Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim kızlar :52::52::52:
arkadaşlarımla güzel vakit geçirdim kendime geldim :62::62::62:
sizler neler yaptınız bakalım bi geçmişe bakıyım

günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım şöyle ki; 2 bardak su,30 gr.peynir,25gr.kepek ekmeği domates ve kırmızı biber,şekersiz 2 bardak çay.....

uyandığımda tartıldım ve şooook :53::53::53::53::53: oldum anam nasıl güzel bir rakam gördüm söylemiycem:50::50::50::50::50: cuma günü açıklıycam,eşim neden bu sefer yüzünden çok gitti sorucam dedi emine hanıma benim için daha iyi yüzüm zayıflarsa çünki yüzüm yuvarlak tombiş olunca ne kadar kilo versemde tombiş gözüküyorum,dün beden ölçülerimi not etim benim amacım bedenen incelmek yaniverdiğim kilodan ziyade giden yağ...

ay çok sevindim canım emeklerinin karşılığını alacaksın canım inş :nazar:

ayrıca yarın kesin artıyım ....
yediklerime pek dikkat edemedim kız kardeşim burda ya genelde saatini geçirmedim yediklerimin ama fast food oldu gezdiririken o bakımdan yedim hep :75:
hem regl şişkinliğimde var karnım davul gibi bi görseniiiz :1:

canım malesef bende atı çıkcam diye korkuyorum :18:
bugün abarttım ve regl oldum inş yarın güzel sonuç çıkar :50:

ben geld,m sen çıktın sanırım.neyse kızlar ben bugün kabak yapıyorum.bu arada burası acayip nemli ve sıcak.sürekli ter durumundayım.oturduğum yerde kıyafeti ıslanıyor terden

nasıl gitti bugün kapak merak ettim canım

selamlar kızlar
sabah kalktım kan vermeye gittik 5 tüp kan aldılar damarı bulamadığı için kolumdan soktu iğneyi :59:

geçmiş olsun canım benim damarıda bulamıyorlar her kan verişimde delik deşik oluyorum

sabah tartıldım aman allahımmmm harika bir rakam gördüm :62::62::62:
ama sölemiycem yarın sabaha dahada gitmiş olur inşlh
esracım sende baya vermişsin
haydin kızlar bu hafta ilk 3 teyiz inşlh :65::65::65::65::65:

tebrik edrm canım :nazar:
inş iyi bir derece yaparız yarın

kızlar kalçam ve ayağım çok ağrıyor ilk defa bu kadar ağladım resmen %50 yok ya moralmanım 0 ne olur dua edin bana.....

zar zor çorbamı yaptım yanınada kabak rendeledim teflon tavada o pişiyor birazdan yicem ve yatıcam akşama kadar kalkmıycam diyorum ama maalesef öyle olmuyor yusuf doyurulacak yusufa da makarna ısıtıyim sonra dinlencem .....

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin hemen canım dualarım seninle bitanem

yarını 4 gözle bekliyorum acaba ne kadar yağdan gitti isteyince gidiyor kilolar ama gerçekten bu iş için zaman ayırmak gerekiyor mesela kendim için pişirdiğim yemeklere harcadığım zaman hoşuma gidiyor kendim için bişeyler yapmak....

banada hazır yapsa biri getirse önüme koysa ben yesem canım ya diyet yemeği hazırlamakta bana zor geliyor
bende çok merak ediyorum yarını senin için canım
ne kadar yağdan gittiğini nasıl anlayacaksın

iyi gezmeler kaptancım

sağol canım benim :54:

açımmmmm :95::95::95::95:
midem ağrımaya başladı
birde bir sürü ilaç içiyorum
akşamki antibiyotiği almadan önce bişeyler yiycem az da olsa

ne yapim canım eşim uyuyo işe gidecek bende birazdan kalkıp ona pilav felan yaparım

ahhh ahhhhh
nasıl bu hale geldim şimdi böyle zayıflıycam nefsimle mücadele ediyorum diye kendime kızıyorum :57::57::57::57:

sen nasılsın kuzum

keşke zamanında bir ayna olsaydıda bize şuanki halimizi gösterip yolun başındayken dikkat etseydik canım :59:

anneme az önce şu kadar kilo verdim diyorum yeter kızım ne olursun daha verme hasta olucan diyo :27:
zaten herbiryerim hasta anne bişeycik olmaz hem daha 10 kilom var diyorum ayyyyyyyyyy diyo nasıl vericen 10 kilo saçmalama gebertirim seni diyo :9::9:

boşver dinleme anneni sen
anneler her zaman doğruyu söyler diye bişey yok :52::52::52:

inş vermişimdir.şöle 74.2 falan olsa dünyalar benim olcek:)

inş canım yarın güzel bir sonuç görürsün baskülde

fatoş burdan yaziyim hemen silerim

...........................

kız gizli ne yazıyorsunuz bakim hı :27:

mrn bn geldimmmmmmmmm:66:

hoşgeldin canım :54:

bugün reyondaydım sürekli ayaktaydım yoralmışım houyy:68:

nasıl geçti reyon yorucu ama zevkli miydi

geçmişide okuyamıyorum artık. umarım kaçırdığım şeyler yoktur

bence okumaya çalış canım faydası olur

:20:

enee ne çabuk cuma oldu ciddi ciddi yarın tartı günü:53::53::53:

sende durumlar nasıl bakalım

nerde bu devlet:95:

devleti bırak millette yok :52::52:

bende menümü yazayımm :17:
sabaj süslenmekten bişey yemedim 11 de evden çıktık 13 de arkadaşdaydık sincan ankaraya uzak olunca yol baya sürüyo
sağolsun arkadaş baya bişeyler yapmış
2 kaşık rus salatası
2 tane sigara böreği
2 dilim börek
2 profiterol
3-4 bardak çay

akşama doğru küçük bir dilim dondurma
bir bardak kola

yani bugün battım battım :84::84::84::84::84:

evet kızlar yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlıyorum
çünkü bana yeni bir aşk yeni bir ben lazım
:17::17::17:

bugün uyudum aman ne iyi geldi yatak odasında oğluşla üfür üfür açtık pencereyi saat 18.00 da eşim geldi pazara gittim söz vermiştim ama kendime 5 tane tişört aldım çook hoşuma gitti 2 tanede elbise aldım biri kahve diğeri siyah saks mavi garnili,kocaman bir kase slatamı yedim suyumu içtim yarını bekliyorum,diyetisyenimle randevum saat 17.00 de ordan anneme gidicez ....

evet kızlar yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlıyorum
çünkü bana yeni bir aşk yeni bir ben lazım
:17::17::17:

aaslı senin için dün bunu düşündüm artık bir silkelensen elma armut diyetlerini bıraksan bir diyetisyenden yardım alsan sen bizden daha çabuk verirsin,mezun olmanı diliyorum gelip buraya başarı öykünü yazarsın....

bugün uyudum aman ne iyi geldi yatak odasında oğluşla üfür üfür açtık pencereyi saat 18.00 da eşim geldi pazara gittim söz vermiştim ama kendime 5 tane tişört aldım çook hoşuma gitti 2 tanede elbise aldım biri kahve diğeri siyah saks mavi garnili,kocaman bir kase slatamı yedim suyumu içtim yarını bekliyorum,diyetisyenimle randevum saat 17.00 de ordan anneme gidicez ....

canım güle güle kullan üzerinde paralansın öyle derler :52:

aaslı senin için dün bunu düşündüm artık bir silkelensen elma armut diyetlerini bıraksan bir diyetisyenden yardım alsan sen bizden daha çabuk verirsin,mezun olmanı diliyorum gelip buraya başarı öykünü yazarsın....

canım bilmiyorum ya ama bunu takıntı haline getirdim ve onunla konuşmamızda da çok dile getiriyorum hatta bu takıntı yüzünden dün tartıştık kendime zarar veriyorum :59:

tatlım bugün 79,8 dim
100 gr almış gibi görünüyodum yarın inş eksi çıkarım gelemezsem öle yazarsın artık net olursa mutlaka gelirim ama

Back
X