Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah hakkında hayırlısını versin canım inş bişey çıkmayacak

sorun yüzyüze olmamayışımız canım ses, mimikler olmayınca yazdığımız şeyler şaka mı gerçek mi anlaşılmıyor bu yüzden farklı anlıyoruz birbirimizi başka şey anlatmak isterken böylece sorun çıkıyor yüz yüze olsak bunlar olmayacak

amin canım inşlh çıkmaz ama :59:

evet cnaım telde anlaşmakbirbirini anlamak gerçekten çok zor
siz daha fazla telde konuşmayin zaten gelmesine ne kadar kaldı yüz yüze görüşürsünüz

amin canım inşlh çıkmaz ama :59:

evet cnaım telde anlaşmakbirbirini anlamak gerçekten çok zor
siz daha fazla telde konuşmayin zaten gelmesine ne kadar kaldı yüz yüze görüşürsünüz

tel yine neyse ses tonundan anlıyorsun şuan işte sadece yazışıyoruz yazı diliyle hiç anlaşılmıyor

fadikciğim anlat tatilin nasıl geçti

kardeşinin işini ne yaptınız gittiniz mi kıza neler oldu anlat bakalım

kaptan önce kardeşimin kız mmeselesini sölimm gittik sohbet v.s kız yani ne bilimm görsel olarak ehh işte ama karekter olarak bilmiyorum çünki tanıyamam hemen . bu hafta onlar gelicekmiş izmite de bilmiyorum yanii..

tatil harikaydı zaten kuzenimle beraberken zaman kötü geçmiyor. sabahları kalktım yuruyuşş yaptım 1 saat sonra kahvaltı hemenn plaja indikk ama denize giremedim çünki gittiğim gün adet oldum. akşamları bisiklet binip duş alıp hemen dışarı çıktık nargile felan içmeye müzik dinlemeye . yani baya dinlendim iyi gekld bana plajdayken kitap okudum ohghhhhh mis gi,bi. aşk felan yokk yani teklif geldi ama yokk çünki hazır deilim halaa böyle daha iyiyim...
bukadar iştee dün akşam eve geldim duş aldım ve yattımmm kaptann...

kaptan önce kardeşimin kız mmeselesini sölimm gittik sohbet v.s kız yani ne bilimm görsel olarak ehh işte ama karekter olarak bilmiyorum çünki tanıyamam hemen . bu hafta onlar gelicekmiş izmite de bilmiyorum yanii..

tatil harikaydı zaten kuzenimle beraberken zaman kötü geçmiyor. sabahları kalktım yuruyuşş yaptım 1 saat sonra kahvaltı hemenn plaja indikk ama denize giremedim çünki gittiğim gün adet oldum. akşamları bisiklet binip duş alıp hemen dışarı çıktık nargile felan içmeye müzik dinlemeye . yani baya dinlendim iyi gekld bana plajdayken kitap okudum ohghhhhh mis gi,bi. aşk felan yokk yani teklif geldi ama yokk çünki hazır deilim halaa böyle daha iyiyim...
bukadar iştee dün akşam eve geldim duş aldım ve yattımmm kaptann...

kardeşin işi ciddiye biniyo demek baban ne diyor bu işe

tatilinin güzel geçmesine sevindim canım

selam kızlar,biz yusufla eşimin çalıştığı hastaneye geldik ordan giriyorum fizik teaviye giricem şimdi allahtan yemeklerim hazır eşim fizik bitene kadar dışardan yiyelim dedi ama benim içim rahat etmez öyle yusuf için ev yemeği çok önemli şu sıcaklarda dışarı yemeklerine güven olmaz ....

