Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlaar. nabersinizz. kız öznurrr nolmuş bana:43::43::43:seni döverim kız motivasyonu kırmak yok. bende devam ediyorum spora birazdan spora başlaycam hatta yediklerimede dikate diyorum. salı günü diyetisyenden randevu aldım listemi yazarım sonrada kilo vermeye başlayınca gelecemm yaaa.inşallah geldiğimde yer olur.

öznurcumm başladık madem böyle bir amaca başkoyduk,pes etmek yok yaa. madem çevrende açık arayan insan ççok açık vermemek lazım. hem sen sınavlara çalışırken üniversitede otur otur zaten kilo alırsın bu sene boşlama kendini.seneye de istanbulu kazanır gelirsin şölee boğaza karşı bi üniversitede okursun belki. martılara simit atar,beyoğlunda gezersin,istiklalde kalabalığa karışır yoldaki müzisyenlerin şarkılarıyla coşarsın içinden dersin başardıımmm....bunu ben yaptımmm. canımmmm istersen olmayacak şey yok yaa sen çıkmış soruları çöz bol bol yapamadığını da işartele kes vs. sor hocalara yapamadığının nasıl yapıldığını öğren olur inş.işten çıkınca git az uyu. dersaneye de akşam gidersin.ama eğer çalışmak zorunda değilsen sadece dersaneye gidebilrisin.tatlım ben senin ablalarınla olan diyaloğun için şunu söyleyebişlirim benim arkadaşaımda ablasıyla geçşnemezdi. ama ablası evlenince lokum oldular yaaa olgunlaştı abla.

günaydın kızlar.ne var ne yok?ben de geç kahvaltımı yaptım.yarım porsiyon börek yedim eşim almış:((ama bugün güzel bi listem vardı ona tekrar başlıycam.bu arada ahstalığım ya bugün ya yarın.olsam şişim inecek.çünkü rahat 1 kilo var.neyse birazdan da spor yapcam.e-walkerla yarım saat kadar.siz neler ediyonuz?

günaydın kızlaar. nabersinizz. kız öznurrr nolmuş bana:43::43::43:seni döverim kız motivasyonu kırmak yok. bende devam ediyorum spora birazdan spora başlaycam hatta yediklerimede dikate diyorum. salı günü diyetisyenden randevu aldım listemi yazarım sonrada kilo vermeye başlayınca gelecemm yaaa.inşallah geldiğimde yer olur.

canım sen merak etme ben seni takımdan ayrıldı diye yazmadım ki izne ayrıldı diye yazdım yerin duruyo izne ayrılanların yerine kimseyi almıyoruz

herkese çoook güzel bir pazar tatili diliyorum,aslıcım naber ben sabah 7 de yaptım kahvaltımı arada yeşil elmamı yedim boool domatesli şehriye çorbam pişiyor eşimle oğluma sabah bir kahvaltı yapmışım açık büfe mübarek ama ben göz ucuyla bile bakmadım sadece çay içtim.....

yusuf babasıyla parka gitti liste verdim eline alışveriş yapcaklar....

herkese çoook güzel bir pazar tatili diliyorum,aslıcım naber ben sabah 7 de yaptım kahvaltımı arada yeşil elmamı yedim boool domatesli şehriye çorbam pişiyor eşimle oğluma sabah bir kahvaltı yapmışım açık büfe mübarek ama ben göz ucuyla bile bakmadım sadece çay içtim.....

kilo vermeye başladıktan sonra ne önemi oolcekki :( şurda hep beraber ne güzel debelenip kilo vermeye çalışıyoruz
öznurcumm başladık madem böyle bir amaca başkoyduk,pes etmek yok yaa. madem çevrende açık arayan insan ççok açık vermemek lazım. hem sen sınavlara çalışırken üniversitede otur otur zaten kilo alırsın bu sene boşlama kendini.seneye de istanbulu kazanır gelirsin şölee boğaza karşı bi üniversitede okursun belki. martılara simit atar,beyoğlunda gezersin,istiklalde kalabalığa karışır yoldaki müzisyenlerin şarkılarıyla coşarsın içinden dersin başardıımmm....bunu ben yaptımmm. canımmmm istersen olmayacak şey yok yaa sen çıkmış soruları çöz bol bol yapamadığını da işartele kes vs. sor hocalara yapamadığının nasıl yapıldığını öğren olur inş.işten çıkınca git az uyu. dersaneye de akşam gidersin.ama eğer çalışmak zorunda değilsen sadece dersaneye gidebilrisin.tatlım ben senin ablalarınla olan diyaloğun için şunu söyleyebişlirim benim arkadaşaımda ablasıyla geçşnemezdi. ama ablası evlenince lokum oldular yaaa olgunlaştı abla.

