bu erkek muhabbetlerinde tavsiyelerinize güveniyyorum ve çoğu söylediklerinizde çıktı
hani bu asortman vardı yaaaa

işte dün işe gitmedim sayıma katıldığım içün. şef aradı yarın batıkent mağazasına gidiyoruz diye

inanırmısınız inşaat ve içinde amele dolu. bizlerden takım oluşturdular.

kızlarda var aralarında. sürüden ayrılanı kurt kapar misali hep bi arada olduk o inşaatın arasında o gürültünün arasında. erkekler raf oluşturup sildi bizlerde etiket takıyoruz bu böle 1 hafta sürcekmiş...
neysecime saba bi gittim.mağazaya gidecek olanlar toplaşmışlar... enemmm bi baktıum bnm asortta var

hemencik gittim yanlarına

işte aaa sende mi geliyosun falan muhabbetleri oldu.
sonra mağazayla ilgili dosyaları,rafların nereye kurulması gerektiği ve etiketlerin olduğu kolileri taşıdılar asortlar (2 deneler birinin sevgilisi var. vuralın yok sanırsam.) işte onlar koliyi taşırken bende çantalarını taşıdım.(bütün günn)) ve diğer kazmalar hiççççç kolilere el atmadı

sinirlendim.
işte mağazaaya giderken servise bindik en arkaya geçtim. öne gel napcan arkada dediler. önlerine oturdum sus pus tabi bn :) arada bi dürtüyolar niye konuşmuyosun diye. işte arifin sevgilisinden açıldı konu . çok kıkançmış bnde çok iyi dedim neresi iyi dediler herşeyden kıskanıyo. bnde feministim napiim dedimm :) vuralda didikiii sen çok kıskanç birine benziyosun didi bende yooo dedim öle öle dedi :S
neyse o öle kapandı gitti. çıkışta baya servis bekledik. millet ayakta dikiliyo . bnde çu bankta otursak ne güzel olur dedim. işte gittik oturduk o accıkın anlattı ben accıkın anlattım bişiler. ve bi kaç ay sonra çıkcak işten

ağustos sonu bile olabilir. üzüldüm yaaa..
bu arada çalıştıım erkeklerden bazıları facede ekledi. o fake hesabımdan vuralı eklemiştim ya.ç tamamen engellemiş ayakta alkışladım vallaa..
şimdi bn mi faceden ekliim onun mu eklemesini bekliiim?
ha bide çok inceliyo sanki benii. rahatsız oluyorum örnekin yüzümde bişi olsa hemen sölüyo. mesela o toz şeyin içinde kaşımda bişi varmış söledi bu ve buna benzer şeyler. niye inceliyo yaaaaa.
fazla yanlarında dolaşmak istemiyorum. şimdi millet bişi der diye. bazen hep yanlarında oluyorum bazen ayrı takılıyorum. yaklaş arada uzaklaş felsefesi şettiriyorum :/ bilmem nasıl