Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar,ben dün hastaneye geldikten sonra annemlere gittik kardeşimin pc bozuk giremedim ve hafta sonu annemdeyim kaptan beni izinli yazıver şu an eşimin yanına geldim ordan yazıyorum fizik tedaviye giricem dün diyetisyenin tarrtısı giden kiloyu 2.8 olarak tarttı şok oldum 1.6 kg yağdan gitmiş süper dedi ....

bu hafta diyetim meyve ağırlıklı sıcak yemekte var yani çok iyi oldu ve seçmeli 1.157 garanti ama sen daha fazla verirsin diddi

selam kızlar,ben dün hastaneye geldikten sonra annemlere gittik kardeşimin pc bozuk giremedim ve hafta sonu annemdeyim kaptan beni izinli yazıver şu an eşimin yanına geldim ordan yazıyorum fizik tedaviye giricem dün diyetisyenin tarrtısı giden kiloyu 2.8 olarak tarttı şok oldum 1.6 kg yağdan gitmiş süper dedi ....

bu hafta diyetim meyve ağırlıklı sıcak yemekte var yani çok iyi oldu ve seçmeli 1.157 garanti ama sen daha fazla verirsin diddi

ohh ohhh maşalllahh valla canım böyle gidersen bir ayda inicen sen ideal kilona :nazar:

sana emarla ilgili bişi sormuştum canım :28::28::28:

:46::46::46::46:canım tebrik ederim yaaa.:nazar:darısı da benim başıma inş.bu haftaki dietini de müsait olduğun bi ara yazarsan sevinirim...

afiyet olsun aslıcım...ben de yemeği koydum ocağa,şimdi de son ütülerimi yapcem inş.spor olarak ne yapcan aslı?benim sporla ilgili genel bi zaman sorunum var.sabah 7de kalkıyom,akşam 12.30 gibi yatıyom ve genel olarak ya oturmuyorum ya da yanlız kalamıyorum.bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum:(((eşimi kandırırsam akşamları beni yürüyüşe götürüyo ama o zmanada hem yavaş yürüyoruz hem de dönüşte dondurma falan ısmarlamak için ısrar ediyo:(

canım bende lessinin videosu var onu yapıyorum

ii aslıcım ne edek aynı hep.bu arada akşam üzeri bi edirneye gitcem sanırsam ama bakalım:))arkadaştan tel bekliyom:))
sende ne var ne yok?geceleri netle aran pek bi ii sanırım bu aralar.sabahları kalkamıyosun sanırım:))))anladın sen onu

evet canım ya dün 3 de kapatmayı zor ikna ettim :17:

öle yapcem zaten pzrtside emar randevum var :18:

diet ii canım az önce tartıldım 69.3 çıktım :62:

süper :nazar:
bende niye değişiklik olmuyo dün 3lt su içtim sporda yaptım :50:

süpersin canım ya tebrik ediyorum seni yağdan gitmeside muhteşem olmuş :65::65::65:

kızlar bana müsade.size doyum olmii lakinn dışarda işler beni bekler...gece uğrarım inş.çok öptüm

kızlar size öznurun durumunu sorcam bu haftada kilo veremedi 3. hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur kurallarımız gereği
bu durum istemediğim bişey napacaz fikirleriniz neler ama kurallar olmak zorunda takımın işlemesi için gülçin bu durumda olmamak için izne ayrıldı kendisine bir zaman vermek kendine gelmek için mesela şimdi bu konuda bir karar almalıyız fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kural uygulansın mı yoksa kuralda değişiklik mi yaparım yapacaksan nasıl bir değişiklik yaparım herkes fikrini yazsın bana lütfen

öznurcum sende fikrini yaz canım sen ne diyorsun

kızlar fikrini yazmayanlar lütfen yazsınlar

aslıcım enem dur daha kız ben oruçlu olduğum için öyle eksik çıktım hemide :27:
cuma ola hayrola :32:

bu arada enişte adayı ne işle meşgul bakalım :7:

biraz geçmişle boğuşim dedim 2 gündür okuyamıyorumya birikmiş

evet kızlar bugünden itibaren daha dört bir elle sarılacam bu işe
dikkat edecem konular şunlar

1. sabah erken kalkmaya çalışıcam
2. su tüketimine dikkat edecem
3. sporu asla aksatmıyacam

insan ilk önce kendisi için kilo vermeli dimi ama bazı şeylerde onu motive eder :17:

süper kararlar almışsın tatlım ne yaparsak kendimiz için ben artık deniz anası gibi gezmekten bıktım
:69::69::69:
yeni liste bu kızlar

