Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yazacağım son mesaj maalesef artık her girdiğimde kendi kendime yazışmaktan sıkıldım,bende artık sadece 7 mesajı doldurmak için arka arkaya bir iki kelime yazıp çıkıcam...

selamlar canlar herkesler iyidir inşlh
bende annemle geziyorum temiz havanın tadını çıkarıyorum pzrtsi akşam dönücem istbla nasipse

liste neden yok hala bende merak etmiştim bakayım dedim
burda bağlantı çok yavaş özellikle kk yı açamıyorum kaç dk dır bekliyorum yazabileyim diye

esracım ne oldu hayırdır sende sitem etmişsin 7 mesajı doldurucam diye
ne oluyo kızlar neden böyle boşladınız burayı anlamadım toparlanın kendinize gelin bakayım :47::47::47::47::47:

iki gündür pek dikkat edemedim yediklerime anam sağolsun yinede tedbiri eldem bırakmadım ama annem geldim diye neler neler ediyo
birde misafirliğe çağırıyolar :37:

bugün yediklerimi yazayım

sabah
1 dilim normal ekmek(kepek ekmeği bulamamış babam :97:)
bi kaç çatal patates kızartması
1 bardak çay

ara
4 tane hanımeller biskvi

öğle
2 tane biber dolması
salata

eve dönünce salı günü hemen detoksa başlıycam zaten ramazan geliyo

esra diyetisyenin ramazan için nasıl bir menü yapacak sana bende uyayım nelere dikkat edicez mesela :28:

bu arada pazara gittik bugun kardeşimle ona bikini almaya ama bulamadık tabii lcwden alıcaz bende deniz şortu alıcam

tekrar selam canlar yaf bu ev işleri ne zor ya sabahtan beri uğraşıyorum
kahvaltı bulaşık temizlik çamaşır akşam yemeği hazırlama öffffffffffff öffffffffffffff
çokta sıcak bide fırın çalışıyo tamam oldu
siz napıyosunuz bakim dedim
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

tatil denmez bizimkine ya kaçamak gibi bişi işte..
eylül gibi gideriz belki bir yerlere
daha bişi alamadım oturuyorum öyle popomu yayıp :1:

14. TAKIM 216. ETAP

aynalar ( 97,6 / 97,1 / 0,5 / 0,51% )
roseberry ( 66,1 / 64,0 / 2,1 / 3,20% ) yeni hedefi 55
irras ( 88,2 / 88,0 / 0,2 / 0,23% )
aysen_34 ( 69,6 / 69,4 / 0,2 / 0,29%) yeni hedefi 57
catlak_kemmik ( 66,0 ) kendi isteği ile ayrıldı
faTTa83 ( 74,9 / 74,4 / 0,5 / 0,67% )
nazco ( 79,6 / 78,5 / 1,1 / 1,38% )
prenses88 ( 55,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
emidaf ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,0% ) 214. etapta geri dönmek üzere ayrılmıştı geri döndü.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 547,0 / 542,4 / 4,6 / 0,84% )

kızlar ben kuaföre gidiyorum
bi esra ile fadik kaldı bildirim yapmayan onlarda inş gelip yaparlar bildirimi bende gelince listeyi hazırlarım

kimse yok muuuuuuuuuuuu? daha liste yok mu ortada

canım ben geldim sen ve fadik kalmıştınız bildirim yapmayan bende mesaj bıraktım kuaföre gitcem gelince hazırlayacam diye görmedin heralde aksilik her zaman gittiğim kuaför kapalıydı başka kuaför aramak zorunda kaldım kusura bakmayın

gülçin yok face de görüyorum yazıyorum cevap vermiyor ne oldu acep?

canım belki eşiyle tatile gitmişlerdir

bugün yazacağım son mesaj maalesef artık her girdiğimde kendi kendime yazışmaktan sıkıldım,bende artık sadece 7 mesajı doldurmak için arka arkaya bir iki kelime yazıp çıkıcam...

canım yaz dönemi olduğu için böyle herkes izinli
izinlilerin yerine birini alamıyorum alsam onlar döndüğünde yeni aldığıma git mi diyecem 13. kişi olarak birini özel mesaj attım ama cevap gelmedi.
şuan takımda sen ben fadik fatma gizem ve nazco var
nazconun netinde sorun vardı o da son zamanlarda giremedi
sayı az olunca herkes birbirine denk gelemedi eskiden herkesin gireceği saat hemen hemen belliydi o saatlerde yoğunluk oluyordu denk geliyorduk şimdi tatile girince bu bozuldu ama ramazanla birlikte bunun düzeleceğini düşünüyorum tatilden herkes dönecek daha sık olacak
bu durum hepimizi etkiliyor farkındayım ama şuan ne yapabiliriz onu düşünelim
ben dün için heber vermiştim akşam girecem diye arkadaşım sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti tam pc ye oturdum amcam geldi yine çıkmak zorunda kaldım böyle olduğum halde en çok mesaj yazan yine ben olmuşum

benim fikrim herkes dönene kadar tekrar düzenler yerine gelene kadar bir saat belirleyelim herkese uyacak şeklide o saatte girelim ne dersiniz

arkadaşlar lütfen daha sık girelim paylaşım artsın sadece 7 mesaj yazmakla kalmayalım

kaptan ben bu hafta girerim sanırım pazar p.tesi giremem ama pazar denize gidices p.tesi gene doktor başlıyor :1:
izin yazarsın demi bana veya ben 30 kere yazimde sayfalar dolu gözüksün :1:

selamlar canlar herkesler iyidir inşlh
bende annemle geziyorum temiz havanın tadını çıkarıyorum pzrtsi akşam dönücem istbla nasipse

liste neden yok hala bende merak etmiştim bakayım dedim
burda bağlantı çok yavaş özellikle kk yı açamıyorum kaç dk dır bekliyorum yazabileyim diye

esracım ne oldu hayırdır sende sitem etmişsin 7 mesajı doldurucam diye
ne oluyo kızlar neden böyle boşladınız burayı anlamadım toparlanın kendinize gelin bakayım :47::47::47::47::47:

canım yazmıştım herkes bildirim yapmadığı için kuaföre gidip ondan gelince yapacam diye
herkes izinli canım sorun bu yaz olması sorun
izinleri mi kaldırsak acaba :27:

Back
X