- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.481
selam ayşemmm ben de kek yapıyom.arkın annesi katarakt ameliyatı olmuş.onu ziyarete gitcem.ona götürcem....
selam kuzum nasılsın
geçmiş olsun
doya doya kek yemek istiyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ayşemmm ben de kek yapıyom.arkın annesi katarakt ameliyatı olmuş.onu ziyarete gitcem.ona götürcem....
sen 60 ol ben de 55.sonra söz sana bi gün çeşit çeşit mini mini kekler yapıp gelcem.neli istersen.ananaslıdan tut,limonatalıya,çikolatalıya,ağlayan keke kadar.ama önceeeeee vercez bu kiloları:)))))selam kuzum nasılsın
geçmiş olsun
doya doya kek yemek istiyom![]()
valla canım ne iyi olur dermişimsen 60 ol ben de 55.sonra söz sana bi gün çeşit çeşit mini mini kekler yapıp gelcem.neli istersen.ananaslıdan tut,limonatalıya,çikolatalıya,ağlayan keke kadar.ama önceeeeee vercez bu kiloları:)))))
ayşenim ben çıkıyom.anca ortalığı toplar çıkarım.bugün işe gitmedim öğleden sonra geçmiş olsuna gitcem die sabah da kayınvalidede kahvaltı ettim.miskinlik çöktü üstüme.sporu da astım tam tatil oldu yane:)))nese çok öptüm.akşama görüşürüz kızlarrrrrr..................
akşam üstü herkes gelsin kaynatalım kızlar randevumuz olsun noolur benim canım sıkılıoyo yalnız![]()
bende davetli miyiimm... kızlar yavaş yavaş umudumu geri kazandım yaa inşallah cumaya kilo vermiş olursam gelirim olmazsa haftaya gelirim. özledim sizi gerçekten ya canım takımım..bu arada fadiğin tatili ne zaman bitecek.
selam kızlar
temizliğimi hallettim 2 patates daha yedim ama midem bulandı kusicimmmmm:86::86::86::86::86:
selam kuzum nasılsın
geçmiş olsun
doya doya kek yemek istiyom![]()
aslı naber canım
sen spor yapıyomusun canım sende duraklama dönemine girdin galiba vücudu bir şoka uğratsan nasıl olur
ya birde kızlar aslında diğer takımları arada takip ediyorum ne güzel spor günlüğü tutuyolar yarışa giriyolar hafta birincisi seçiyolar bizde öle bişey yapsak yaaa ne harika olur
heveslenir azimleniriz birbirimizden
kaptannn nasıll olurrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
slm kızlar aysen aşağıda gördüm seni merhabalar canım
artık kahvaltı mı dersiniz öğle yemeği mi bilmem :84:
sabah buraya uğradıktan sonra gidip yattım yeni kalktım bir dilim ekmek, 1 zeytin, yarım kk peynir, bir iki dilim salatalık ve yarım bardak şekersiz çay içtim uykudan kalkınca direk yiyemiyorum
gel canım gel
suyla birlikte yeme canım
bana kek deme ya karnım ağrıyo şimdi regl olacam biraz önce canım çikolata istedi zaten![]()
olur canım yapalım ama yarından sonra yarın arkadaşlarla bulaşacamda![]()
selam tatlım
yaa aslı böyle çok düzensiz uyuma çok düzensiz yeme bak kilo vermeni acayip etkiliyo
sabah erken kalk kahvaltına yap sporunu yap sonra bi şekerleme yaparsın bi 2 saat
suyla yemiyorum canım bol pulbiber döküyorum bastırsın tadını diye
bende bi hafta sonra olurum regl valla tatlı isteğimi bastırmak için
3 1 aradayı yarım koydum çay bardağıyla içtim ne yapiiyim bugünkü kaçamk bu olsun![]()
tamam canım cuma günü başlayalım
hergün yapılan sporu sana ya özeldne ya da burdan yazalım cuma günü bildirimde birinciyi seçeriz kupa veririz nasıl olur![]()
canım ya gece geç yatmamın bir nedeni var o yüzden
yoksa bende biliyorum yediklerimde bişey yok bu durum yüzünden veremiyorum![]()