Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 215. ETAP

aynalar ( 97,6 / 97,6 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,1 / 66,1 / 2,0 / -2,95% )
irras ( 87,8 / 88,2 / -0,4 / -0,46% )
aysen_34 ( 71,0 / 69,6 / 1,4 / 1,97%)
catlak_kemmik ( 65,0 / 66,0 / -1,0 / -1,54% )
faTTa83 ( 75,0 / 74,9 / 0,1 / 0,13% )
nazco ( 79,7 / 79,8 / -0,1 / -0,13% )
prenses88 ( 54,5 / 55,0 / -0,5 / -0,91% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 597,2 / 1,5 / 0,25% )

TAKIM SIRALAMASI

1. roseberry - 2 kg :65::65::65::65::65:
2. aysen_34 - 1,4 kg :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
3. faTTa83 - 0,1 kg :71::71::71::71::71:
eline sağlık kaptancım.
bu arada esra diet bisküvi yiyorum yanına çay yazmışsın.bi özelliğii var mı çayın?içmesem sıkıntı olmaz herhalde....bitkisel bişey falansa onu da yapım die soruyom...

Son düzenleme:
nazcom ne ettin geçmiştesin hala sanırım.neyse ben çıkıyorum akşama giremem sanırım.HERKESİN KANDİLİNİ TEBRİK EDERİM TEKRAR.DUADA UNUTMAYIN.ÖZELLİKLE ŞU FAZLA MARGARİN PAKETLERİMİZDEN HAYIRLI VE SAĞLIKLI ŞEKİLDE KURTULMAK İÇİN DUA EDELİM.:kkk::kkk:

kızlar banyo yapıp çıkıcam fizik tedaviye alıcak eşim sonra diyetisyenimle randevum var anneme gidicez ordan akşam gierim ....

BERAAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN kızlar birbirimize dua edelim....

offf sanırım yetişememişim listeyi vermişsin aslıcım zaten azcık vermiştim o kadar önemli değil ama aslıcım esranın yüzdesini eksi olarak yazmışsın bi sorun olmaz umarım bi bak istersen

evet ya yüzde doğru ama eksi koymuşum başına :18: kafa kalmadı aşık mıyım neyim :17:
bu hafta genel listeleri ben hazırlayacam düzeltirim sorun olmaz

evet kızlar artık yaptığımız sporlarıda yarıştıracağız dereceye girenleri seçeceğiz her gün yaptığınız sporları yazın ve pc nize kaydedin bir hafta sonra bir haftalık spor listesinide yazacaksınız birincileri seçeceğiz

yeni liste bu kızlar

14. TAKIM 215. ETAP

aynalar ( 97,6 / 97,6 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,1 / 66,1 / 2,0 / 2,95% )
irras ( 87,8 / 88,2 / -0,4 / -0,46% )
aysen_34 ( 71,0 / 69,6 / 1,4 / 1,97%)
catlak_kemmik ( 65,0 / 66,0 / -1,0 / -1,54% )
faTTa83 ( 75,0 / 74,9 / 0,1 / 0,13% )
nazco ( 79,7 / 79,6 / 0,1 / 0,13% )
prenses88 ( 54,5 / 55,0 / -0,5 / -0,91% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 597,0 / 1,7 / 0,28% )

Son düzenleme:
kızlar ben yarım saat lessi yaptım
200 kere belimi inceltemek için sağa sola döndüm
bi ara başım döner gibi oldum ama geri düzeldim :52::52::52:

çok sıcak hava yaaa
hele bu yeni kuralda ne ya spor listesi fln
ben yandım o zaman :1:

canım kendimizi toparlamamız lazım bu durum sadece bizim takıma özgü değil yaz gelince bu durum hep yaşanır diğer takımlarda aynı sorunlar var
daha önümüzde ramazan ve bayram var o yüzden şimdiden sıkı tutmamız lazım
ben kendi adıma konuşayım kilo veren arkadaşların yanında huzursuz hissediyorum kendimi onlara karşı mahcup hissediyorum
hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız artık
bu spor listeside o yüzden sadece yemeğimize dikkat etmemiz yetmiyor sporla bunu desteklemeliyiz canım hadi iyi olmak için

