Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geld,m sen çıktın sanırım.neyse kızlar ben bugün kabak yapıyorum.bu arada burası acayip nemli ve sıcak.sürekli ter durumundayım.oturduğum yerde kıyafeti ıslanıyor terden

kızla yemeğe çıkıyorum.zaten geelenlerde sanırım geçmişle cebelleşiyo:1:görüşürüz sonra

bugün meyve günü yapıyorum
hastaneden geldim bir tabak karpuz yedim zaten acayip derecede sıcak bunaltıcı nemli bir hava var durduğum yerde terliyorum :37::37::37:

sabah tartıldım aman allahımmmm harika bir rakam gördüm :62::62::62:
ama sölemiycem yarın sabaha dahada gitmiş olur inşlh
esracım sende baya vermişsin
haydin kızlar bu hafta ilk 3 teyiz inşlh :65::65::65::65::65:

kızlar kalçam ve ayağım çok ağrıyor ilk defa bu kadar ağladım resmen %50 yok ya moralmanım 0 ne olur dua edin bana.....

zar zor çorbamı yaptım yanınada kabak rendeledim teflon tavada o pişiyor birazdan yicem ve yatıcam akşama kadar kalkmıycam diyorum ama maalesef öyle olmuyor yusuf doyurulacak yusufa da makarna ısıtıyim sonra dinlencem .....

fatma canım şimdi gördüm yazdığını sigorta olmyormuş ya hehangi bir sağlık sorunu olmaması gerekiyormuş o bakımdan da yattı o işşş

yarını 4 gözle bekliyorum acaba ne kadar yağdan gitti isteyince gidiyor kilolar ama gerçekten bu iş için zaman ayırmak gerekiyor mesela kendim için pişirdiğim yemeklere harcadığım zaman hoşuma gidiyor kendim için bişeyler yapmak....

kızlar ben yarın arkadaşlarla buluşacam gündüz olmayacam haberiniz olsun
iyi gezmeler kaptancım
selam canım nasılsın
burasıda aynen öyle
haydi yap bakalım kabağı keşke dün başlasaydın :7:
ya canım ilk günkü kadar gitmiyo 2.gün.sadece genelde 300 gram falan maksimum.nese bunda da faydasını görürüm inş

kızlar kalçam ve ayağım çok ağrıyor ilk defa bu kadar ağladım resmen %50 yok ya moralmanım 0 ne olur dua edin bana.....

zar zor çorbamı yaptım yanınada kabak rendeledim teflon tavada o pişiyor birazdan yicem ve yatıcam akşama kadar kalkmıycam diyorum ama maalesef öyle olmuyor yusuf doyurulacak yusufa da makarna ısıtıyim sonra dinlencem .....
çok geçmiş olsun canım yaaa:((

Back
X