Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr hanı sıze dıyorum yaa ben sıralar ıyı değilim die evet iyi deılım ve hayatımda olumsuz gıden şeylerr varr tabı bunada sukur hamdolsunn ve sızden saklamak değilde hanı söledım yaa anlatmak ıcın kendımde gereklı moreli bulamıyorum ama artıkk tamamdır yeter yanı anlatıcam.

KIZLAR HANI KARDEŞİME KIZ BAKMAYA GİTTİK YAA BIZZ ANNEM BEN ABLAM NEYSEE İŞTE ORDA HERSEY GÜZEL GİDİYORDU YANI BIZ ÖYLE DUŞUNDUK. BEN KIZA HIZMET BILE ETTIRMEDIM CAY BILE KALKTIM KENDIM ALDIM OKADAR YANI DUSUNUN. NEYSE ABLAM ORDA SAKASINA DEMISTI KI BEN BUYUK GORUMCEYIMM BAK IKI GORUMCEN VAR AMA YEMIN EDERIM TAMAMEN SAKAYDI HERKES GULDU FELAN. GULE OYNAYA VEDALASTIK . SONRA BEN YAZLIKTA TATILDEYKEN ANNEMLERDE BI AKSAM CAYINA GITMISLER AMA HERKES VARMIS ORDA KIZIN AİLESI DAVET ETMIS BIZIMKILERI. NEYSEEE TATILDEN DONUSTE ANNEM BANA KIZDI İŞTE BANA GELMEDIN FELAN DIE KIZ AİLESIYLE BIZE HAFTA İÇİ OTURMAYA GELICEKLER SENDE GEL İZİN AL DEDI TEMIZLIK YAPTIRDIMDA HAZIRLIK YAPARIZ FELAN. TAMAM ANNE DEDIM BEN GELIRIM HAZIRLIK YAPRIIZ GUZELCE AĞIRLARIZ DEDIM. BU OLAY PZTESI OLUYO KIZLAR. SONRA KARRDESIM AKŞAM EVE GELMIŞ BEN ONLARI ALMAYA GIDICEM FELAN DEMIŞ. ANNEMLE EŞİDE OĞLUM TAMAM GELSINLERDE GUNUNU BIZ AYARLIYALIM HANI ABLANDA GELICEK YANIMA YARDIMA V.S BIZIMKI İŞTE SIZE SORUCAM FELAN BAĞIRMAYA BAŞLAMIŞ ANNEMLERE. ANNEMDE TABIKADIN ŞEKR HASTASI OĞLUM NEDEDIK FELAN. ZATEN KIZIDA KORKUTMUŞSUNUZ YOK BEN GORUMCEYIM FELAN BİZE HIZMET EDICEKSIN YOKSA MUTLU OLAMAZSIN FELAN DAHA NELER NELER . ANNEMINDE SEKERI CIKMIS KADSIN OLDUĞU YERE YIĞILMIŞ KALMIŞ. BANA TEL. AÇTILAR HEMEN BEN DUYUNCA NEVRIM DONDU RESMEN KIZLAR BU NASIL BI REZILLIKTIR YAA ANLAMADIM GITTI HIÇ SOLEMDIĞIMIZ SÖZLERİ SÖLEMİŞLER KI BIZ ZATEN ASLA BU TARZ BI AİLE DEĞİLİZ ANNEM BIZE BILE İŞ YAPTIRMAZ KI KADIN TEMIZLIK HASTASI ZATEN. ANNEMDE KIZA AÇMIŞ TEL. BIZ BÖYLE MI DEDIK DIE KIZ NE DEMİŞ BILIYOMUSUNUZ EE BEN COK KORKTUM TIRTIM YANII NE BILIM ABUK SUBUK LAFLARR İŞTEEEE . ANNEM ANLATAMADI KADIN AĞLAMKTAN ZATEN ŞEKRI ÇIKMIŞ. ABLAM KARDELŞİMİ ARAMIZ KARDEŞİM KARIŞMAYAIN FELAN BIRSURU SEYLER BEN ISTIYORUM V.S V.S KARDEŞİM BIZI SILDI BIZDE ONU ANLIYACAĞINIZ BOYLE KIZLAR YEMIN EDERIM ABARTMADAN VE YALAN KONUŞMADAN ANLATIYORUM EKSIK BILE YANI. BU INSANLAR NBEKADAR AŞALIKK VE KAREKTERSIZ OLMUŞLARRR NE BICIM BIR AİLELER YAA . BENIMDE BUNLARA CANIM SIKKIN İŞTE . ANNEM DAHA YENI KENDINI TOPARLAMAYA BAŞLADI COK UZGUNN . AMA ATLŞATICAZ BUNUDA KARDESIM O KIZLA EVLENMEZSE KAPIMIZ ACIK AMA ONUNLA EVLENIRSE BITMIŞTIR.....
BAYA UZUN OLDU KUZURA BKAMYIN KIZLAR..