14. TAKIM 215. ETAP

aynalar ( 97,6 / 97,6 / 0,0 / 0,00% )
roseberry ( 68,1 / 66,1 / 2,0 / 2,95% )
irras ( 87,8 / 88,2 / -0,4 / -0,46% )
aysen_34 ( 71,0 / 69,6 / 1,4 / 1,97%)
catlak_kemmik ( 65,0 / 66,0 / -1,0 / -1,54% )
faTTa83 ( 75,0 / 74,9 / 0,1 / 0,13% )
nazco ( 79,7 / 79,6 / 0,1 / 0,13% )
prenses88 ( 54,5 / 55,0 / -0,5 / -0,91% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 598,7 / 597,0 / 1,7 / 0,28% )

sağol tatlım tekrar uğraşmışsın eline sağlık
:54::54::54::54:
kızlar selamlar....
bugün çok düzenli gittidiet taaa kiii akşamm kaynım iftara çağırana kadar:((benimkiyle papaz olma pahasına gitmeyeceğimi söledim ve de neetkim olduk ve mecburen gittim.yediklerim 1 dolma,1 tavuk butu haşlanmış ve derisiz bolca da salata oldu diete artı olarak.birazdan da elmamı yiycem.ya daha ilk günden motivasyonumu kaybetmek istemedim ama malesef delindi işte.neyse aynen devam etcem inş....bakalım ve de pazartesiye kadar hiç ama hiç tartılmıycam.çünkü sürekli tartılınca veremiyorum psikolojisine giriyorumsiz neler ettiniz?ben hastayım die bişey de okuyamıyorum.tv de açmıyalım çok seyredios die kutusunu sakladı kociş.öle ara ar bişeyler okuyup ara ara dinleniom bu gece....

yazın tv de bişi yok zaten be güzelim bizde seyretmiyoruz
motivasyonunu kaybetme güzelim aynen devam bikere delindi diye bırakmak yok öyle öyle kilo aldık zati
:32::32::32::32::32::32::32:
nazmiyem fatmam ses verin ya nasılsınız :54:
:9:canım sen nasılsın bu aralar seni süper görüyorum
:9::9::9::9::9::9::9:
esraaaa,nazmiyeee,ayşenn hoşgeldiniz kızlarrr.
esra ya akşamları dışarda olunca nasıl geçiştirebilirim sence?bi de akşamki salata da yağsız di mi?

hoşbulduk canım
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

süper kararlar almışsın tatlım ne yaparsak kendimiz için ben artık deniz anası gibi gezmekten bıktım
:69::69::69:

sağol tatlım tekrar uğraşmışsın eline sağlık
:54::54::54::54:

:9:canım sen nasılsın bu aralar seni süper görüyorum
:9::9::9::9::9::9::9:

sağol canım erken uyanma dışında uygulayabildim diğerlerini :52:
bende bıktım hemen kendime gelmek istiyorum

sağol canım

ankaradamı kız hep ordan istiyodun ya
anlat gari nasıl başladı görüştünüzmü yüzyüze :62:

yok canım ya ankaralı ama mersinde çalışıyor bi ankaralı bulamadım :51:
arkadaşın arkadaşı vasıtası ile tanıştık yüzyüze bu ayın sonunda inş izne gelcek ama ben boydan fotoğrafımı filan gönderdim dedim mal bu işine gelirse :52::52::52:

allah tamamına erdirir inşallah canım acele etme ama bu güzel günlerin tadını çıkar
aşık olmak ne güzel bişi yaa
:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

sağol canım ama dur ya daha ortada kesin bişey yok :69:

sağol canım erken uyanma dışında uygulayabildim diğerlerini :52:
bende bıktım hemen kendime gelmek istiyorum

yok canım ya ankaralı ama mersinde çalışıyor bi ankaralı bulamadım :51:
arkadaşın arkadaşı vasıtası ile tanıştık yüzyüze bu ayın sonunda inş izne gelcek ama ben boydan fotoğrafımı filan gönderdim dedim mal bu işine gelirse :52::52::52:

sağol canım ama dur ya daha ortada kesin bişey yok :69:

olsun kız mersinde güzel yermiş arkadaşım vardı orda :10:
enemmm heyecan dorukta desene oan deseydin sen eccik kilo al sende o gelene kadar bi 3 4 kilo versen süper olur :24:

olsun kız mersinde güzel yermiş arkadaşım vardı orda :10:
enemmm heyecan dorukta desene oan deseydin sen eccik kilo al sende o gelene kadar bi 3 4 kilo versen süper olur :24:

canım hiç sorma 178 boyunda 73 kilo ama daha zayıf görünüyor dedim sen 73 yoksun kemiklerim iri benim dedi çooookkk çabuk zayıflamam lazım yoksa uyumsuz bir çift oluruz:26:

Son düzenleme:
Back
X