Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.

aslıııı naber kaptancımmmmmm:)))
bugün yediklerim
1] Yoğurt (yağsız) 50 GRAM 25
[2] Kuru Nohut 1 PORSİYON 350
[3] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[4] biskrem kakao 2 adet 111.36
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[6] dardanel ton klasİk 1 100 gr 193
[7] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[8] SUSAMLI GALETA-UZUN 2 adet 90
[9] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[10] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[11] Karper 0.5 ADET 32.5
[12] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
Toplam : 1218.16 kal.
yarım saat de e-walkerda spor şeettim.bakalım bu cumaya kadar böle devam etcem inş.sanırım gülçinin dietine başlıycam.bi de dondurma yedim 2 top.o da yaklaşık 60 kaloriymiş.
nası sence?

aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.

canım kusura bakma görmemişim
menün güzel ama ben bişey merak ediyorum bir bilgin var mı evet günlük aldığın kalori önemli ama mesela 1000 kalorilik bir diyet yapıyoruz ama bütün yediklerimiz karbonhidrat ama 1000 kaloriyi geçmiyoruz bu durum diyeti nasıl etkiler :44:

rossbeery , canim evine gelen yardimci kadin gerkecekten cok istemis. Alti ustu bir ev ya halida yikamiyormus. 140 da ne yani. Bence senin yuzunu cok yumsak gormus. Ben bir topicte yardimci kadin arayana raslamistim, sende istanbulda otuyorsun belki o topigi okuyup kendine iyi bir bayan bulursun, Kadinlar kulubunde herturlu topic var biliyorsun:1: kizlar yazmis memnun kalip kalmadiklarini

canım hangi topik isim verde bi bakayım 140 değil 150+yol parası istedi....

bugün diyetisyenin tartısında 77.7 çıktım. hımm regl de oldum şükür. teyze olmanıza daha çok var yane.haa benim şubatta nkarada gittiğim doktor da aynı alette ölçüyordu. metabolizma yaşım 38 çıkmıştı. şükür 32 ye düşmüş. gerçek yaşımı ne zaman göstercem acabaa...?esracım metabolizma olarak yaşımız aynı. demekkim ondan sana yakın hissettim kendimi görüşünce hiç kendimi güççük hissetmedim yanında yaşıtız gibim. senin gençliğinden mi benim yaşlılığımdan mı bilemedim.

kız ben34 yaşındayım anlaşmanın yaşı yoktur hem sen 24 yaşında çıtır bir genç bayansın :46:ben artık 1 sene sonra yolun yarısını geçmiş olucammm...

iyiyim kaptan sen nasılsın,yusufu parka götürdük yemekten sonra show da vavien var onu izliyorum sinemada izlemiştim geçen sene birazdan yatarım...

çok yorgunum ama yorgunluktan uyuyamadım bende buraya geldim

hayırlı işler o zaman kız
birde salı senin neyin var ben bilmiyorum :1:

kız salı pazarı işte bizim buranın salı pazarı türkiyenin en büyük ilçe pazarıymış kuşadasından selçuktan bissürü tur geliyo otobüs otobüs pazar geziyolar
bizim mağazalar pazarın orta yerinde çok kalabalık ve yoğun oluyor ondan gelemiyorum
:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:
selam kızlar.bugün yediklerim öğlen 1 konserve ton,közlenmiş patlıcan,biber,1 dilim uno denge ekmeği,arada 1 türk kahvesi(az şekerli),birazdan da 2.arayı yapcam ama ne yapsam die karar veremiyorum sanırım ayran içicem.bu arada ben fevri bir karar alarak sanırım ticarete atılıcam ama ne ticareti karar veremiyorum:)))çok riyakar ve cadı kazanı bulunduğum şehirdeki meslektaşlar ve şehir.kim kime ne kadar ne ettiyse öle bi yer.eveeett sizin fikirlerinizi bekliyorum bakalım ne ticareti yapabilirim:)hatta eşimde aynı şeklide ticarete atılcak sanırım.