hıuyy ne bılımm esra yaa böyle bana aptl aptl şeyler oluyoo sıkılıyorum benki asla asık suratla durmam ama yuzum gulmuyor. ben şimdi olan biten şeylerr varrr anlattasam den k düşemiyoruz kı canım yaa boşş sayfaya yazıcam anında cevapp gelmeyıncede sıkılıcamm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: her an evlenme kararı alabılırım haberınız olaa vallaa:1::1::1::1::1::1::1::1:

kııız noluyo ne evlenmesi neler oluyo anlat bakim ufuktaki enişte nerden çıktı tüm ayrıntıları istiyorum
:52::52::52::52::52::52::52:
oyyyy nazomm gelmişşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hoş geldınnnn annemmmmmmmmmmm ayyy özledımm valla yaa :43::43::43::43::43::43::43:

kuzuuum bende seni özledim bide adamakıllı gelebilsem buraya süper olacak
komşudan falan kendileri teklif etti bizimkinden gir diye ama çekiniyorum genede alışık değilim ben böyle şeylere
:69::69::69::69::69:

VEE KIZLAR BEN HANİ SALI GUNU ABLAMA GITTIM YAA ORAYADA COK YAKIN ARKADASI VAR TEL. AÇTILAR GELIYORUZ DIE . NEYSE BI GELDILER YANLARINDA BIRI DAHA ABLAMIN ARKADASININ AMCASIYMIŞ AMA YAŞII 26:1::1::1::1: KADINDAN KUCUK NEYSE OTUDUK ÇAY FELAN OKEY OYNAYALIM DEDILER TAMAM DEDIK BIZDE COCUKLA ES OLDUK BEN HEP AÇTIM O ACAMDI SAKALASTIK FELAN NEYSEEEE......
DUN AKŞAM BANA ABLMALA ENISTEM TEL. ACTILAR İŞTE ABLAM KORKA KORKA DIO KI BEGENDIN MI FELAN COCUĞU NE BILIMM DEDIM O GÖZLE BAKAMDIM KI . İŞİN ÖZETİ COCUK BENI ÇOK BEĞENMIŞ HATTA HAYATINDA HIÇ BÖYLE HISSETMEMIŞ KAÇ KIZ GÖSTERDIYSELERDE BEĞENMEMIŞ. BIZIMKILRDE BEN GELENI HEP REDDETTIĞIM İÇİN BIRDE KIZDIĞIM İÇİN BU KISMET OLAYLRINA KORKMUŞLAR. AMA COCUK ISRAR EDINCE CITLATALIM DEMIŞLER... YANI BÖYLEEEE KIZLAR

VE ben cıkıyorum kızlar ablama gecıcem yarın sabah allah ızın verırse anneme gecıcem ablam cağırıyo ufff hepinizi opüyorum allah aemnaet olun benı dınledığınız için sağolun.......
iyiki hayatımdasınız kızlarr............

