Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kizlar yeni girebildim. dun giremedim kusura bakmayin, evde yoktum gunduz. aksam geldigimde ise sizin orda sabah di. bugun koklu temizlige basladim. perdeler camlar koltuklar halilar falan. cok yorgunum. saat 5 oldu hala bitmedi. arkadasim yardima gelirim demisti ama bugun temizlik yapiyorum gel diyemedim,kendim yaptim artik, zaten sadece salon ve mutfagi yaptim. yarinda baska odalari yapicam.

patates diyetini bozdum. belki elma diyetine baslicam yarin.

esim yatili misafir davet etti, benim pek canim istemedi ama, telefonla arkadasiyla konusunca, arkadasinin esiyle burda isi varmis 4 gun ,otellde kalcaz falan dedi esimde gelin biz misafir edelim dedi. artik demis bulundu birsey demedim. sagolsun esim pek seviyor misafiri. bende cok severim hep agirlariz misafiri ama cok yoruluyorum. tabi beyler yemegi yiyor oturoyor , ben cay bulasik tatli isi falan,neyse sikayet etmeyim bunada sukur misafir demek bereket demekmis:34::34:

benim kilom 55 kaptan. kilo aldim.

kizlar bu hafta beni mazur gorun lutfen hem misafirim gelicek hem temizlik, haftaya cumaya kadar izinli gibi sayalim. ugrarim arada hatrinizi sorarim ama 7 mesaj yazamam oky. sagol kaptan

günaydın herkese güzelkilo bildirimli bir cuma diliyorum kahvaltımızı yaptık eşimle onu yolcu ettim bende birazdan yatarım .....

kızlar çok üzgünüm yaaaaa kilo almışım .........DERMİŞİM, giden tamı tamına 2 kiloooooooooooo :64::64::64::64::64::64: yani 66.1 oldum çokkkkk mutluyum :46::46::46::46::46::46::46:

sabah dün aldığım turkuazlı elbiseyi giydim öyle kahvaltı hazırladım eşim çok harikasın didi,demek ki dişi sıkınca oluyormuş,durmak yola devam ....

kilom 74.9:((100 gram gitmiş.hem reglim bitmek üzere hem de kabak yaptım güya dün.gerçi akşam deldim kabağı.eh iradesiz olursan olacağı bu canım hiç şikayetlenme fatma.

günaydın herkese güzelkilo bildirimli bir cuma diliyorum kahvaltımızı yaptık eşimle onu yolcu ettim bende birazdan yatarım .....

kızlar çok üzgünüm yaaaaa kilo almışım .........DERMİŞİM, giden tamı tamına 2 kiloooooooooooo :64::64::64::64::64::64: yani 66.1 oldum çokkkkk mutluyum :46::46::46::46::46::46::46:

sabah dün aldığım turkuazlı elbiseyi giydim öyle kahvaltı hazırladım eşim çok harikasın didi,demek ki dişi sıkınca oluyormuş,durmak yola devam ....
:52::52::52::52:hadi yaaa.gözün aydın.canım çok çok tebrik ederim hakettin valla bu kadar disipline.darısı da bizim başımıza.ben de senin kuyruğun olcem bundan sonra haberin olsun.başlıyorum inş bugün.senin dieti harfi harfine uygulıycam bakalım inş.

günaydın kızlar
yeni kilommmmmmmmmmmm
69.6:64::64::64::64::64::64::64::64:
giden 1 400 gram :62::62::62::62::62::62::62:

kilom 74.9:((100 gram gitmiş.hem reglim bitmek üzere hem de kabak yaptım güya dün.gerçi akşam deldim kabağı.eh iradesiz olursan olacağı bu canım hiç şikayetlenme fatma.

66 çıktım:5:.........................

benim kilom 55 kaptan. kilo aldim.

kizlar bu hafta beni mazur gorun lutfen hem misafirim gelicek hem temizlik, haftaya cumaya kadar izinli gibi sayalim. ugrarim arada hatrinizi sorarim ama 7 mesaj yazamam oky. sagol kaptan

kızlarr süpersiniz maşallah yaa. özellikle esra hem sağlıklı verdin hemde tam verdin yani. inşallah her hafta böle olur diyemeyecem çünkü o zaaman çabuk gidersin burdan yaa . sanırım ben uzun zamanlar burdayım çünkü. ayşencim esnide tebrik ediyorum.destek almadan ilaç vs kullanmana rağmen veriyosun maşallah :nazar::nazar::nazar:inşallah nasıl olsa verdim diye pes etmezsin. haftaya da böle verirsin canım. bana gelince ben bugün tartıldım bi değişiklik yok. 2 gündür diyetimi aksatmıyorum. listede dondurma vs hakkım var ama onlardan da yemiyorum yoğurt yiyorum dondurma yerine. bakalım inşallahh haftaya bende geri dönebilirim yaa kilo veriptee. kaptan bide soracam kilo vermeden dönsem de diskalifiye olur muyum 3 hafta kuralından ötürü. hımm bu arada bugün insülin direnci testi için hastaneye gidecem.büyük ihtimalle ondan var dedi doktor ama inşallah yoktur direnç vs.
haa bide bu hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz .şimdi herife hediye almaya gidecem.ne alacağımı da bilmiyorum fekat öle iştee.. kızlaar öpüyorum hepinizi bugün bana da dua edin olur mu. Ya ülkemiz de zor günler geçiriyor duaalarımızda bu terör illetinden de kurtulmayı isteyelim. hepimizin kandili mübarek olsun..:54::54::54:

