Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

19 temmuz

aynalar 19
nazco izinli
aysen34 18
fatta83 15
irras 7
roseberry 11
emidaf 11

günaydınn canımm haydiinn gel bekliorum burdaa :97::97::97::97::97::97::97:
günaydın kızlar
ayyyy acayip sıcak var yarabbim sıcaktan gece habire uyandım uyuyamadım sabah kadar pervane döndü ama nafile :53:
günaydın sabah şekerleri....ne yapiiniz?aynen ayşen ben de çok uyandım....bi ara acep didim balkonda mı uyusam ama vazgeçtim sonradan:1::1::1::1:ne ediyonuz?ben daha kayfaltı etmedim.geç kalktım bugün o yüzden her işim gecikti:50:

günaydın kızlar
ayyyy acayip sıcak var yarabbim sıcaktan gece habire uyandım uyuyamadım sabah kadar pervane döndü ama nafile :53:

günaydın şekerrr akşamın güzel geçmişş...
havalar fena canım ınan dun ablama geçtim bide çocuklarla yatıyorum dusun artık halımı piştim resmenn uyuyamadımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

günaydın sabah şekerleri....ne yapiiniz?aynen ayşen ben de çok uyandım....bi ara acep didim balkonda mı uyusam ama vazgeçtim sonradan:1::1::1::1:ne ediyonuz?ben daha kayfaltı etmedim.geç kalktım bugün o yüzden her işim gecikti:50:

ay sorma bende herifin yanına kalkıp oturma odasına gelmeyi düşündüm bi ara :9:
sonra herif uyanır çarpılır beni göremeyince dedim :52:

ben akşam o kadar yemenin üstüne hiç bi yiyesim gelmiiiii :57:
zaten gidicem çamaşır yıkatıyorum hemen ütü yapıp eşime yemek yapmam laızm bi kaç günlük :31:

havalar fena canım ınan dun ablama geçtim bide çocuklarla yatıyorum dusun artık halımı piştim resmenn uyuyamadımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

evet canım iyiydi ama hava sıcak diye herkes kendin i dışarı atmış çok kalabalıktı :37:

şu an varya tek bir yaprak kıpırdamıyo dışarda aman yarabbimmmm :18:

walla canım nasıl oluyumm işe geldim uykususzum ne bilimm yaaa öyleyim işte.........

ben artık böyle kremlere,otlara,yağ yaktığını idda edilen haplara asla inanmıyorum boşver paranı kaptırma canım....
bencede katılıyorum sana fato insan şişman olabilir ama üzerine yakışan fazlalıkları kapatıp fiziğin düzgün olan yerlerine dikkat çekecek kıyafetlerle tarzı olmalı insanın annem 110 kilo çok güzel giyinir ve çok hoş olur ....
anam sende bir tutturdun kadersizim diye daha önce bişey yazmıştım yine yazayım, nasipse gelir hintten yemenden,nasip değilse ne gelir elden .....
aslında bu dönemi de şık geçirebiliriz.Mesela netten rastladığımız ya da kilolu ama şık olan insanların fotolarını paylaşsak burda hoş olabilir zannımca.

iyi geceler canlar
güzel bir akşam geçirdik eve yeni geldik sayılır
karadeniz pidesi yedim sucuklu kaşarlı yerken vicdan azabıda çekmedim 4 aydır ağzıma sürmemiştim artı çıksamda nafile dedim :9:
arkasındanda eşimle magnum yedik :27:
yarın ben gidiyorum kızçeler annemlere büyük ihtimal pztsi dönücem aslıcım beni izinli yap kuzum
orda bağlantı çok yavaş oluyo sayfayı açamıyorum yarın gitmeden bildirimi yazarım özelden canım :16::16::16:
ay sorma bende herifin yanına kalkıp oturma odasına gelmeyi düşündüm bi ara :9:
sonra herif uyanır çarpılır beni göremeyince dedim :52:
ben akşam o kadar yemenin üstüne hiç bi yiyesim gelmiiiii :57:
zaten gidicem çamaşır yıkatıyorum hemen ütü yapıp eşime yemek yapmam laızm bi kaç günlük :31:
ayyy canımm ne gzüeell einle romantik bi akşam olmuş.sizin adınıza çok sevindim.ya boşver bugün bol bol lezzetli salataalr yersin arayı kapatırsın nolcek ki:))dün güzel geçmiş gerisi önemli dil...

