dertleşmek istiyorum sizleri canı gönülden yakın gördüğüm için

sanırım eşimde ruhsal bunalımda..iş yerindeki stresten yoğun tempodan gecesinin gündüzünün birbirine karışmasından iyice bunalmış
iş yerindeki bölümünü değişmek istiyo daha az stresi olan bi yere geçmeyi düşünüyo olursa çok çokkk iyi olacak bizim için huzurumuz için olmazsa
izne çıkıp sivasa gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtmam lazım bişeyler yapmam lazım yoksa sonumu iyi görmüyorum dedi
aslında bir psikologa gitmeyi önerdim ikimiz beraber ama onun işinden dolayı gitmesi imkansız gibi
birde 3 senedir hastane yollarındayız ikimizde çok yıprandık her ne kadar artık birbirimize bunu belli etmesekde
çünkü eşim hala kendi ailesine karşı kendini yitik görüyormuş evlendiğimizdne beri yanlarında olamamışmış
ne maddi manevi yiğenleri olmuş (7 aylıklar)nerdeyse yürüyceklerimiş ama hala görememişmiş
bende madem öyle neden evlendin dedim ailene yardım etmek istiyordun neden çıktın bu yola

hipotroidim insülin direncim pkom arada yakalnadığım astım bronşitim var aylardır geçmeyen nedeni belli olmayan beni sabahları acı içinde uyandığım sırt bel ağrım var
çocuğum olmuyo her ay hastane yollarındayım rahim filmi yara yaktırmalar takipler neler yaşadım dedim
kendi ailemin sıkıntıları hastalıkları ailemden ayrılmam yalnız kalmamda cabası dedim

kızlar gerçekten isyan etmiyorum çok şükür diyorum rabbim beni ne çok seviyor ama gerçekten herşey üst üste gelince insan bazen taşıyamadığını düşüyo

neyse ço çok uzun yazdım

ayşecim öncelikle şunu söylmek istiyorum biz burada sadece yediklerimizi değil hayat içinde yaşadığımız sevinçleri ve mutsuzluklarımızda paylaşıyoruz çok şüküür o samimiyet oluştu takımımızda yalnız ben her mesajda oofffff puuuffff bunalımdayım depresyondayım kelimelerinden dolayı üzüldüm ......

canım benim ben şuna çok inanıyorum burası asla huzur yeri değil imtihan yeri rabbim azar azar kimine çok fazla imtihan ediyor evet yazdıklarından anlıyorum ki sıkıntıdasın,canım öncelikle böyle stresli bir ortamda çocuğunuz olamaz stres üreme üzerinde negatif etkiler yapıyor bence biraz ayrı kalmanız iyi olur hem o ailesiyle hasretini gidersin sende anneciğinle,anneler her zaman yardımcıdır evlatlarına canını sıkma elbet rabbim bir yoluna koymuştur allah gönlünde ki isteklerini hayırlısıyla sana nasip etsin...

ayşencim allah kolaylık versin sana canım allaha sığın inşallah en kısa sürede sana bi bebiş versin ama kendini fazla sıkma canım herşey olduğuna varıyo çünkü
bi doğumun bi düğünün bide ölümün vakti ne yazılmışsa o zaman oluyo malesef biz bişi yapamıyoruz inş artık zamanı gelmştşr
:69::69::69::69::69:

ttamam kaptanceyzim senden cevap bekliyorum çantamı hazırlıycam anneme süpriz yapıcaaam :74:

hadi iyi yolculuklar tatlım
:9::9::9::9::9:
gerçekten güzel mi doyarmıyım acaba:52::27::49:ama harfi harfine uyucam....

diyet listen bence çok güzelmiş esra bence doyarsın ilk günler belki zor gelir ama sen zaten az yiyiyordun
:9::9::9::9::9::9::9::9:

aysen canım allah yardımcın olsun tez zamanda herşeyi yoluna koyar inş
çok kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inan bunu çok istiyorum senin için :emir_bebek:

gerçekten güzel mi doyarmıyım acaba:52::27::49:ama harfi harfine uyucam....

gerçekten süper ya bence doyarsın güzel bir liste

08/07/2011 günlük mesaj sayıları

nazco 20
aynalar 21
çatlak_kemmik 10
aysen_34 14
irras 9
rosebbery 13
triptofan 9
fattma83 10
prenses 7
:74::74::74:

neyse ço çok uzun yazdım

ayşe abla sana gerçekten hayran kalıyorum bide bunların yanında sürekli ev işleriyle ilgileniyosun,sevilen bi insan olduğun için sürekli misafirlerin geliyo ve sen hala hiç bişiden şikayetç.i değilsin isyan ettiğini görmedim.bu yazdıklarının yanında seni en çok etkileyen şey bahsetmiştin ya hani yalnızım diye bence o.umarım bu sabrın bi ömür boyu devam eder. şuanlık bebiş olmaması bana göre iyi bişi çünkü bu sorunların üstüne bebiş olursa daha çok bunalıma girersin diye düşünüyorum.şuan bile herşeye yetişiyoken,psikolojik olarak kendini yıpranmış görürken ailede 3. bireyin olması ve sürekli ilgi istemesi seni daha çok yoracaktı.bence doğru zamanın gelmesini bekliyo bebişş:emir_bebek::emir_bebek:

günaydınlar herkese,herkesin günü aydın olsun inşallah biz kahvaltı yapıyoruz eşimle ben 1 dilim ekmeğimle 30 gram peynirimi yiyorum annemlerdeyim dün akşam geldik anneciğim tatilden döndü görelim dedik evde kepek ekmeği yoktu beyaz tost ekmeği var anam buda şekerli mi ne doyurmadı artık yarına inşallah.....

günaydınlar

kızlar güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
her karanlığın bir aydınlığı vardır diyerek yolumdaki sorunları elimle kenara itip yoluma devam edicem kendi sağlığım ve eşimin sağlığı için bnu yamak zorundayım..

sabah kahvaltım
bir kase special k...şimdi kiraz saplarımı kaynatıcam demlensin öğle yemeğinden önce içerim
şimdi kalkıp ütülerimi felan yapayım öğleden sonra yola çıkarım..orasıda tam bir curcunadır şimdi gelen giden ama ne yapalım bi kere tamam dedim mecburi hizmet gidicem :37:

günaydın kızlar herkese hayırlı haftasonları

kahvaltımı yazayım
2 kk kadar peynir
4 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
salatalık
3 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Back
X