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün o kadar yorulmuşum ki sabah erkek uyandım ama yataktan kalkamadım ölü gibiyim tekrara uyudum şimdi bacağıma giren krampla fırladım yataktan bacağım çok kötü ağrıyor

ben listeyi hazırlamaya başlayım

günaydın kızlar
yeni kilommmmmmmmmmmm
giden 1 400 gram :62::62::62::62::62::62::62:
:64::64::64::64::64:canım şeytanın bacağını kırdın desene.hadi gözün aydın.çok sevindim.bu hafta esra ve sen takımı göğüslediniz.darısı da benim başıma inş.esranın dietine başladım bugün itibariyle.
gülçinim bu aradahaftaya dönersin zannımca.Ramazan sensiz geçermi yaf:((
ve de HERKESLERİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.

günaydın kızlar dün o kadar yorulmuşum ki sabah erkek uyandım ama yataktan kalkamadım ölü gibiyim tekrara uyudum şimdi bacağıma giren krampla fırladım yataktan bacağım çok kötü ağrıyor

ben listeyi hazırlamaya başlayım
Hoeşgeldin kaptancım.geçmiş olsun.inş bu hafta ii bi derece alırız da yüümüz güler.sana kolay gelsin aslı.ben kaçıyorum.accık ortalığı toparlıyım ofis toz içinde.bütün gün kapı pencere açık.görüşürüz sonra

:52::52::52::52:hadi yaaa.gözün aydın.canım çok çok tebrik ederim hakettin valla bu kadar disipline.darısı da bizim başımıza.ben de senin kuyruğun olcem bundan sonra haberin olsun.başlıyorum inş bugün.senin dieti harfi harfine uygulıycam bakalım inş.

sağol canım evet benim diyetimi uygula valla yaptığı yemeklerin dahi tadına bakmadım inşallah bundan sonrada böyle güzel gider nugün çok merak ediyorum ne vericek diye inşallah sıcak yemek verir yoksa içimden ot ağaçları çıkacak...

QUOTE=aysen_34;20100859]günaydın kızlar
yeni kilommmmmmmmmmmm
giden 1 400 gram :62::62::62::62::62::62::62:[/QUOTE]

bravo ayşecim harikasın .....:46::46::46::46::46::46:

kızlarr süpersiniz maşallah yaa. özellikle esra hem sağlıklı verdin hemde tam verdin yani. inşallah her hafta böle olur diyemeyecem çünkü o zaaman çabuk gidersin burdan yaa . sanırım ben uzun zamanlar burdayım çünkü. ayşencim esnide tebrik ediyorum.destek almadan ilaç vs kullanmana rağmen veriyosun maşallah :nazar::nazar::nazar:inşallah nasıl olsa verdim diye pes etmezsin. haftaya da böle verirsin canım. bana gelince ben bugün tartıldım bi değişiklik yok. 2 gündür diyetimi aksatmıyorum. listede dondurma vs hakkım var ama onlardan da yemiyorum yoğurt yiyorum dondurma yerine. bakalım inşallahh haftaya bende geri dönebilirim yaa kilo veriptee. kaptan bide soracam kilo vermeden dönsem de diskalifiye olur muyum 3 hafta kuralından ötürü. hımm bu arada bugün insülin direnci testi için hastaneye gidecem.büyük ihtimalle ondan var dedi doktor ama inşallah yoktur direnç vs.
haa bide bu hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz .şimdi herife hediye almaya gidecem.ne alacağımı da bilmiyorum fekat öle iştee.. kızlaar öpüyorum hepinizi bugün bana da dua edin olur mu. Ya ülkemiz de zor günler geçiriyor duaalarımızda bu terör illetinden de kurtulmayı isteyelim. hepimizin kandili mübarek olsun..:54::54::54:

gülom daha iki gün oldu hemen farketmez sıkma canını birden gidecek,nice güzel yıllara diyorum ....

kızlar size öznurun durumunu sorcam bu haftada kilo veremedi 3. hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur kurallarımız gereği
bu durum istemediğim bişey napacaz fikirleriniz neler ama kurallar olmak zorunda takımın işlemesi için gülçin bu durumda olmamak için izne ayrıldı kendisine bir zaman vermek kendine gelmek için mesela şimdi bu konuda bir karar almalıyız fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kural uygulansın mı yoksa kuralda değişiklik mi yaparım yapacaksan nasıl bir değişiklik yaparım herkes fikrini yazsın bana lütfen

öznurcum sende fikrini yaz canım sen ne diyorsun

sağol canım evet benim diyetimi uygula valla yaptığı yemeklerin dahi tadına bakmadım inşallah bundan sonrada böyle güzel gider nugün çok merak ediyorum ne vericek diye inşallah sıcak yemek verir yoksa içimden ot ağaçları çıkacak...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım süpersin
bakalım doktor ne diyecek bende merak ediyorum sonra demesin 2 kilo çok diye boğğ o zaman doktoru :52:
her hafta mı gitcen canım doktora

Back
X