Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooooooo aslı haydin hayırlısı :1::1::1::1::74::74::74:
sende döşersin artık gül yaprakları :1::1::1::1::52:

:73::73::73::73::73::73:

ayşenim allah kabul etsin inşallah niyetliymişsin.....

aslıcım yeni bir durum var sanırım inşallah hakkında hayırlısı olsun....nasipse gelirmiş hintten yemende,nasip değilse ne gelir elden onun için rahat ol....

sağol canım hayırlısı ise olsun inş

kızlar ben öğlen bir tabak türlü bir dilim ekmek bir kasa yoğurt yedim

lessi ile yarım saaat sporumuda yaptım

şimdide bir diim karpuz yiyorum

Fatoşum geçen hafta ki diyetimde 2 gün et var 150 tavuk neresi olduğu önemli değil yağsız ve kemiksiz olacak tavada pişir ye ben 1 domates,kabaklı yapmıştım özelden telini yaz sana ayrıntılı bilgi vereyim...

Ben sana telimi atayım özelden
canım teli aldım sağolasın.bu arada bişey sorıyım hemencik.150 grm tavuk niye teakbul edii kine:78::78:

ayşene katılıyorum canım benim kocada evlenince iki ayda 20 kilocuk alıvermişti manisaya döndüğümüzde ailesi şok olmuştu nasıl şiştiniz siz böle diye
kısa sürede kapatırsın sen o farkı kendin diyet ona paso yemek
:52::52::52::52::52::52::52::52:

hey maşşallah ne ettin kız 20 kilo için?biz de tam tersini yapalım barem:1:
kızlar ben öğlen bir tabak türlü bir dilim ekmek bir kasa yoğurt yedim

lessi ile yarım saaat sporumuda yaptım

şimdide bir diim karpuz yiyorum
afiyet olsun aslıcım.bu arada okudum aday adayıyla ilgiili vasıfları.Allah hayırlısını versin.İnş olar kız..o şevkle insan epey verio inan ki:1::1::1:

bugün feminist duygularım kabardı. erkekler harbiden öküzz yaaaa. reyon düzeltcem diye fıtık oldum herifffin hiğğğçççç umurunda değil kafa atasım geldi ohüzzzz:95:

yarın izinliyim yaşasın ki. kızlar bana dua edin noğğllarrr. bölmümü değiştircem. idari bölüm istiyorum dolmuş sanırım. yarın konuşcam boşluk olursa bana haber versinler diye. şu yönden umudum var. mağaza yeni açılacağı için ilk 1 ay çok zorlayacakmış. şefin tahminlerine görede istifa edenler olur dedi. umarım eden olurr :(

kızlar size öznurun durumunu sorcam bu haftada kilo veremedi 3. hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur kurallarımız gereği
bu durum istemediğim bişey napacaz fikirleriniz neler ama kurallar olmak zorunda takımın işlemesi için gülçin bu durumda olmamak için izne ayrıldı kendisine bir zaman vermek kendine gelmek için mesela şimdi bu konuda bir karar almalıyız fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kural uygulansın mı yoksa kuralda değişiklik mi yaparım yapacaksan nasıl bir değişiklik yaparım herkes fikrini yazsın bana lütfen

öznurcum sende fikrini yaz canım sen ne diyorsun

:53::53::53::53:
son durum ne kaptanceyzim:5:

afiyet olsun aslıcım.bu arada okudum aday adayıyla ilgiili vasıfları.Allah hayırlısını versin.İnş olar kız..o şevkle insan epey verio inan ki:1::1::1:

sağol canım bakalım bari böyle kilo vereyim dimi :52::52::52:

ben geldimmm 7 msj doldurup gidicem zati kimse yokkkkkkk:10:

