Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın cnaım yok ya heyecanlı değil çeyiz hazırlığı çook fazlaa eksiğiimm var yetişmeyecek :59:

üzülme sen tatlım sen eksiklerini söle hepimiz bi parça göndeririz biter senin eksikler sonra sandık bekliyolar nasılsa eksik olsada farketmez
ben hiçbirini kullanmadım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oofffff şu öznurun işine çok canım sıkıldı moralim bozuldu keşke geçen hafta gülçin gibi oda biraz izin alsaydı
gerçi yeni işini düzene sokmak için zamana ihtiyacı var ama 6 ay uzun bi süre
hayırlısı olsun artık
öznurcum uğra sık sık özletme kendini kuzum benimsana çok kanım kaynamıştı
:29::29::29::29:

:2::2::2:canım keşke bikaç haftalık bi izin olarak bile olsa tarih belirtseydin.en azından verirsin bu arada.Neyse hayırlısı ne diyelim:5::5::5:Aradaa uğra ama laflarız...

aslında dikkatsiz olduğumdan değilde regl dönemime denk geldiği için bu şekilde oldu.pirinç lapas şeysini yapsaydım iyi olurdu aslında :).
takımdan ayrıldım diye topiğede uğramamazlık yapmam kii :)) arada baskın yaparım:8:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım valla süper oluyo gerçekten hem zahmetsiz hem pratik hem leziz :56:

malzemeler

1 bardak süt
1 bardak sıvıyağ
1,5 bardak şeker
4 5 yemek kaşığı kakao

bunları mikserler şırp bu karışımdan 2 bardak ayır

sonra devam ediyoruz
3 yumurta kır
karışıma çırp
sonra 1,5 bardak un
1 vanilya
1 kabartma tozu

borcamı yapla karışımı dök
mikrodalgayı 600 w ayarla 7 dk :34:
pişince hemen çıkar kes sosunu dök
işte bu kadara :49:

sağol tatlım bi deniim bakalım inş beceririm acil misafirler için kurtarıcı olur benim pat diye misafirim çok geliyo çünkü
:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
eh işte iyiyim kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var uyutmuyor sabahlıyorum.. eşiminde hastane işide hastane araştırdım işte yarın gidicez orda başlıyoruz tedavisine ..
çbür dooktor 8,000-9,000 civarı istedi öyle oluncada başka doktor araştırdım

geçmiş olsun canım eşinin tedaviside sorunsuz geçer inş hayatın düzene girer hastane işleri beni fena strese sokar
:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:
ayşenim kesinlikle haklısın ben de olsam bırakırdım şimdiye.çünkü bu kadar kendi irademle ve devamlı şekilde mücadelenin olduğu bi burası oldu hayatım boyunca.sağolun kızlar ve kk.bu arada hazırladım kahvaltıyı.kahvaltı tepsimiz vardı.ona evdeki çeşit çeşit şeylerden hazırladım.pazates kızarttım bi de menemen yaptım.onun favorileri.sonra ayıptır sölemesi mini bi elbisem vardı onu giydim,hafif makyaj.bi de mutfak önlüğünü takıp masum hizmetçikız edasıyla ".... bey kahvaltınız hazır nereye bırakıyım" didimmm.adam baya beğendi yanee:78:bi de uzun zamandan beri böle bişey yapmıyodum ona da şaırdı.aklınızda bulunsun kızlar.benimkinde olumlu sonuç alındı:)

canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve sakın ihmal etme lütfen.bu arada aspirin iç sabah akşam.muhtemelen yarına olursun.çok hızlı oluyosun fakat biraz fazla oluyosun.kanı sulandırıyo çünkü.başka bildiğim bişey yok malesef...

oooo süper kahvaltı olmuş adamcağız bayram etmiştir bugün
:52::80::69::69:
bugün dip köşe temizlik yapmam laızm yarın hastaneye gdiicem bişi yapamam
diğer gün evlilik yıldönümümüz :31:
diğer günde yine doktora giderim
prşmbe veya cumada annemlere gidicem nasipse bi kaç gün olmam buralarda :10:

yoğun günler bekliyo seni kolay gelsin canım özletme kendini
:69::69::69::69::69::69::69::69:

aslında dikkatsiz olduğumdan değilde regl dönemime denk geldiği için bu şekilde oldu.pirinç lapas şeysini yapsaydım iyi olurdu aslında :).
takımdan ayrıldım diye topiğede uğramamazlık yapmam kii :)) arada baskın yaparım:8:

sık gel güzelim kendini bırakma sakın uzaklaşırsan kilo alman kolaylaşır okadar emek verdin emeklerin boşa gitmesin bak geri alıyosun
:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

enemm benimkininde vazgeçilmezidir patates kızartması ve menemen :1:
daha uyuyo bende balkonu felan yıkadım kalkınca benim öğlen yemeği onun kahvaltısı olarak yeriz artık :56:
oooo adam demiştir hatuna bak beee :17::17::17::17:
ne çabuk döndün yanından kız uzun sürmeliydi aslında :77::77:
canım benimkinde bu sülale varken çok bile bize:((neyse açtırma kutuyu söletme kötüyü....