kııız noluyo ne evlenmesi neler oluyo anlat bakim ufuktaki enişte nerden çıktı tüm ayrıntıları istiyorum
:52::52::52::52::52::52::52:

kuzuuum bende seni özledim bide adamakıllı gelebilsem buraya süper olacak
komşudan falan kendileri teklif etti bizimkinden gir diye ama çekiniyorum genede alışık değilim ben böyle şeylere
:69::69::69::69::69:

annemmm çıkmam lazım ya detaylı anlatamadım ama özetledımm olayı:69::69::69::69::69::69:
yarınn allah ızın verırse bı şekılde gırer detaylıı anlatırımmm olaylarıı çok öptümm annemmmm oyy çok sevıyorum nazoomm senı ya walla yemın ederımm kı çocuklaşıyorum senınle konusurkenn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sen annem gibi terliği atıpp tutturamıyon yaaa onun için:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlarr hanı sıze dıyorum yaa ben sıralar ıyı değilim die evet iyi deılım ve hayatımda olumsuz gıden şeylerr varr tabı bunada sukur hamdolsunn ve sızden saklamak değilde hanı söledım yaa anlatmak ıcın kendımde gereklı moreli bulamıyorum ama artıkk tamamdır yeter yanı anlatıcam.

KIZLAR HANI KARDEŞİME KIZ BAKMAYA GİTTİK YAA BIZZ ANNEM BEN ABLAM NEYSEE İŞTE ORDA HERSEY GÜZEL GİDİYORDU YANI BIZ ÖYLE DUŞUNDUK. BEN KIZA HIZMET BILE ETTIRMEDIM CAY BILE KALKTIM KENDIM ALDIM OKADAR YANI DUSUNUN. NEYSE ABLAM ORDA SAKASINA DEMISTI KI BEN BUYUK GORUMCEYIMM BAK IKI GORUMCEN VAR AMA YEMIN EDERIM TAMAMEN SAKAYDI HERKES GULDU FELAN. GULE OYNAYA VEDALASTIK . SONRA BEN YAZLIKTA TATILDEYKEN ANNEMLERDE BI AKSAM CAYINA GITMISLER AMA HERKES VARMIS ORDA KIZIN AİLESI DAVET ETMIS BIZIMKILERI. NEYSEEE TATILDEN DONUSTE ANNEM BANA KIZDI İŞTE BANA GELMEDIN FELAN DIE KIZ AİLESIYLE BIZE HAFTA İÇİ OTURMAYA GELICEKLER SENDE GEL İZİN AL DEDI TEMIZLIK YAPTIRDIMDA HAZIRLIK YAPARIZ FELAN. TAMAM ANNE DEDIM BEN GELIRIM HAZIRLIK YAPRIIZ GUZELCE AĞIRLARIZ DEDIM. BU OLAY PZTESI OLUYO KIZLAR. SONRA KARRDESIM AKŞAM EVE GELMIŞ BEN ONLARI ALMAYA GIDICEM FELAN DEMIŞ. ANNEMLE EŞİDE OĞLUM TAMAM GELSINLERDE GUNUNU BIZ AYARLIYALIM HANI ABLANDA GELICEK YANIMA YARDIMA V.S BIZIMKI İŞTE SIZE SORUCAM FELAN BAĞIRMAYA BAŞLAMIŞ ANNEMLERE. ANNEMDE TABIKADIN ŞEKR HASTASI OĞLUM NEDEDIK FELAN. ZATEN KIZIDA KORKUTMUŞSUNUZ YOK BEN GORUMCEYIM FELAN BİZE HIZMET EDICEKSIN YOKSA MUTLU OLAMAZSIN FELAN DAHA NELER NELER . ANNEMINDE SEKERI CIKMIS KADSIN OLDUĞU YERE YIĞILMIŞ KALMIŞ. BANA TEL. AÇTILAR HEMEN BEN DUYUNCA NEVRIM DONDU RESMEN KIZLAR BU NASIL BI REZILLIKTIR YAA ANLAMADIM GITTI HIÇ SOLEMDIĞIMIZ SÖZLERİ SÖLEMİŞLER KI BIZ ZATEN ASLA BU TARZ BI AİLE DEĞİLİZ ANNEM BIZE BILE İŞ YAPTIRMAZ KI KADIN TEMIZLIK HASTASI ZATEN. ANNEMDE KIZA AÇMIŞ TEL. BIZ BÖYLE MI DEDIK DIE KIZ NE DEMİŞ BILIYOMUSUNUZ EE BEN COK KORKTUM TIRTIM YANII NE BILIM ABUK SUBUK LAFLARR İŞTEEEE . ANNEM ANLATAMADI KADIN AĞLAMKTAN ZATEN ŞEKRI ÇIKMIŞ. ABLAM KARDELŞİMİ ARAMIZ KARDEŞİM KARIŞMAYAIN FELAN BIRSURU SEYLER BEN ISTIYORUM V.S V.S KARDEŞİM BIZI SILDI BIZDE ONU ANLIYACAĞINIZ BOYLE KIZLAR YEMIN EDERIM ABARTMADAN VE YALAN KONUŞMADAN ANLATIYORUM EKSIK BILE YANI. BU INSANLAR NBEKADAR AŞALIKK VE KAREKTERSIZ OLMUŞLARRR NE BICIM BIR AİLELER YAA . BENIMDE BUNLARA CANIM SIKKIN İŞTE . ANNEM DAHA YENI KENDINI TOPARLAMAYA BAŞLADI COK UZGUNN . AMA ATLŞATICAZ BUNUDA KARDESIM O KIZLA EVLENMEZSE KAPIMIZ ACIK AMA ONUNLA EVLENIRSE BITMIŞTIR.....

