- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.441
aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıııı naber kaptancımmmmmm:)))
bugün yediklerim
1] Yoğurt (yağsız) 50 GRAM 25
[2] Kuru Nohut 1 PORSİYON 350
[3] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[4] biskrem kakao 2 adet 111.36
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[6] dardanel ton klasİk 1 100 gr 193
[7] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[8] SUSAMLI GALETA-UZUN 2 adet 90
[9] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[10] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[11] Karper 0.5 ADET 32.5
[12] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
Toplam : 1218.16 kal.
yarım saat de e-walkerda spor şeettim.bakalım bu cumaya kadar böle devam etcem inş.sanırım gülçinin dietine başlıycam.bi de dondurma yedim 2 top.o da yaklaşık 60 kaloriymiş.
nası sence?
aslıııııı görmedin çıktın hemen yafff:))))ben de yatıyım barem.herkeşlere ii geceler.
rossbeery , canim evine gelen yardimci kadin gerkecekten cok istemis. Alti ustu bir ev ya halida yikamiyormus. 140 da ne yani. Bence senin yuzunu cok yumsak gormus. Ben bir topicte yardimci kadin arayana raslamistim, sende istanbulda otuyorsun belki o topigi okuyup kendine iyi bir bayan bulursun, Kadinlar kulubunde herturlu topic var biliyorsunkizlar yazmis memnun kalip kalmadiklarini
bugün diyetisyenin tartısında 77.7 çıktım. hımm regl de oldum şükür. teyze olmanıza daha çok var yane.haa benim şubatta nkarada gittiğim doktor da aynı alette ölçüyordu. metabolizma yaşım 38 çıkmıştı. şükür 32 ye düşmüş. gerçek yaşımı ne zaman göstercem acabaa...?esracım metabolizma olarak yaşımız aynı. demekkim ondan sana yakın hissettim kendimi görüşünce hiç kendimi güççük hissetmedim yanında yaşıtız gibim. senin gençliğinden mi benim yaşlılığımdan mı bilemedim.
iyiyim kaptan sen nasılsın,yusufu parka götürdük yemekten sonra show da vavien var onu izliyorum sinemada izlemiştim geçen sene birazdan yatarım...
hayırlı işler o zaman kız
birde salı senin neyin var ben bilmiyorum![]()
selam kızlar.bugün yediklerim öğlen 1 konserve ton,közlenmiş patlıcan,biber,1 dilim uno denge ekmeği,arada 1 türk kahvesi(az şekerli),birazdan da 2.arayı yapcam ama ne yapsam die karar veremiyorum sanırım ayran içicem.bu arada ben fevri bir karar alarak sanırım ticarete atılıcam ama ne ticareti karar veremiyorum:)))çok riyakar ve cadı kazanı bulunduğum şehirdeki meslektaşlar ve şehir.kim kime ne kadar ne ettiyse öle bi yer.eveeett sizin fikirlerinizi bekliyorum bakalım ne ticareti yapabilirim:)hatta eşimde aynı şeklide ticarete atılcak sanırım.
kızlar şuan sinirden patlamak üzereyim dün söylediğim kız erkek kardeşime face arkadaşlık göndermiş görünce çılgına döndüm kıza mesaj attım olayla hiçbir alakam olmadığını söyledim arkadaşada ağzıma geleni söyledim senin bi daha adını duymak istemiyorum dedim bu sorunu hemen çöz dedim özür diledi bu kadar ileri gideceğini bilmiyordum dedi ben konuşurum dedi çıldırmak üzereyim ya :84:
fatoşcum,ben evin bütün halılarımı yıkatıyorum yani halı yok perde asma yok benden kaynaklandı sanırım yüzümü yumuşak buldu birde yol parası istiyor yolun yarısında ben alıyordum,çok bunaldım allah yardımcım olsun şu ameliyatlı yerim sürekli burdayım diyor ve öyleyken heryer temiz ama benim içime sinmiyor ben günlük işlerimi yapıyorum banyolarımı temizliyorum yani öyle yağ içinde falan ddeğil evim allah aklı başında ihtiyaç sahibi biri çıkarsın karşıma....
kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000
kızçeler biri burada olursa çok sevinirim
kızçeler eşim 2 işlem görücekmiş ilk idrar yolu büyültürülcekmiş sonrada sağ taşındaki böbrek kırılıcakmışş vee ne kadar fiyat dediler biliyormusunuz iki işlem için 8.000
selamlar kızçeler
yeni kalktım sayılır sularımı içiyorum birazdan patateslerimi koyacam haşlanması için![]()
selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsınburdayım burdayım aysen, gizem merhaba nasılsınız :79:
geçmiş olsun canım çok istiyorlar ya o ne öyle
slm canım bende yeni kalktım sayılır
hayrola patates diyetimi yapcan yoksa
üff üff kızlar içim daralıyor bu sabah .. çıkıcam birazdan fiyat fln araştırıcam ..
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum benimkine ..
bilgisi olan varmı ya nasıl oluyorki o nasıl karşılıyor
üff üff kızlar içim daralıyor bu sabah .. çıkıcam birazdan fiyat fln araştırıcam ..
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum benimkine ..
bilgisi olan varmı ya nasıl oluyorki o nasıl karşılıyor
selam canım iyiyim çok şkr sen nasılsın
dünki sinirini attınmı biraz üstünden
evet canım 5 günde 5 kiloya başlıyorum nasipse![]()