Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neden artık kimse yok yaaaa hava sıcak diyemi ben cuma gününü iple çekiyorum kilom ne oldu merak ediyorum,eğer 2 kilo daha verdiysem ki verdim öyle hissediyorum 64 kilo olurum hedef kiloma çok az kalacak aslıcım ben yeni hedef belirledim 55 acaba değişim olabilir mi yoksa ilk verdiğim kilo üzerinden mezun mu olurum eğer öyleyse azıcık kilo vermiş gibi bildirim yaparım bende....

neden artık kimse yok yaaaa hava sıcak diyemi ben cuma gününü iple çekiyorum kilom ne oldu merak ediyorum,eğer 2 kilo daha verdiysem ki verdim öyle hissediyorum 64 kilo olurum hedef kiloma çok az kalacak aslıcım ben yeni hedef belirledim 55 acaba değişim olabilir mi yoksa ilk verdiğim kilo üzerinden mezun mu olurum eğer öyleyse azıcık kilo vermiş gibi bildirim yaparım bende....

canım değiştirebilirsin ama cuma tekrar hatırlat yeni hedefini bu aşık arkadaşın unutuyo sonra :52:

Good_Morning_95.gif

19 temmuz

aynalar 15
nazco izinli
aysen34 izinli
fatta83 7
irras 8
roseberry 8
emidaf 11

kızlar ben çıkıyorum.akşama ancak girerim.çok öptüm herkeşleri...aaaa bu arada dün akşamki misafirlikte her türlü ikramı atlattım.sadece 1 top dondurma yidimmmm bi sürü ikramın içinden:74::74::74::74::74::74::74:

ANNELER - BABALAR LÜTFEN !

Çocuklarınızı azarlamayın. Saçlarını çekmeyin. Küfür etmeyin.
Onurlarını kırarak, hak mahrumiyeti ile cezalandırmayın.
Şarta bağlı vermeyin, tutsak olmayın, tutsak etmeyin.
...Yasaklar ile büyütmeyin.
Dövmeyin... Aşağılamayın...!

Çocuklarımız yarınımızdır. Bizi yarın onlar yönetecekler...!

Kötü koşullarda ve sevgisiz büyüyen çocuklar,
Anlatımlarında küfürbaz, davranışlarında tutarsız...
Kimlik ve kişiliklerinde bencil ve çıkarcı olurlar...!

Özü, sözü, eylemi bir olmayan yönetici-politikacı olurlar...
Yasakla büyüdükleri için, yasakçı olurlar...
Zora geldiklerinde yalancı olurlar...

Anneler babalar, siz siz olun ve lütfen yarınımızı bugünden karartmayın...

Olur mu?​

günaydın kızlar ve yine kimse yok..........
sabah kahvaltım 1. açma .

gce sıcak yuzunden uyuyamadım ve sabah işe geç aldım uyanamadım çünki taksiyle geldim. ve onun ıcınde mecburen bır tane açma aldım kendıme..

kızçeleeeeer günaydıııınnnnn :92::92::92::92::92:
kahwaltımı ettim zar zor çayımı içtim su içiçem birazdan

bu arada birazdan eltime gidicem misafir gelicek pilav var orda :1: öğle yemeği yaoarım :1:

dönüştete kardeşime kolluk alıcaz bugun giremem daha sonra benim goncam gelcek çok işim var :1:

kızlar bu arada denize giderken deniz şortu giyicem eğer benimkinin abisi gelmezseler bikini üstü giyicem şortum siyah bikini üstüm mavi ..
ama eğer gelirseler abileri bikini üstü giymicem hani böyle staplez kesim oluyorya atlet gibi ondan giyicekişim ...
benimki elinden gelse tişörtle sokucak denize :1:

Back
X