canımbu iş baya tatsız bi yere doğru gidiyoya hadi hayırlısı bu kız oynuyo resmen ama kardeşin niye böyle mantıksız düşünüyo anlamadım dün bir bugün iki daha ne kadar görüşüldüki bu kızla ve ailesiyle hemen kız korkmuş tırsmış yalan söylüyo kardeşine sanırım kardeşinle sizin aranızı bozup kendi tarafına çekmek istiyo masum kız ayakları bence
tatlım mantıklı düşün hemen öle kardeş silinmez bence kardeşinle sizin dışınızda bi yakınınız yada arkadaşı objektif olarak konuşmalı gerçekleri anlatması lazım
kardeşin size cephe almış siz iyi söylesenizde o kötü anlıycak ama tarafsız biri onun gözünü açmalı bence ve bu evlilikten onu vazgeçirmek lazım en azından acele evlenmesini engelleyip biraz zaman kazanmak gerekiyo benim naçizane fikrim bu

VEE KIZLAR BEN HANİ SALI GUNU ABLAMA GITTIM YAA ORAYADA COK YAKIN ARKADASI VAR TEL. AÇTILAR GELIYORUZ DIE . NEYSE BI GELDILER YANLARINDA BIRI DAHA ABLAMIN ARKADASININ AMCASIYMIŞ AMA YAŞII 26:1::1::1::1: KADINDAN KUCUK NEYSE OTUDUK ÇAY FELAN OKEY OYNAYALIM DEDILER TAMAM DEDIK BIZDE COCUKLA ES OLDUK BEN HEP AÇTIM O ACAMDI SAKALASTIK FELAN NEYSEEEE......
DUN AKŞAM BANA ABLMALA ENISTEM TEL. ACTILAR İŞTE ABLAM KORKA KORKA DIO KI BEGENDIN MI FELAN COCUĞU NE BILIMM DEDIM O GÖZLE BAKAMDIM KI . İŞİN ÖZETİ COCUK BENI ÇOK BEĞENMIŞ HATTA HAYATINDA HIÇ BÖYLE HISSETMEMIŞ KAÇ KIZ GÖSTERDIYSELERDE BEĞENMEMIŞ. BIZIMKILRDE BEN GELENI HEP REDDETTIĞIM İÇİN BIRDE KIZDIĞIM İÇİN BU KISMET OLAYLRINA KORKMUŞLAR. AMA COCUK ISRAR EDINCE CITLATALIM DEMIŞLER... YANI BÖYLEEEE KIZLAR

VE ben cıkıyorum kızlar ablama gecıcem yarın sabah allah ızın verırse anneme gecıcem ablam cağırıyo ufff hepinizi opüyorum allah aemnaet olun benı dınledığınız için sağolun.......

