- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.261
kızçeler ben geldim eşim gene sevgili abisiylen aşağıya indi .. veya oraya bi yerlere.. susuyorum sabır diliyorummmm ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizoşşş sen bana küstün mü hı?hiç pas vermiyosun bakıyorumda
günydın kızlaar.. elmalı sirkeli suyumu içtim henüz gayfaltı yapmadık .gece 3 te uyuyunca herif kalkmadı henüz.dün üsküdara gittik kız kulesine.kız kulesine baka baka oturduk serin serin. ben bu şehri nasıl bırakıp ankaraya gidecemm küüü.
günaydınn kızlaaaar akşam düşündümde taktik değiştirmeye karar verdim ama taktiği daha belirlemedim eşime hiç bişi demedim nerdeydin niye geç geldin flnn
du bakalım böyle deniyeyim bide o kadar konuştumda noldu anlamamış gene![]()
kızlar ben gidiyorum mayo alıcam güneş kremleri alıcam kardeşime terlik alıcam kuaföre ağdaya gidicem ... sora gelip deniz için mamalar yapıcam![]()
gelirim ben gene![]()
günydın kızlaar.. elmalı sirkeli suyumu içtim henüz gayfaltı yapmadık .gece 3 te uyuyunca herif kalkmadı henüz.dün üsküdara gittik kız kulesine.kız kulesine baka baka oturduk serin serin. ben bu şehri nasıl bırakıp ankaraya gidecemm küüü.
herkese iyi haftalar,bugün annemi kız kardeşimi alıp eve gidicez akşama boğaz turu var,bugün fazla giremycem aslı beni İZİNLİ yazıver şekerim....
ohhh sefa yaptınız demek kıs
evet canım .szi nereye gidiyonuz hangi plaja.
kefgene inş .. yani kararsızım ben ..
biz eltimlerle hep beraber gidicektik ama kaynım daha karısına söylememiş kadın şimdi afra tavra yapıyor ben gelmem diyor ama kocası geliyor .. ben ne yapıcam kaynımla orada karısı yok bişi yok üf be ne sorunlu aile benimki![]()
kadın haklı. belki de hazır değil kolay değila ğdası mayosu sen kaç gündür hazırlanıyosun .senin kaynın tam bir odun.
Bildiginiz uzere bugun abimin dugune var kizlar. Icim cok buruk yaninda olamadigim icin. Annemlerde cok yogun oldugu icin telefonla cok uzun uzun konusamiyoruz.
bugunude atlatirsam daha mutlu olacagim. kafam dagilsin evde dusunmeyim diye arkadasima gideyim dedim,program yaptim. sabah kalkip esimle kahvalti yaptik, dedim arkadasima gidicem kafam dagilsin evde yanliz durmak istemiyorum arabayi alayim seni ise birakayim ordanda arkadasima gideyim dedim. esimde sonra git dedi, cok morelim bozuldu ,hic boyle yapmazdi esim. niye oyle dedi bilmiyorum israrda etmedim, biryere giderken izin istemem , soylerim sadece bunun icin yaptigini sanmiyorum ama anlam veremedim, sorgulamadan niye demeden tamam gitmem programi iptal ederim dedim. tabi canimin sikkin oldugunu gordu oda.
her sabah ise gonderirken kapidan ugurlardim busefer bulasiklari bahane ederek cikmadim mutfaktan, ama bugun birseylerle ugrasmam lazim yoksa hungur hungur aglayacagim. aksamda esimle baska arkadaslara caya gidecegiz. Dun soz vermistik.
kızlar ya o kadar moralim bozuldukiii bi insanın o kadar morali bozulabilir yaniii![]()
kefgene inş .. yani kararsızım ben ..
biz eltimlerle hep beraber gidicektik ama kaynım daha karısına söylememiş kadın şimdi afra tavra yapıyor ben gelmem diyor ama kocası geliyor .. ben ne yapıcam kaynımla orada karısı yok bişi yok üf be ne sorunlu aile benimki![]()