menüm

sabah
1 yumurta
30 gr.peynir
25 gr kmek

ara
200 gr meyve
3 kayısı
küçücük bir elma yani

öğle
1 çay bardağı süt
3 yemek kaşığı nesfit

ara
1 galeta

hala hastalanmadım yaa üff bu gidişle pazara denk gelicek hastalığımm
hap alıcam ertelicem üfff

eve gidincee çamaşırları yıkamma lazım silip süpürmem lazım birsürü işim var ve yarından itibarende ders çalışmam lazımm neyse hayat herşeye rağmen güzelllll:69::69::69::69::69::69:

giderken turkcele uğramam lazım tel. almıştım tatile giderkenn güvenlik kodunu değiştirdim şimdi kabul etmiyor sinir oldumm yaaa birde faturama bakıcamm acayip acayip msj gelmeye başladı çünkiii:95::95::95::95:

heeyyy kızlarrr naberr?akşam yemeğimi yiyorum nohutlu salata.çok lezzetli.ve güzel haber bugün hiç delmedim:))bi geçmişe bakıp geliom hemencik..

ben geldim herkese günaydın.....
:64::64::64:OLEY FADİK GELMİŞ HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGELLMİİİŞŞŞ.CANIM BEN DE TAM DİDİM BU KIZ BİZİ UNUTTU SEN GELDİN.nasıl geçti tatil?ben artık gündüzleri pek giremiyorum malesef.hem yoğun oluyo hem de eşim aramızda kalsın pek hoşlaşmıyo kıskanıyo sanırsam:)))ne var ne yok,?kız bi gittin ortalık karman çorman oldi:)))öznur için ben de çok üzüldüm hiç ihtimal vermiyodum tamamen ayrılcağına bi süre verir sonra gelir die düünüyodum ama nasip işte:((kardeşin meselesinde en iisini yapıyosun en iisi beklemede kalmak....

bu arada
sabah eve gelince kahvaltı etmemiştik eşim börek aldı çokda severim kol böreğini :56:

yarım porsiyon yedim tadı damağımda kaldı bıraktım ama :31:

yanındada yarım bardak meyve suyu içtim
canım çok geçmiş olsun.Erkekler bazen böle oluyo.Ama bence de kesinlikle haklı.Baksana başhekimin bile haberi yokmuş olanlardan ve kimbilir senden önce kaç kişi madur kaldı ama ses çıkarmadı kuzu kuzu durdu...bence en iisini yapmış enişte...

allah hakkında hayırlısını versin canım inş bişey çıkmayacak

sorun yüzyüze olmamayışımız canım ses, mimikler olmayınca yazdığımız şeyler şaka mı gerçek mi anlaşılmıyor bu yüzden farklı anlıyoruz birbirimizi başka şey anlatmak isterken böylece sorun çıkıyor yüz yüze olsak bunlar olmayacak
canım kaptancım biz de eşimle yaklaşık 5 ay sadece net üzerinden görüştük arada da telle.ben yurtdışındaydım ve pahalıya geliyo malum.bi de ben orda cep teli çok sonra lkullanmaya başladım herseferinde de evden ulaşamıyodu...dediğin gibi mimik ve ses tonu olmayınca zor oluyo hakkaten....bence en ufak bi yanlış anlaşılmada birbirinize art niyetsiz şekilde ne demek istediğini sorun.büyük çoğunlukla atlatırsınız süresi.diğer türlü cidden çok yıpratıcı oluyo...Ama inş ii olur sen niyetini ii tut ii olcaktır inş...Hakkında hayırlısı ne diimm

1 saat önce geldik eşim denetleme varmış gelemedi,yusuf öğlen uyumamıştı yemeğini hazırlarken uyumuş yavrum,benim akşam yemeğim 100 gr tavuk ve salataydı ama ben 140 gr yaptım tavuğu çünkü 40 gr. fazla tavuğu ne yapayım bende yedim adet dönemim yaklaşıyor sanırım akşama doğru acıktım

1 saat önce geldik eşim denetleme varmış gelemedi,yusuf öğlen uyumamıştı yemeğini hazırlarken uyumuş yavrum,benim akşam yemeğim 100 gr tavuk ve salataydı ama ben 140 gr yaptım tavuğu çünkü 40 gr. fazla tavuğu ne yapayım bende yedim adet dönemim yaklaşıyor sanırım akşama doğru acıktım
hoşgeldin cnaımm.haklısın insan adet öncesi doymak bilmiyo..bu arada bugün hava orda da sıcakmıydı?burası resmen eridi inan ki:((

Back
X