slm kızlar ben geldim daha bişey yemedim
oturdum çeyiz yapıyordum :52::52::52:
günaydın cnaım yok ya heyecanlı değil çeyiz hazırlığı çook fazlaa eksiğiimm var yetişmeyecek :59:
aslıııı işler kesinleşsin sen bile inanamayacaksın nasıl hızlı hallolduğuna.Bu arada ben 3-5 ayda bitirdim ve en büyük ayrdımcım kkdı.Acayip süper bilgiler var özellikle ilişkiler kısmında.ben geç kaldım bakmak için.sen şimdiden bak.çok ii oluyo karşı taraf ve ailesine karşı nasıl durman gerktiği konusunda.Okuldu işti derken bu yönden zayıf kalmışız malesef.başıma gelince anladım....

gel tabiki öznurum senle laflamak ii oluyo..taze kansın hayallerin,duyguların hepsi yepyeni ve insana umut evriysun çünkü...bu arada ayrıldım die sakın bırakma en azından almamaya çalış.bu kadar emek verdin boşa gitmesin...

akşam üzeri kayınvalidenin hac arkadaşına köye gitcez dut yemeğe...yanlız kadın her gittiğimizde rahat bi 10 çeşit hazırlıyo ve çok ısrarcı gereksiz şekilde:(((nasıl atlatacağımı bilmiyorum.bakalım kırmadan dökmeden inş beceririrm.domatesli şehriye çorbamı içtim.gitmeden de diet bisküvimi yiyim.akşam ki yemeğimi de hazırlayıp gittimmiydi tamamdır...bu akşam bi daha giremem sanrım.herkese ii pazarlar....

Son düzenleme:
kızçeler acil bakınız bana birşey sorucam benim bugun en geç yarın hastalanmam lazım .. denize gidicez anca biter ne yapmalıyım hemen gelmesi için üfff üüffff oldum olucam ama gelmiyor gözü kor olasıca

aslıııı işler kesinleşsin sen bile inanamayacaksın nasıl hızlı hallolduğuna.Bu arada ben 3-5 ayda bitirdim ve en büyük ayrdımcım kkdı.Acayip süper bilgiler var özellikle ilişkiler kısmında.ben geç kaldım bakmak için.sen şimdiden bak.çok ii oluyo karşı taraf ve ailesine karşı nasıl durman gerktiği konusunda.Okuldu işti derken bu yönden zayıf kalmışız malesef.başıma gelince anladım....

hıımm uuf ya evlilik beni hep korkutmuştur daha doğrusu hazırlıkları nasıl olacak nasıl yapılacak bilmiyorum annemin eksikliğini daha çok duyacam şimdi :59:

üzülme sen tatlım sen eksiklerini söle hepimiz bi parça göndeririz biter senin eksikler sonra sandık bekliyolar nasılsa eksik olsada farketmez
ben hiçbirini kullanmadım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:54::54::54: sağol canım benim düşünmen yeterli

yap kız baskın kapımız her zaman açık canım sana :54::54:

kızlar artık sabah kahvaltısımı dersiniz öğle yemeğimi dersiniz yediklerimi yazayım

2 köfte
2-3 çatal patates kızartması
salatalık, domates, maydanoz
bir dilim ekmek
bir bardak şekersiz çay

kimsecikler kalmamış
bende herifi gönderem işe üsküdara inicem hediye almak için sonrada belki yengeme geçicem orda kalırım birde bende kumaş var yengeme süper mini
etek diktiricem malum yıldönümü gelii:93:

heee aslı kız hakket netten al iç geceliklerini çok güzel modeller var hemide bizim gibi tosunlarada olan cinsinden :98:
hattta ben bakınıyodum kaç gündür salı gününe elime ulaşmaz diye caydım :10:

bu karı manyamış demeyin gebertirimmmmmm :60:

Eklentiler

• $pr_01_321_max.webp
    $pr_01_321_max.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
bugünki yediklerim
bir kase special k

öğlen
az biraz patates kızartması ekmeksiz başka bişi yemedim ama :37:

akşamada meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum

bugün gelemem belki daha :16::16::16::16:

kızlar evimize geldik hava çok sıcak arabada klmayı sonunda açtk ama nafile,yüzümeannemin bahçesinde ki kayısılardan maske yaptım yüzüme gençleşcem de diyetim süper gidiyor midemden önce beynim alıştı beyin tok olunca acıkmıyor insan

yediklerim

sabah

1 dilimpeynir
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
79 gr kayısı

öğle 30 gr.kıymayla pişmiş semizotu
1 çay bardağı yoğurt

ara
1 galeta
200 gr karpuz

akşamda öğle ile aynı
1 dilim ekmek

yatmadan önce ki arada ise 200 meyve yicem....

Back
X