Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bide şöle bişi var bilmiyorum saçmamı.
şimdi ben böle hevesleniyorum güzelde eve gelince. bnm hiç sevgilim olmaması gerekiyomuş gibime geliyo. bizim evdekişler bi değişik aileler anlaşamaz şeysi var :( o yüzden hiç başlamayım diye düşünüyorum

annemlerden tüm para isteme kredilerimi tükettiimm:27: maaşımı alıyım form ürünleriyle doldurcam. bilmem kabul eder misiniz ama eskisi gibi yediklerimi.kilomu buraya yazsam süper olcak disiplin şart oldu bana:57:

tabi canım yazabilirsin sorun olmaz

aslı abla nereye gittin yaaa:84:

canım kusura bakma erkek kardeşimin gömleğini ütüledim

şimdi ben böle hevesleniyorum güzelde eve gelince. bnm hiç sevgilim olmaması gerekiyomuş gibime geliyo. bizim evdekişler bi değişik aileler anlaşamaz şeysi var :( o yüzden hiç başlamayım diye düşünüyorum

canım onu şimdiden bilemezsin ki hiç belli olmaz
yaşam tarzları m farklı kültür farkı mı var

ha bu arada serviste şey muhabbetide oldu. arifin sevgilisinin kıskanç olduğundan bahsediyoduk dedim ya :61: bende kız haklı baksana bakıyomuşsun etrafına az bile didim. vuralda didi ki bakıyosak bakıp geçiyoruz dedi. bnde dedim ki bi bakmak var bide uzunn uzun bakmak var didim. her erkek aynı değildir demeye başladılar :))))))))

hoffff:31: bide işe başlayalı 2. haftam. çok mu acele ediyorum ne. akışına mı bırakıyım napimm napimmm:52::52::52::52:

kızlar naber?bugün itibariyle kilom 74.4:2::2::2:sadece yarım kilo gitmiş.delerek anca bu kadar işte ne edek.esracım yine de Allah arzı olsun.aracı oldun da duraklama dönemi bitti sağol şeker....

21 temmuz

aynalar 22
nazco 8
aysen34 izinli
fatta83 8
irras izinlimyidi kaptan ben bulamadım ama:((
roseberry 10
emidaf 11

kızlar ben çıkıyorum...fadikim malesef ki gündüzleri giremiyorum.Fakat bu demek dil ki koptuk.bak hala normal olarak yazışıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz.o yüzden tedirgin olma yavriimmmmmm..moral de bozmak yok nütfeennnn

kızlar ben kuaföre gidiyorum
bi esra ile fadik kaldı bildirim yapmayan onlarda inş gelip yaparlar bildirimi bende gelince listeyi hazırlarım

kızlar hemen kilomu bildiriyorum tam tamına 2.1 kilo gitmiş çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooook yeni kilom 64 ama açımmmmmmmmmm...

kızlar naber?bugün itibariyle kilom 74.4:2::2::2:sadece yarım kilo gitmiş.delerek anca bu kadar işte ne edek.esracım yine de Allah arzı olsun.aracı oldun da duraklama dönemi bitti sağol şeker....

olsun canım yarım kilo çok iyi,tebrik ederim canııım...

var gibide yok gibide kestiremiyorum kii :/ ne yapmam gerekiyo hiç bi fikrim yok. faceden eklesem mi kiii:52:

bence ekleme daha biraz zaman geçsin,hem o seni eklesin....

ne alakası var eğer nasipse onlar aşılır inşallah...

Back
X