evet canım iyiydi ama hava sıcak diye herkes kendin i dışarı atmış çok kalabalıktı :37:

aynen canımm klimada yokkk . korkuyorum bukadar sıcakta durmadan su içiyorum ne bilimm sıvı tuketiyorum yoksa hiç elim kolum kalkmıyo . ramazanda geldi allah yardımcımız olsun valla bu sıocaklarda inşallah.

aslında bu dönemi de şık geçirebiliriz.Mesela netten rastladığımız ya da kilolu ama şık olan insanların fotolarını paylaşsak burda hoş olabilir zannımca.

ayyy canımm ne gzüeell einle romantik bi akşam olmuş.sizin adınıza çok sevindim.ya boşver bugün bol bol lezzetli salataalr yersin arayı kapatırsın nolcek ki:))dün güzel geçmiş gerisi önemli dil...

sağolasın tatlım :16:
canım bugün abbas yolcu :10: annemlerin yanına gidicem nasipse bu sabahtan bildirimi yaptım zaten aslıya özelden
inşlh artı olarak dönmem annamlerin yanından :24:

kız ben korkuyorum aniden bu kadar sıcaklar olunca valla:50::50::50::50:Allah korusun deprem önceleri hep böle oluyodu ya:50:o yüzden geceleri yatarken bile dikkat etmeye çalışıom nedense:50:

walla canım nasıl oluyumm işe geldim uykususzum ne bilimm yaaa öyleyim işte.........
oyyy şekerrr sen tatil sonrası iş çekilirmi sürecindesin tabii:((kıyamam yaaa.neyse 1 haftaya kalmaz alışırsın merak etme...bu arada kızlar bana müsade.ancak toparlarım ortalığı.ve hızlıca çıkmam gerekiyo...çok öptüm şugar hatunlar...

aynen canımm klimada yokkk . korkuyorum bukadar sıcakta durmadan su içiyorum ne bilimm sıvı tuketiyorum yoksa hiç elim kolum kalkmıyo . ramazanda geldi allah yardımcımız olsun valla bu sıocaklarda inşallah.

evet canım aynen o kadar su içiyorum amaninn tuvaletede pek çıkmıyom ayıptır sölemesi nere gidiyo bu kadar su :9::9::9::9:

ramazanda dışarda güneş altında çalışanların allah yardımcısı olsun tabi zavallı eşiminde kendimden çok onu düşünüyorum nasıl tutacak diye :25:

kız ben korkuyorum aniden bu kadar sıcaklar olunca valla:50::50::50::50:Allah korusun deprem önceleri hep böle oluyodu ya:50:o yüzden geceleri yatarken bile dikkat etmeye çalışıom nedense:50:

oyyy şekerrr sen tatil sonrası iş çekilirmi sürecindesin tabii:((kıyamam yaaa.neyse 1 haftaya kalmaz alışırsın merak etme...bu arada kızlar bana müsade.ancak toparlarım ortalığı.ve hızlıca çıkmam gerekiyo...çok öptüm şugar hatunlar...

ayyy canım valla iki gündür o düşünce benimde aklımda allah korusun yaaaa:18::18::18::18::18:

hadi grşrz canım hakkını helal et gdipte gelmemek var :70:

günaydın kızlar,sabah saat 7 de kahvaltımı yaptım 25gr. ekmek 30 gr.peynir bir küçük domates,birazdan meyvamı yicem karnım çok ağrıyor biraz ortalığı toplayıp yarı ki tekne turu için davetiyeleri alıcam akşam annemi bize getirecem....

fadiğim bende kalkam kuzum işlerimi hallledem

evden çıkmadan yazarım yine :16::16::16::16:

görüşürükk kızlarr haydinn işlerimizi halledek bariiiii:27::27::27::27::27::27:

ayy bizde odasına yatırıyoruz hgelip ortamıza yatıyo ama hiçbirimiz bir yere gitmiycez gidersek kıyamet kopuyor ....