tatlım hadi hayırlısı önyargılı davranma eğer çocuğu beğendiysen tanımaya çalış ama evlilik kararı için acele etme bence bi bak tanı güzel şeyler yaşa inşallah
hayatın en güzel zamanları flört zamanları bence inş mutlu olursun tatlım öptüm bende seni
gelişmeleri anbean rapor isterim ona göre
:29::29::29::29::29::29::29::27::27::27:

bende gidiyorum artık işlerimi bitirmem lazım akşam güne gidicem
sabah 1 3 ü 1 arada kahveyle açtım
1 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir
öğle 1 pr menemen 1 dilim ekmek
akşam yemeği yemiycem güne gidinceikramlardan hafif hafif tırtıklarım biraz
:74::74::74::74::74::74::74::74:

kızlar bu arada denize giderken deniz şortu giyicem eğer benimkinin abisi gelmezseler bikini üstü giyicem şortum siyah bikini üstüm mavi ..
ama eğer gelirseler abileri bikini üstü giymicem hani böyle staplez kesim oluyorya atlet gibi ondan giyicekişim ...
benimki elinden gelse tişörtle sokucak denize :1:

canım aslında ne kadar yanlış bi düşünce abisi gelmezs eizin verecek eşin başka yabancı erkeklerin görmesini sorun yapmıyor ama abisininin yanına çıkartmıyor

annemdeyim annem kuru fasulye çorba ve pilav yaptı ama ben öğlen 1 çay bardağı yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yicem....

aslı artık takıma yeni arkadaşlar alsan kimsecikler kalmadı şu izin işinede bir el atıver herkes sadece 7 mesajı doldurmak için giriyor,öznurun yerine azimli bir arkadaş lütfeeeeennnn

canım bizim takım zaten 12 kişi izinlilerin yerine birini alamam 13. kişiyi alabiliriz şimdi mesaj bırakırım sizde bakın uygun birini görünce kapın kızlar :52:
bence bu durum ramazanda düzelecek kimse ramazanda bir yere gidemez daha kalabalık olur burası canım

kimsecikler yokk yınee offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
akşamlarıda geçmişe bakıyorum paylaşım az oluyoo bu yaz bıze hiç yaramadı walllaa ben zaten yazı sevmem kışı daha çok severimmm :43::43::43::43::43::43::43::43:
birsürü şeyler var sorunlar ama anlatacak kimse yokkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende yazı sevmem :59:
canım sen anlat ya bu aralar bizim misafirlerde arttı
ama ramazanda daha düzenli olur hep evde olurum :40:

öğle yemeğinde 1 dilim ekmek ve yoğurt yiyecektim vazgeçtim kendime yumrtasız 30 grma yağsız etle hazırlanmış yemek yaptım yanınada 1 ç.b yoğurt yedim dukan diyeti kitabını okuyorum çok güzel bir kitap yarından sonra diyetisyenimle 4 randevum daha var daha sonra bu diyeti uygulamak istiyorum.....

bu dukan diyetini merak ediyorum ama biraz masraflı bir diyer değil mi canım

hıuyy ne bılımm esra yaa böyle bana aptl aptl şeyler oluyoo sıkılıyorum benki asla asık suratla durmam ama yuzum gulmuyor. ben şimdi olan biten şeylerr varrr anlattasam den k düşemiyoruz kı canım yaa boşş sayfaya yazıcam anında cevapp gelmeyıncede sıkılıcamm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: her an evlenme kararı alabılırım haberınız olaa vallaa:1::1::1::1::1::1::1::1:

neeee :53:
ne evlenmesi ya kiminle :44:

canım hayırlısı olsun o nasıl bir kızmış şimdiden böyleyse allah yardımcınız olsun
annene yazık sevgili bulunurda anne baba bulunmaz
inş sorunu çözersiniz canım kardeşinizdende vazgeçmeyin ona bişey olsa allah korusun önce sizin canınız yanar kızla mesut olacağını düşünüyorsa bırakın evlensin ama küsmeyin çünkü siz üzülürsünüz

canım hayırlısı olsun sendede bişeyler varsa bence bi düşün ama hemen evliliği düşünme bi tanı ondan sonra karar ver canım

kızlar arkadaşım sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti bende hemen girdim şimdide amcam geldi çıkacam bugünkü menümü yazayım tüm gün

sabah
1 köfte
kk kadar peynir
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğle
1 dilim börek
3 mercimek köftesi
1 dilim pasta
3 bardak çay