slm canım nasılsın baya yoğunsun galiba. canım kötü bir durum var kaç defa yazdım ama geçmişi okumadığın için görmedin galiba. 3 hafta üst üste kilo veremediğin için kurallar gereği diskalifiye olman gerekiyor. ben kimsenin diskalifiye olmasını istemiyorum ama kurallarında olması gerekli. tek başıma karar vermek istemedim bu konuda herkesin fikrini soruyorum sen ne diyorsun canım

eğer hala takımdaysam :/ bnde süresiz izin istiyorum en azından iş ortamına tam alışasıya kadar. çünkü yeni mağaza açmak çok daha yorucu olacakmış.
günlük 7 mesajıda zor doldururum oldum :/ parmaklarıma kadar yorgunum

eğer hala takımdaysam :/ bnde süresiz izin istiyorum en azından iş ortamına tam alışasıya kadar. çünkü yeni mağaza açmak çok daha yorucu olacakmış.
günlük 7 mesajıda zor doldururum oldum :/ parmaklarıma kadar yorgunum

canım sende biliyorsun ki bu bir yarışma sonunda sana süresiz izin verirsem yerin hep boş kalacak yeni birinide alamayacam öznur geri gelir diye buda takıma zarar verir canım

canım sende biliyorsun ki bu bir yarışma sonunda sana süresiz izin verirsem yerin hep boş kalacak yeni birinide alamayacam öznur geri gelir diye buda takıma zarar verir canım

ayrılmak zorundayım o zaman :/ bi kural varsa çiğnemek istemem. artık geri geldiğimde yer kalırsa girerim buda bnm şansım olsun artık :/

ayrılmak zorundayım o zaman :/ bi kural varsa çiğnemek istemem. artık geri geldiğimde yer kalırsa girerim buda bnm şansım olsun artık :/

tamam canım ama ayrılınca 6 ay dönemiyorsun bunuda bil ama en azından diskalifiyeden iyidir çünkü diskalifiye olunca hiç bir takıma bir daha giremiyorsun.
beni anlamışsındır inş canım bu durum sana karşı bişey değil. bu takımın yürümesi lazım yoksa seni kırmayı hiç istemem :59:

tamam canım ama ayrılınca 6 ay dönemiyorsun bunuda bil ama en azından diskalifiyeden iyidir çünkü diskalifiye olunca hiç bir takıma bir daha giremiyorsun.
beni anlamışsındır inş canım bu durum sana karşı bişey değil. bu takımın yürümesi lazım yoksa seni kırmayı hiç istemem :59:

napalım artık yapacak bişi yok arada uğrarım o zaman kendinize iyi bakınn. keyifli zayıflamalar

öznur keşke biraz daha dikkat edebilseydide şu bir haftadır ayrılmak zorunda kalmasaydı

takım iyice sessizleşti fadik gülçin olmayınca

bu arada aslıcım urbiseher takımdanmı ayrıldı yoksa izinlimi hiç denk gelmiyorum yazmıyoda

ben kalkıyorum eşimle buluşucaz iş çıkışı markete gidicez eksik gedik :10:
special k alıcam
çikolatası duruyo yiyemedim midemi bulandırda ya :37:
bugün daha giremem sanırım :16::16::16:

ya bu arada aslıcım benim hedef kilomu değiştirebilirmiyim
düşündüm taşındım hedef kilomdan 2 3 kilo daha eksik olmalıyım çünkü diet bitince canımın çektiklerinden rahatça yiyip kilo alsam bile rahat olmak istiyorum
şölee 57 olurmu ki benim kilom :28::28:

Selam kizlar , ben izinliyim bir hafta ama genede girip bir mesaj olsa dahi yazmak istiyorum. Temizligim bitti allaha sukur . Sadece banyolar kaldi. dun aksam caya arkadasim geldi. Beraat kandili olunca kuran okuduk dua ettik, nihat hatipoglunun programini baktik falan.

yatili misafirlerimde gelicek yarin, onlar gelincede diger aileleri de cagiralim cigkofte ye diyor esim, yani yogun bir kac gun beni bekliyor.

Back
X