iyi geceler canlar

güzel bir akşam geçirdik eve yeni geldik sayılır
karadeniz pidesi yedim sucuklu kaşarlı yerken vicdan azabıda çekmedim 4 aydır ağzıma sürmemiştim artı çıksamda nafile dedim :9:

arkasındanda eşimle magnum yedik :27:

yarın ben gidiyorum kızçeler annemlere büyük ihtimal pztsi dönücem aslıcım beni izinli yap kuzum
orda bağlantı çok yavaş oluyo sayfayı açamıyorum yarın gitmeden bildirimi yazarım özelden canım :16::16::16:

ooohhh afiyet olsun,güzel bir gece geçirdiğinize sevidim hergününüz ve geceniz güzel geçsin inş...

kızlarr günaydınnn:23:
geçmişi okimm dedimde zaten paylaşım olmamış fazlşaaa..
sabah kahvaltımm 2 tane poğaça ve şekrsiz çay

fadikm bence 2 poğoça hiiç masum değil onun yerine 2 dilim kepek ekmek arası peynir yesen daha iyi çünkü poğoçalar yağ bakımından çok kalorili ve çabuk acıktırır.....

slm kızlar yeni uyandım kahvaltı yapmadım

moralim çok bozuk dün akşamdan beri ölü gibiyim
hani derler ya bir sahnede silah görünüyorsa o silah mutlaka patlar bizimkide öyle o silah patladı
yüz yüze görüşmediğimiz için yine yanlış anlaşılma oldu ben başka bir şeyden bahsederken o başka bir şey anladı bunun nedeninide dünkü olaya bağladı keşke söylemeseydim, pişman oldum söylediğime filan dedi ben o layla alakası yok dedim böyle bitirdik konuşmayı

ayyy canım valla iki gündür o düşünce benimde aklımda allah korusun yaaaa:18::18::18::18::18:

hadi grşrz canım hakkını helal et gdipte gelmemek var :70:
kız öle deme yaf:43::43:helal olsun.sen de helal et de birden sanki hiç görüşmiycekmişiz bi daha gibi oldu yaf bu cümle:(

slm kızlar yeni uyandım kahvaltı yapmadım

moralim çok bozuk dün akşamdan beri ölü gibiyim
hani derler ya bir sahnede silah görünüyorsa o silah mutlaka patlar bizimkide öyle o silah patladı
yüz yüze görüşmediğimiz için yine yanlış anlaşılma oldu ben başka bir şeyden bahsederken o başka bir şey anladı bunun nedeninide dünkü olaya bağladı keşke söylemeseydim, pişman oldum söylediğime filan dedi ben o layla alakası yok dedim böyle bitirdik konuşmayı
aslıcım bence yüzyüze görüşünceye kadar ara verin görüşmeye.olumsuzz bieteceğine hiç olmasın.zaten az kalmış görüşmenize.nasipse olacak bişeydir bi de kimse önüne geçemez.bi de şöle bişey var insan yazarken çok kolay yazıyo düşüncelerini.ve daha kolay kavga ediliyo.Fakat konuşurken daha bi tartıyosun cümlelerini ve sevşye hşç şaşmıyo konuşurken.yani ölçüp tartıp konuşmka zorundasın karşılıklı olunca.bizde hep öle oluyodu.cepten ya da yazışırken sorun olanlar yüz yüze olunca sorun olmuyodu nedense:1::1::1::1:

hatunlar ben kaçar.bugün bidaha giremem sanırım....öğleden sonra arka geçicem.bi de akşama bi yere davetliyiz.aynı gün içinde iki davet bakalım nasıl atlatcem.kara kara düşünüyom valla.artık uclarından azar azar tırtıklarım gönülelri olsun die bi de sölerim dietteyim die...bu arada bu hafta çok verebileceğime inanmıyorum 400-500 gram gitsin yeter bu kadar deldim çünkü.Ahhh be esraaa ne iradeli hatunsun kız sen:)))kulaklarını da çınlatıyyım:1::1::1:

Back
X