meyve

Son düzenleme:
en buyuk sorun senlen denk düşemıyoruz fatoşş . akşamları ben yokum gunduzxleri senn.
uff bılmıyorum yaa bırden ne oldu bana boyle anlamdımm kii. bazen dıyorum takımdan ayrılıyım çünki motıvenızı kırıyorum gıbı hıssedıyorum ne bilimm yaa.
fadikim yaa ben de farkındayım fakat gün içinde girince sorun oluyo ben evdeki neti yaptırdım günün ziyan olmasın die sen hala kkda vakit geçiriosun işlerin kalıyo falan dio eşim haklı olarak:(o yüzden giremiom pek fazla..
şimdikkkkk çok güzel anlatmısın durumunu.benim fikrim canceğizim kardeşinize sözüne önem verdiği biri tarafından uyarı yapılması ve dinlemz ise kızın maddi beklentisini en aza indirecek şekilde imaj verilmesi..sonuçta üzülerek söylüyorum fakat kardeşinin hayattan alması gereken bir ders varsa siz istediğiniz kadar engelleyin o yine de o yola girer.siz sadece bol bol dua edin ki bu işi en az zararla atlatın...benim bildiğim EL KAHHAR çekmek ii gelio bu gibi durumlarda.her gün 306 tane...zalimlerin zulmunden kurtulmak için....
senin meselene gelince öncelikle kendini bi yokla kuzum evliliğe karşı nasıl hissediyosun diee.sonra olumlu ise ona göre işleri ilerlet bence....Bu arada ehr iki durum için ne sen kendini hırpala ne de ailene izin ver hırpalamasın kimse kendini..Nasılsa herşey olacağına varıyo ve bizler burada sadece bir vazifeliyiz...sakın ama sakın kafanı bu kadar ağırlaştırma canımcım..hayat bu en kötü ihtimal bi ayrılık durumunda erkek tarafısınız erkeğin hırpalanması daha az oluyo o yönden olumlu düşünün..çok da çıkılmaz kuyu gibi görmeyin olayı bence...Rabbim hayra çıkarsın seni ve aileni canım arkadaşım benim...
nolur nolmaz bu günden kilomu söölim sabah 78,5 dim
:46::46::46::46::46::46::46:

seni gidi internet sızıntısı seni:))başkalarının hattından giriyon dimeeekk.du ben seni bi şikayet edemm.şaka bi yana ii komşun varmmış.bakası olsa kırk kere laf eder..bu arada :64::64::64::64: hadi gözün aydın canım...akşam mı tartıldın kine?sabah aç karnına daha güzel çıkardı keşkem bu sabah tartılsaydın....

canlar bana müsade...esram sen debaşka yerdesin sanırım.bu arada ben de dukan dietine başlamak istiyom.forumdan baktım da az zamanda kalıcı ve sağlıklıymış.ama masraflı ve uğraşmalı sanırım..kitabını alıp okumak lazım tabiii önceliklee

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah,sen akıllı bir kızsın ince ele sıkı doku bence görüş bir bak kafana yatarsa olur inşallah.....

oyyyy oyyyy ne diyeyim kardeşin yanmış o kızdan ne kardeşine eş ne size gelin olur çok terbiyesiz bir insanmış ben seni anlıyorum sen art niyetsiz bir şey söylemişsin hanım olay çıkarmış,ben kayınvalidemden ne laflar duydum canımı sıkan hatta beni ağlatan ama asla eşim söylemedim ve kaynanama bir kötü laf söylemedim eşimin annesi diye inşallah kardeşin aklına başına toplar ve gerçekleri görür,görecek ama 30 lu yaşlara geldiğinde ama geç olacak allah bir an önce o terbiyesizin gerçek yüzünü göstersin,anacığın ne kadar üzülüyordur şimdi allah sabır versin....

akşam öğlen pişirdiğim yemekten tam 4 kaşık vardı onla beraber 1 ince dilim kepek ekmeği yedim,açmıyım yoooo ama canım dondurma falan istiyor açıkcası ama sonunda çıtırlık var caymak yok.....

Back
X