tatlım sen mimarsın inşaatla ilgili bir iş yapabilirsin mesela sektörün içindesin çünkü
bence iyi bildiğin bi iş olsun ticaret kurtlar sofrası bilirsen güçlü olursun
:69::69::69::69::69:
kızlar şuan sinirden patlamak üzereyim dün söylediğim kız erkek kardeşime face arkadaşlık göndermiş görünce çılgına döndüm kıza mesaj attım olayla hiçbir alakam olmadığını söyledim arkadaşada ağzıma geleni söyledim senin bi daha adını duymak istemiyorum dedim bu sorunu hemen çöz dedim özür diledi bu kadar ileri gideceğini bilmiyordum dedi ben konuşurum dedi çıldırmak üzereyim ya :84:

offfffff be ne kızmış ya tam yapışkan cinsinden iyi olmuş bacım kesin tavrını koyman yoksa bunlar seni iyice sinir edicekler
:37::37:
fatoşcum,ben evin bütün halılarımı yıkatıyorum yani halı yok perde asma yok benden kaynaklandı sanırım yüzümü yumuşak buldu birde yol parası istiyor yolun yarısında ben alıyordum,çok bunaldım allah yardımcım olsun şu ameliyatlı yerim sürekli burdayım diyor ve öyleyken heryer temiz ama benim içime sinmiyor ben günlük işlerimi yapıyorum banyolarımı temizliyorum yani öyle yağ içinde falan ddeğil evim allah aklı başında ihtiyaç sahibi biri çıkarsın karşıma....

tatlım ondan artık sana hayır gelmez sen başkasını bulda yatılıda çok para istiyorlar ben bakmıştım bi ara 800+ssk demişlerdi hemen vazgeçtiydim
istanbulda benim bi arkadaşım var filipinli bi yardımcıları var 6 yıldır onlarla çok memnunlar bi şirketten bulmuştu galiba öle bişi baksan
:90::23::23:

kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000

kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000

geçmiş olsun canım çok istiyorlar ya o ne öyle :53:

selamlar kızçeler
yeni kalktım sayılır sularımı içiyorum birazdan patateslerimi koyacam haşlanması için :56:

slm canım bende yeni kalktım sayılır
hayrola patates diyetimi yapcan yoksa

üff üff kızlar içim daralıyor bu sabah .. çıkıcam birazdan fiyat fln araştırıcam ..
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum benimkine ..
bilgisi olan varmı ya nasıl oluyorki o nasıl karşılıyor

burdayım burdayım aysen, gizem merhaba nasılsınız :79:
selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsın
dünki sinirini attınmı biraz üstünden :31:
geçmiş olsun canım çok istiyorlar ya o ne öyle :53:

slm canım bende yeni kalktım sayılır
hayrola patates diyetimi yapcan yoksa

evet canım 5 günde 5 kiloya başlıyorum nasipse :62:

üff üff kızlar içim daralıyor bu sabah .. çıkıcam birazdan fiyat fln araştırıcam ..

benim hiç bi bilgim yok canım özel sağlık sigortasına dahil...
sen istbldaydın demi hangi hastane sendne bu fiyatı istedi :26:

hiçbir bilgim yok canım malesef

selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsın
dünki sinirini attınmı biraz üstünden :31:

evet canım 5 günde 5 kiloya başlıyorum nasipse :62:

attım canım daha iyiyim şimdi
hayırlısı olsun canım patatesleri haşlamak yerine kalın bir şekilde halka halka doğra üzerine baharat at pul biber karabiber tuz yasak tabi fırına ver daha güzel oluyor haşlarsan soğuyunca ve bol su içince insanın midesi bulanıyor yoksa ben böyle yapıyordum bu diyeti yaparken tavuk günündede aynısını yap haşlarsan su ile birlikte mideni felaket bulandırıyor

Back
X