- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.961
aynen yaaaanlıyorum canım seni herkes maaş alıyorsun güzel giyin diyo ama fizik uymuyo anacım napalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen yaaaanlıyorum canım seni herkes maaş alıyorsun güzel giyin diyo ama fizik uymuyo anacım napalım![]()
aynen yaaa(ben de anlatamıyorum bazne derdimi.Ama napalım olcek.Bu arada en yakın ne zaman görüşceksiniz?hani vakit varsa 1-2 ay yine de verirsin 6-8 kilo die diidim
canım erteleme şansınız avrsa bayrama ertelesen olma mı?yok canım aslında bu ayın sonunda gelecekti işlerden ağustosun ilk haftasına gelecek ramazan ramazan nasıl görüşecez bilmiyorum yani
ben kadersizim diyorumda kimse inanmıyor![]()
canım erteleme şansınız avrsa bayrama ertelesen olma mı?
yaa kızlar yoğunluktan bı odaklanamadım buraya houyyyy deliricemm yaa:95::95::95::95::95::95:
ya kaptancım o zaman koyy verrgitsinnnn yaaadelirme canım delirme görümcem olacak cadı arkadamdan iş çeviriyor ben deliriyor muyum
yanlış anlaşılmasın kızlar ben şakasına takılıyorum. kendisi kardeşine hep cadı diye hitap ettiği için cadı dedim yoksa ben masumum![]()
gerçekten canım yaa bi görüşemedik kiyaa kızlar yoğunluktan bı odaklanamadım buraya houyyyy deliricemm yaa:95::95::95::95::95::95:
delirme canım delirme görümcem olacak cadı arkadamdan iş çeviriyor ben deliriyor muyum
yanlış anlaşılmasın kızlar ben şakasına takılıyorum. kendisi kardeşine hep cadı diye hitap ettiği için cadı dedim yoksa ben masumum![]()
gerçekten canım yaa bi görüşemedik ki(ben de kaçıyorum.artık.ii bakın kendinizie.çok öptüm panpişler
![]()
ya kaptan valla haa kızıcam artıkktamam yorum yazamıyom belkiimm ama senın yazdıklarını okuyorumm.
nie takıldın kilona bukadar yaa alla alla tamam zaten diet yapıyosun veriyosunn yüzün bebek gibii insan senin yuzune bakınca zatenn masumiyetini görünce aklına başka bişey gelmez kii kilondaa gelmez . hem bu adam senı görmedımı ki gördüü yanıı herkez kendıne baksın ne zayıflar var ama yuzlerine bakılmıyoo unutma
çocuğada bukdar belli etme sakın yok kilom var v.s die sen zaten bılıncındesin ki diet yapıyosun baskasının tastıklı onay vermesıne gerek yok kı kılonun. all alla yaa bakalım cocuk nasıl bırı tamam zayıfta yuzu nasıl guzel mı sana yakısıyo mu haa yanıı dımı ama . ayrıca ınsan ınsandır. en önemli şeyy hiçç gitmeyecek şeyy KARAKTERDİR UNUTMA KİLO DEĞİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
artık dahada yok kılom var beğenmezse v.s deme kızıyorumm çünki![]()
tamam tamam sustum canım kilo hakkında konuşmayacam
valla canım resimlerindeki gibi ise benim ağzımın suyu akar![]()
![]()
![]()
kızçeler ben geldim çok gerginim bugun davul gibi ..
kızlar iş yerinden giriyorum çok kalamam haber vermek için geldim evde telefon hatları çalışmıyo dolayısıyla nette yok gelemiyorum ne zaman olur bilmiyorum arızayı aradım ama daha ses yok beni izinli yazın
dettttt sen kendı güzelliğinin farkında deılsın bence işte ona kızıyorumm bide![]()
kızçeler ben geldim çok gerginim bugun davul gibi ..
kızlar iş yerinden giriyorum çok kalamam haber vermek için geldim evde telefon hatları çalışmıyo dolayısıyla nette yok gelemiyorum ne zaman olur bilmiyorum arızayı aradım ama daha ses yok beni izinli yazın
daha hastalanmadım ya regl sıkıntısı herşeyi yanlış anlıyorum ..
kayınvaldem deli edio bugun beni .. gerginim ya
boşver canım ya kulaklarını tıka gitsin zor biliyorum ama napacan başka çaresi mi var
insan birşey olunca hani hepsi üstüste gelir ya allaahım yaa şundan bi gideyim ayda yılda bir gelicem
bütü yaptığı yakışsız davranışları görmemekten bi hal olum ama allahım ne kadar büyüktürki bana ne yapıyorsa dahada büyüğünü buluyor allaha havale ettim ne yapcam başka