Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese günaydınlar bu arada :74::74::74:
bel ağrımdan yine fırladım yatakdan ben
neyse bir sürü işim var zaten çamaşır ütü sonra kendime on bin bakımı yapıcam :9:
daha kahvaltı bile etmedim canım hiç bişi istemiyo yaaa

18 temmuz

aynalar 18
nazco dün uğramamış.izinli miydi kaptancım
aysen34 13
fatta83 7
irras 7
roseberry 6(Ya canım bi tane daha yazsaydın yaaa:()
emidaf 12

ellerine sağlık canım nazconun netinde sorun vardı o yüzden gelemeyebilir bugünde salı yine gelmez salıları gelemiyor
esranında netinde sorun vardı ama halletmişti eve gelince

herkese günaydınlar bu arada :74::74::74:
bel ağrımdan yine fırladım yatakdan ben
neyse bir sürü işim var zaten çamaşır ütü sonra kendime on bin bakımı yapıcam :9:
daha kahvaltı bile etmedim canım hiç bişi istemiyo yaaa

günaydın canım geçmiş olsun bir an önce tedaviye başlansada sende kurtulsan canım şu ağrıdan
tekrar tebrik ederim bugün yemeğe çıkacaksınız dimi :69: ne güzel darısı başıma :52:

günaydın kızlar nasılsınız fadikciğim seni gördüm aşağıda canım nasılsın alışabildin mi tekrar iş hayatına :54:

ben bugün erken kalkayım dedim ama gözümden uyku akıyo bakalım ne yapcam şimdi kahvaltımı yapayım menüm şöyle
kk kadar peynir
2-3 zeytin
domates, salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay

kızlar hepinize günaydın .
kaptan beni gördünn ama ben sana yetişemedimm wallaayoğunum hlaaaa ve işe alışamadım yani işimi çok seviyorummmm ama uykum varr yaaa burası çok sıcak neysee allahtan perşembe akşamı da izine çıkıcammm :32::32::32::32::32::32:

sabah kahvaltımı şimdi yapıcam 1. tane soğuk sand. okadar hıı bide şekersiz çayy :27::27::27::27::27:

kaptann bu arada sen nasıll sın bakalımmm ahhh ahh aşkk nasıll bişey acaba:69::69::69::69::69::69::69:

ellerine sağlık canım nazconun netinde sorun vardı o yüzden gelemeyebilir bugünde salı yine gelmez salıları gelemiyor
esranında netinde sorun vardı ama halletmişti eve gelince

günaydın canım geçmiş olsun bir an önce tedaviye başlansada sende kurtulsan canım şu ağrıdan
tekrar tebrik ederim bugün yemeğe çıkacaksınız dimi :69: ne güzel darısı başıma :52:

sağol canım valla artık bende kurtulmak istiyorum 5 saat uyuyup kalkınca sorun yok ama 7 saat olup geçtimi tamam :37:

sağol canım evet akşam gidicez ama nereye gideceğimize karar veremedik henüz :12:

darısı sana olsun hayırlı bir şekilde en kısa zamanda inşlh :71:

ben kahvaltı etmedim dünki simittin çeyrek vardı onu yedim
3 1 arada kahveyle
o kadar dikkat ediyorum ama tartıda eccik gram gitmiş :31:
yarın regl olucam ondan sanırsam :37:

bide bugün öğlenide hafif şekilde yemem lazım akşam sınır koymuycam kendime tadını çıkarıcam yemeğin :27:

işlerimi hallettim gibi sil süpür yapıcam sonra koşu bandının tepesine çıkıcam sonra bıcı bıcı yaparım :9:

aslı kız spor yapıyosun demi
cumaya kadar gidersem annemlere gitmeden önce sana yazarıj özelden hem kilomu hemde sporlarımı :34:

kızlar hepinize günaydın .
kaptan beni gördünn ama ben sana yetişemedimm wallaayoğunum hlaaaa ve işe alışamadım yani işimi çok seviyorummmm ama uykum varr yaaa burası çok sıcak neysee allahtan perşembe akşamı da izine çıkıcammm :32::32::32::32::32::32:

sabah kahvaltımı şimdi yapıcam 1. tane soğuk sand. okadar hıı bide şekersiz çayy :27::27::27::27::27:

kaptann bu arada sen nasıll sın bakalımmm ahhh ahh aşkk nasıll bişey acaba:69::69::69::69::69::69::69:

daha aşk yok canım ama heyecan var :17:

sağol canım valla artık bende kurtulmak istiyorum 5 saat uyuyup kalkınca sorun yok ama 7 saat olup geçtimi tamam :37:

sağol canım evet akşam gidicez ama nereye gideceğimize karar veremedik henüz :12:

darısı sana olsun hayırlı bir şekilde en kısa zamanda inşlh :71:

hayırlısı canım amin

ben kahvaltı etmedim dünki simittin çeyrek vardı onu yedim
3 1 arada kahveyle
o kadar dikkat ediyorum ama tartıda eccik gram gitmiş :31:
yarın regl olucam ondan sanırsam :37:

bide bugün öğlenide hafif şekilde yemem lazım akşam sınır koymuycam kendime tadını çıkarıcam yemeğin :27:

akşam serbest canım bugün sana ama yinede abartma :52:

işlerimi hallettim gibi sil süpür yapıcam sonra koşu bandının tepesine çıkıcam sonra bıcı bıcı yaparım :9:

aslı kız spor yapıyosun demi
cumaya kadar gidersem annemlere gitmeden önce sana yazarıj özelden hem kilomu hemde sporlarımı :34:

canım 2 gün yapmadım bugün yapacam inş

fadik sen yinemi tatile gidiyosun kız :4:
ohh kafanı dinle valla :31:

canımm tatil dediğimm yanı perşembe akşamı anneme gidicem çünki bana küstü izinde gitmedim yanına die:57::57::57::57: pztesi iş başıı yanii . ama en azında 3 günde annemle takılır onun gönlünü almış olurumm:6::6::6::6::6::6:

bu arada hayırlı olsunn kuzuu evlilik yıl dönümünüzz ayyyy heyacanda vardır şimdi sendeeee:69::69::69::69::69::69::69: baksana zaten hazırlıklar felann ooooo hadii bakalımmmm :1::1::1::1::1::1:

kaptann aşağıda görüyorumm senii:77::77::77::77::77:
müsaitsenn fac. bi gelsenee:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

canımm tatil dediğimm yanı perşembe akşamı anneme gidicem çünki bana küstü izinde gitmedim yanına die:57::57::57::57: pztesi iş başıı yanii . ama en azında 3 günde annemle takılır onun gönlünü almış olurumm:6::6::6::6::6::6:

bu arada hayırlı olsunn kuzuu evlilik yıl dönümünüzz ayyyy heyacanda vardır şimdi sendeeee:69::69::69::69::69::69::69: baksana zaten hazırlıklar felann ooooo hadii bakalımmmm :1::1::1::1::1::1:

aman git hee bak terliği yiycen yoksa teyzeden yine :1:
3 günde 3 gündür canım değişiklik olur :21:

sağol canım benim :16:
ayy evet var eccik ucundan :27:

kızlar biraz moralim bozuldu :59:
biz daha yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
görüştüğüm kişinin hem annesi hem babası vefat etmiş hayatta bir kızkardeşi var ünvde okuyor çok seviyor onu
haftasonu kızkardeşi yanına gitti bir kız arkadaşıyla birlikte bana bir derdi var açılamıyor sonra konuşuruz dedi demişti bende merak etme kötü bişey yoktur dedim şaka olsun diye belki arkadaşı ile aranızı yapmak istiyordur demiştim
şimdi konuşuyoruz sordum kardeşini nasıl ne yapıyor diye konuşmuyoruz beni çok kızdırdı sen haklıymışın dedi arkadaş konusunda
nasıl sezinledin anladın diyo. kızkardeşi kıza tamam ben sizin aranızı yapacam ortam ayarlayacam demiş, abisi hakkında kıza bilgiler vermiş şunu sever bunu sevmez diye şimdi işi çıktı gitti başka bişey konuşamadık baya kavga ettik konuşmuyorum kendi yapttığı naneyi kendi temizlesin diyor
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu mu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum :59:

Son düzenleme:
kaptann aşağıda görüyorumm senii:77::77::77::77::77:
müsaitsenn fac. bi gelsenee:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

canım benim pc den mi faceden mi anlamadım bir kaç gündür faceye giremiyorum bazen girebiliyorum çoğu zaman giremiyorum
pc ye format attırdım yok düzelmedi başka arama motorlarından girdim yine yok
baktım şimdi yine giremiyorum
eğer özel bişeyse özel msj at canım yok özel değilse burdan konuşalım

biz dah yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
görüştüğüm kişinin hem annesi hem babası vefat etmiş hayatta bir kızkardeşi var ünvde okuyor çok seviyor onu
haftasonu kızkardeşi yanına gitti bir kız arkadaşıyla birlikte bana bir derdi var açılamıyor sonra konuşuruz dedi demişti bende merak etme kötü bişey yoktur dedim şaka olsun diye belki arkadaşı ile aranızı yapmak istiyordur demiştim
şimdi konuşuyoruz sordum kardeşini nasıl ne yapıyor diye konuşmuyoruz beni çok kızdırdı sen haklıymışın dedi arkadaş konusunda
nasıl sezinledin anladın diyo. kızkardeşi kıza tamam ben sizin aranızı yapacam ortam ayarlayacam demiş, abisi hakkında kıza bilgiler vermiş şunu sever bunu sevmez diye şimdi işi çıktı gitti başka bişey konuşamadık baya kavga ettik konuşmuyorum kendi yapttığı naneyi kendi temizlesin diyor
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum :59:

canım hiç öyle düşünme ama adamada boşa bişey söyleme sonuçta onun suçuda yok
ki kardeşide abisinin hayatında biri olmadığı için böyle bişey yapmaya kalkışmış onunda suçu yok
belki biriyle tanışmaya görüşmeye başladığını bilse yapmazdı zaten
senin aran neden kötü olsun önce kendine güvenmelisin herşey dış görünüşte bitmiyo hem sen zayıflama yolundasın böyle şeyler seni dahada azimlendirmeli :70:
hee ilerde olur evlenirseniz böyle birşey düşünülmez merak etme boşa kendine sıkıntı yapma
şöle örnek verem
biz eşimle görüşürken kimse bilmiyoken eşimin halası kızını eşimle evlendirme verme taraftarıymış istiyomuş
bunu direk dile getirmesede diğer eltilerime çaktırmış kaynanamda biliyomuş
hee şimdi ne oldu seviyorum kadını o da beni sever arar sorar
aklıma gelmiyo hiç
sorun etme yavrim :16:

canım hiç öyle düşünme ama adamada boşa bişey söyleme sonuçta onun suçuda yok
ki kardeşide abisinin hayatında biri olmadığı için böyle bişey yapmaya kalkışmış onunda suçu yok
belki biriyle tanışmaya görüşmeye başladığını bilse yapmazdı zaten
senin aran neden kötü olsun önce kendine güvenmelisin herşey dış görünüşte bitmiyo hem sen zayıflama yolundasın böyle şeyler seni dahada azimlendirmeli :70:
hee ilerde olur evlenirseniz böyle birşey düşünülmez merak etme boşa kendine sıkıntı yapma
şöle örnek verem
biz eşimle görüşürken kimse bilmiyoken eşimin halası kızını eşimle evlendirme verme taraftarıymış istiyomuş
bunu direk dile getirmesede diğer eltilerime çaktırmış kaynanamda biliyomuş
hee şimdi ne oldu seviyorum kadını o da beni sever arar sorar
aklıma gelmiyo hiç
sorun etme yavrim :16:

sağol canım inş dediğin gibi olur :54:

biz daha yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu mu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum :59:

kaptanımm ya buna mı takıldın bence bosyere cocuğa sakın kızma yada ne biliim trip atma . kız kardeşi belkide seni bılmıyodu ki o yuzden boyle bişeye kalkıştı yanı eğer bılseydı sanmıyorum yapmazdı heralde. ee bızde yaparız normalde bılıyosun kızz senı abıme kardeşime alimm die bırılerıne yakıştırırız . kız kardeşi senı tanısa emini,m cok sever daha tanımıyo . ayrıca dış guzelliğe nie takıldın ki bukadar yanıı onemli olan ınsanlıktır bence senın onu onunda senı mutlu etmesıdır. hem çocuk senı ıstıyorsa ve beğenıyorsa bence kımse bısey dıemez kaptan onemlı olan sızsınız..

selam kızlar,geçmişe hiç bakamadım mutfak işlerim yeni bitti kahve yaptım kendime keyif yapıyorum,ben sabah adet oldum ilk defa bunalıma girmeden adet oldum ilaçların faydası oldu demek ki,birazdan salonu toparlıycam ondan sonra dışarı çıkıcam ordan hastaneye...

selam kızlar,geçmişe hiç bakamadım mutfak işlerim yeni bitti kahve yaptım kendime keyif yapıyorum,ben sabah adet oldum ilk defa bunalıma girmeden adet oldum ilaçların faydası oldu demek ki,birazdan salonu toparlıycam ondan sonra dışarı çıkıcam ordan hastaneye...

hoşş geldınnnn esracımm:23::23::23::23::23::23:
valla bunalıma gırmden adet olmana çokk sevındım canım ama bak ilaçların etkısı tamam vardırda. bence şimdi huzurlusun eşin yanında yusufçuk mutlu v.s bunların etkısı daha buyukk bence:6::6::6::6::6::6::6:

kaptanımm ya buna mı takıldın bence bosyere cocuğa sakın kızma yada ne biliim trip atma . kız kardeşi belkide seni bılmıyodu ki o yuzden boyle bişeye kalkıştı yanı eğer bılseydı sanmıyorum yapmazdı heralde. ee bızde yaparız normalde bılıyosun kızz senı abıme kardeşime alimm die bırılerıne yakıştırırız . kız kardeşi senı tanısa emini,m cok sever daha tanımıyo . ayrıca dış guzelliğe nie takıldın ki bukadar yanıı onemli olan ınsanlıktır bence senın onu onunda senı mutlu etmesıdır. hem çocuk senı ıstıyorsa ve beğenıyorsa bence kımse bısey dıemez kaptan onemlı olan sızsınız..

yok canım bilmiyor daha
kızmadım zaten onun suçu yok
benim sorunum kendimle kilomu çok takıyorum bunuda yansıtıyorum ona ama bu doğru değil artık daha dikkatliyim belli etmmeye çalışıyorum ama bu defada kendi kendimi yiyorum :59:

Back
X