- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.901
kızlar ben çıkıyorum accık herifimlen ilgileneyim.bakim bakalım sırtı pek karnı tok mu:))bu arada bugün spor hariç diette bi sıkıntı olmadı çok şükür:))herkese ii dietler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaptancım biz de eşimle yaklaşık 5 ay sadece net üzerinden görüştük arada da telle.ben yurtdışındaydım ve pahalıya geliyo malum.bi de ben orda cep teli çok sonra lkullanmaya başladım herseferinde de evden ulaşamıyodu...dediğin gibi mimik ve ses tonu olmayınca zor oluyo hakkaten....bence en ufak bi yanlış anlaşılmada birbirinize art niyetsiz şekilde ne demek istediğini sorun.büyük çoğunlukla atlatırsınız süresi.diğer türlü cidden çok yıpratıcı oluyo...Ama inş ii olur sen niyetini ii tut ii olcaktır inş...Hakkında hayırlısı ne diimm
iyiyim aslıcım sen nasılsın? iş güç uğraşıyoruz işte...
hayırdır ne oldu niye tartıştınız ?
aslıcım hadi hayırlısı olsun canım...........................
ben geldim kimse varmı
iyi gezmeler canım...çabuk gel buralar sessizleşti bak:))slm kızlar nasılsınız hepiciğinizi özledim valla ,geldik 1 haftada yazlığa gidicez ,sonra kociş işe bende sizin yanınıza gelicem inşallah.....
canım senin elinden gelmeyen bişey var mı acepppppselamlar kızçeler
giremedim bugün eşim evdeydi malum sonrada dayımlara geçtik
yıldönümü hediyemi almış kocişim
nakış işlemeli pembeli mavili sarılı çok hoşş zarif bir nevresim takımı
bende ona 2 tane sölemesi ayıp markalı lekos almıştım bugünden verdik hediyelerimizi
yarın akşamda yemeğe gidicez
eve gelincede yarım saat daha yürüdüm anca bu vakit oldu
bugün yediklerim sabahı yazmıştım zaten
saat 4 te 5 tane bimin hazır tavuk dana karılık köftesinden yedim 2 dilim çavdar ekmeğiyle
sonra arada az biraz karpuz ve kavun yedim
saat 8 gibi yengemde irmik helvası kavurdum ondan aldım 3 tatlı kaşığı
bugünüde kapattık![]()
iyi gezmeler canım...çabuk gel buralar sessizleşti bak:))
canım senin elinden gelmeyen bişey var mı acepppppher bişey yapıyo benim arkadaşım yaff...nirden öğrendin bunları?bu arada yeni seneniz hayırlı olsun.ne kadar oldunuz şimdiii?