GÖREVLİLER

***bu hafta günlük mesaj takibini fatmacım sen yapacaksın kolay gelsin şimdiden yarından itibaren görevi esradan devralıyorsun :40:
16 - 22 temmuz faTTa83

*** geçen haftanın devam takibinide aysencim sen yapacaksın yarına kadar hazırlayabilirsin kolay gelsin canım
9 – 15 temmuz aysen_34

esracım tebrik ederim canım seni bireyselde 3. oldun emeğinin karşılığını alıp hedefine ulaşman dileğiyle canım :65::65::65: :nazar::nazar::nazar: :71::71::71:

takım olarakta 7. olduk kızlar kendimize gelelim lütfen elimizden geleni yapalım

kızlar size öznurun durumunu sorcam bu haftada kilo veremedi 3. hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur kurallarımız gereği
bu durum istemediğim bişey napacaz fikirleriniz neler ama kurallar olmak zorunda takımın işlemesi için gülçin bu durumda olmamak için izne ayrıldı kendisine bir zaman vermek kendine gelmek için mesela şimdi bu konuda bir karar almalıyız fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kural uygulansın mı yoksa kuralda değişiklik mi yaparım yapacaksan nasıl bir değişiklik yaparım herkes fikrini yazsın bana lütfen

öznurcum sende fikrini yaz canım sen ne diyorsun

kızlar sadece 2 kişi fikrini beyan etti lütfen diğer arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar

spor yarışması mıııı? beni geçemezsiniz kiiii:66: ben yokken 1. oldunuz oldunuz ben gelince toz attıracam size. hımm yaa şu 3 hafta kuralı kalksın ben geleyim çok özledim burayı yaa. olmuyo bölee. 3 gündür full süper kaçamaksız dikat ediyorum ama yazmayınca görmüyonuz tabimmkii..neyse takımın iyiliği için hangi kural olrsa kabul. netekim yazın takımlar kapanma eşiğine gelen var. biz maşallah yaa motivasyon bitmiyorr.kaptnda sahalara döndü. sanırım bu sefer mezun olacak gibi.

spor yarışması mıııı? beni geçemezsiniz kiiii:66: ben yokken 1. oldunuz oldunuz ben gelince toz attıracam size. hımm yaa şu 3 hafta kuralı kalksın ben geleyim çok özledim burayı yaa. olmuyo bölee. 3 gündür full süper kaçamaksız dikat ediyorum ama yazmayınca görmüyonuz tabimmkii..neyse takımın iyiliği için hangi kural olrsa kabul. netekim yazın takımlar kapanma eşiğine gelen var. biz maşallah yaa motivasyon bitmiyorr.kaptnda sahalara döndü. sanırım bu sefer mezun olacak gibi.

aşk sağolsun :52::52::52::52::52:

GÖREVLİLER

***bu hafta günlük mesaj takibini fatmacım sen yapacaksın kolay gelsin şimdiden yarından itibaren görevi esradan devralıyorsun :40:
16 - 22 temmuz faTTa83

*** geçen haftanın devam takibinide aysencim sen yapacaksın yarına kadar hazırlayabilirsin kolay gelsin canım
9 � 15 temmuz aysen_34

canım ya ben bunu nasıl yapıcam hiç yapmadım daha önce malum :17:
o kadar geriyemi gidicem yazdıkları mesajlardanmı bakıcam birde sadece bir kez girip yazmaları yetermi :44:

bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
çökelek sündürme :56:
2 çay kaşığı reçel
1 zeytin

ara
bir çay bardağı sütlü kayfe

akşam
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran