- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii aslı sağol.sen nasılsın?bu arada pofil resmine bayıldıminş ALlah bize de tez vakitte öle olmayı nasip eder...
evet yaaaaa.inş bacım düğünde biz olamadık da sen ol bare.daha geç dil ne de olsa.bence de çok güzel bi gelinlik.nerden buluyon böle güzel resimleri?inş canım bende bayıldım hem kıza hem hem gelinliğe :89:
evet yaaaaa.inş bacım düğünde biz olamadık da sen ol bare.daha geç dil ne de olsa.bence de çok güzel bi gelinlik.nerden buluyon böle güzel resimleri?
öylesine denk geldi başka şey ararken bu çıktı çok bayıldım pc masaüstümüde bu resim yaptım motive etsin diye inş babam görmez bizim kız koca istiyor der adam sonra![]()
aslı bişey sorcam:ben bu e-walkerla yaktığım kaloriyi merak ediyorum.nerden bulabileceğim konsunda bi bilgin var mı?googleda aradım ama bulamadım da![]()
aslım kaptanım.ben şimdi bitirdiğim projeyi müşteriye göstermeye çıkıyom.adam gelmiş yerine.bana çok dua et olur mu?bu işi bi alsak gerisi kolay.açılmış olacak kısmetimiz inş..görüşürüz canım.
merhaba kızlar,biz oğlumla yatak keyfi yapıyoruz sabah saat 7 de kahvaltımı yaptım sabah 1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği (25)gr. domates,salatalık,közleenmiş kırmızı biber yedim belim çok ağrıyor bugün bütün gün yatmayı düşünüyorum,yusufun yemeği var akşamada taze fasulye yaparım çorbam var pilavda yaptım mı tamamdır....
benim akşam yemeğim kıvırcık salata üstüne 1 bardak haşlanmış bakliyat cumaya kadar bunu yicem akşamları...
ama kas erimesi olmaz mı :/
Günaydın kaptancım.
sabah erken kalktım veeee sporumu yaptım.35 dakka e-walkerda çalıştım.sonracıma 1 litre suyumu içtim.yarım litresi ballı-sirkeli.sonra da 1 dilim ekmek ve 1 karper peynirli bi kahvaltı.sonra duşumu aldım.çok zinde hissediyorum kendimi.şimdi de 1 galetalı ara öğünümü yapcem.sen neler ediyon?
merhaba kızlar,biz oğlumla yatak keyfi yapıyoruz sabah saat 7 de kahvaltımı yaptım sabah 1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği (25)gr. domates,salatalık,közleenmiş kırmızı biber yedim belim çok ağrıyor bugün bütün gün yatmayı düşünüyorum,yusufun yemeği var akşamada taze fasulye yaparım çorbam var pilavda yaptım mı tamamdır....
benim akşam yemeğim kıvırcık salata üstüne 1 bardak haşlanmış bakliyat cumaya kadar bunu yicem akşamları...
aslım kaptanım.ben şimdi bitirdiğim projeyi müşteriye göstermeye çıkıyom.adam gelmiş yerine.bana çok dua et olur mu?bu işi bi alsak gerisi kolay.açılmış olacak kısmetimiz inş..görüşürüz canım.
canımallah en kısa zamanda o gelinliği giymeyi nasip etsin inşallah yanında kibar kadın dilinden anlayan hoş biri olsun ama gidip hödük birini bulma sakın
![]()