- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.421
aslı o zaman işin daha kolay.bi çay içme havası olursa ya benim ne alem akrlarım var falan die şaka vari takıalrak gülerek anlat.ve sonra da benim arkadaşlığımı kaybetti bu arkadaş.erkekler neden böle ya falan die kardeşinin ağzını yoklarmış gibi yap olsun bitsin.sonuçta kız rastgele biri ama senin kardeşinle aran kızın anlatacağı şeylere inanamayacak kadar iidr ve sana inanacak kardeşin.yoksa sinirle sölersen kardeşine ya da çekinerek sölersen suçlu psikolojisi mi acep die fikir uyanabıilr.ben de erkek arkına arkadaşlık teklif etmiş sandıydım aslım.bence hiç silmeden direk kardeşini al karşına anlat derdini.ve rica et arkadaşlıktan o kızı silmesi için.eminim sorun olmayacaktır.sinirlenme aslım olur böle şeyler.insanlar bazen kendini kurtarma adına başkasının özel hayatını zaptedebiliyolar.sen zaten arkına gereken cevabı vermişsin.kardeşine de anlattın mı durumu ortalık durulur eminimerkek arkadaşıma değil canım erkek kardeşime akşam göndermiş benim kardeşte kabul etmiş ama geç geldi eve işten demek ki kız konuşmadı kardeşimle şimdi facesinden kızı silcem şikayet et diyecem kız bir daha kardeşime ulaşamasın kim bilir kardeşime ablan nişanlanmış şöyle olmuş böyle olmuş diyecek uuuff yaa