ist kazanmam çooookk zor :/ doğu kazanırım büyük bi ihtimalle. hem ders. hem iş. hem diyet bi arada yürür mü ki?
yağsız kıvırcık salatam bool limonlu ve çorbam hazır çorbamın soğumasını bekliyorum:56::56:

bildiğim kadarıyla salatada az olsa yağ olması lazımmış. .yağda çözünen vitaminler için:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ist kazanmam çooookk zor :/ doğu kazanırım büyük bi ihtimalle. hem ders. hem iş. hem diyet bi arada yürür mü ki?

canım daha öncede dedim sen baştan kaybetmeyi kabul ediyorsun
neden yürümesin ben kadroya geçmek için çalıştığım yıl hafta içi okulda oluyordum, haftasonu öğretmenlere verilen temel eğitim, hazırlayıcı eğitim seminerine gidiyordum, kpssye çalışıyordum, rejim yapıyordum, haftada üç gün spora gidiyordum ve 21 kilo verdim kpssden aldığım notla kadroya geçtim
insan düzenli, planla olunca daha iyi sonuçlar alıyor yeterki iste
şimdi o zamanki kadar istemiyorum gibi geliyor bana o yüzden başaramıyorum önemli olan istemek
ağlamayan bebeye meme yok bu devirde canım

slm canım iyiyim süper gidiyorsun canım tebrikler dediğin gibi 2 ayda bitireceksin sen bu konuyu inş

ara öğünümde 1 paket mavi yeşilin kayısılı bisküvisini yedim yanınada da light nesacafe içtim,akşam için tavuk aldım tost makinasında onu yapıcam yanınada bol salata ve suuuuuu eşimle oğluma kıymalı havuçlu bol domatesli şehriye çorbası yaptım birde köfte yapıcam pivaımız var yeter sonra pazara gidicez,birazdan saçımı boyamayı düşünüyorum....

canım daha öncede dedim sen baştan kaybetmeyi kabul ediyorsun
neden yürümesin ben kadroya geçmek için çalıştığım yıl hafta içi okulda oluyordum, haftasonu öğretmenlere verilen temel eğitim, hazırlayıcı eğitim seminerine gidiyordum, kpssye çalışıyordum, rejim yapıyordum, haftada üç gün spora gidiyordum ve 21 kilo verdim kpssden aldığım notla kadroya geçtim
insan düzenli, planla olunca daha iyi sonuçlar alıyor yeterki iste
şimdi o zamanki kadar istemiyorum gibi geliyor bana o yüzden başaramıyorum önemli olan istemek
ağlamayan bebeye meme yok bu devirde canım

hazırlanma dönemimi göz önünde bulundurarak kazanamam :/ bide hiç tecrübem olmayan bi işe başlıyorum ayy ayy bilmiyorum

aranızda gelebeğğmlleee iletişim kuran varsa söyleyebiler miii smsim yok malesef :)) ondan sesim soluğum çıkmıyooo

evettt yarınnn saat 6 da kalkıcam. tok tutması açısından 2 tane haşlanmış yumurta,peynir vs. yerim 1 litre suyu sabah sabah bitirebilirmiyim bilmiyorum. ilk defa bu kadar erken kalkacağım içinde tereddütteyim yaa karnım acıkırsaaa :))

aaaa hazır aklıma gelmişken. altın fonu hesabu hakkında bilgisi olan var mı?. bankalara gidip konuşmak istemiyorum çünkü bi keresinde gittim beni emeklilik bişisi için ikna etmeye çalıştılar :S bu tür konulardanda hiç anlamam . aklımı karıştırıyolar yahuuu.

en önemlisi seçtiğimiz bi altın diyelim ki küçük altın fiyatı kadar mı her ay para yatırcaz?

selam arkadaslar, baktim 2 sayfa yazan olmus , cok ilerlememis:) bende sabah kahvemi iciyorum. dun aksamdan cok yorgunum. misafirim gelicek demistim ya, esim onu mangala cevirdi yani aksam yemegine, misafirlere mangal yaptik, tabi benimde fikrimi sordu, bende sen bilirsin dedim. sagolsun yardimci oldu misafirler varken, neyse dun geceyi atlattim. Belim cok agriyor ama, bu yasta bel agrisi olurmu yaa?

bugun isvec diyetimin son gunu, tartilacagim , ama cok verdigimi sanmiyorum. Bende gram gram veriyor:34::34: neyse bunada sukur etmek gerekir:6::6::6:

simdi spor yapmaya gidicem kizlar ama cok useniyorum, icimden bir his aman bosver yapma dun yaptin zaten diyor, diger bir ses te olmaz hemen kalk yap kahvenide ictin zaten oyalanma diyor:)) sizce hangi ses daha mantikli, tabikide A sikki

Son düzenleme:
Back
X