Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ramazanda dukan diyeti uygulayabilir miyim acebaa??ramazanda ne düşünüyosunuz kızlar.

ramazan benim için zor geçiyo valla geceden yiyip yatıyoruz biz sahura kalkınca sabah uyanamıyoruz o yüzden iftarı zor ediyorum ben
iftardada saldırıyorum tabi ama bu sene daha kontrollü olcam her sene kilo alıyorum çünki bu sene almıycam
:69::69::69::69::69:

günaydınn kızlaaaar akşam düşündümde taktik değiştirmeye karar verdim ama taktiği daha belirlemedim eşime hiç bişi demedim nerdeydin niye geç geldin flnn
du bakalım böyle deniyeyim bide o kadar konuştumda noldu anlamamış gene :47:
canım kesinlikle yokmuş gibi davranmak süper bi taktik.o zaman her şeyi önemser oluyor ya da ne bu haller die bi patlıyo sen de hemen cevabı yapıştırıyosun....aynen devammmm:46::46::46:

kızlar komsudan gırıyorum akşam gelıcem burda olunn nolurr anlatacaklarım var öpüyorum hepinizi:64:
kız iice meraklandırdın.haydi hayırlısı bakalım.Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyoruzzzz....:18::18::18:

amaaan bırak bacım ya onun odunluklarını düşünüp canımı sıkmak istemiyorum bugun :1:
ya yontucam onu yada ben yontulucam :1:
onada bi ara bakıcam ama bu aralar değil :1::1::1::1:
kız hazır elin değmişken hepimizinkilere bi el atsannnn:60::60::60:

slmmmm kızlar ben geldim keyifler nasıl???
canım aramıza hoşgeldin..inş sen de hedef kilona ulaırsızn bir an önce.Ben fatma....
ramazanda dukan diyeti uygulayabilir miyim acebaa??ramazanda ne düşünüyosunuz kızlar.
ya gülçin ben eşime bahsettiim dukanı...herif didi ki iice dellendin hatunn.kendine gel zıvanadan çıkma:52::52:benim yeni kararım yine kalori saymak ama bu sefer 1200 dill 1000 kaloriyi aşmamak,yeşil çay ve 6 öğün.Bir de vakit olsa spor yapcam amaa malesef yok:59::59:

bu arada kızlar bugünkü sinirimi anlatmazsam çatlarım.resmen uykum kaçtı hareketlere....bugün dip köşe eve giriştik.Çiçek gibi oldu.Gelin de size bi kahve yapıyım hep beraber içelim...bir de görümceme sinir oldum yaaa.yeni temizlik yapmışım ufak çocuğu var ağzına üzüm,yemek vs veriyo.salıyo evdeyken.çıldırmamak için zor tuttum kendimi.Bir de çocuk ağzına elini sürüp aynaya falan iz yaptıı.Pişkin pişkin yarım ağız dio ki ya temizlik yaptın biz gitsek mi aceba?çocuk kirletti biraz ama falan...:52::52::52:
bi de insanlar nasıl pişkin yaaa.öğlen kadına yemek yaptım.Geldi gördü yemek yaptığımı.Yok eşim de akşama gelmeyecek de şöle böle.Ben ne yemek yapsam acaba.Resmen kendini zorla davet ettiriyo yaa.neyse öğlen yemek yerken akşam gelip rahatsız etmesin die yemeğe çağırdım.Küçük çocuk uyuyo ortalık dağılmaz die...Geldi bi güzel yedii.Sonra akşam bir daha geldi kapıya.Öğlenki çorbadan kaldımı dio.çocuklara mercimek yapmıştım..sevmediler.senin çorbadab alıyım dedim dio:37::37:neyse gitsin die çorbadan vermek için içeri girdim.pıtır pıtır peşimden geldi.eşime sofra kurmuşum.eh mecbur buyur beraber yiyelim dedik.oturdu hatun.bir de küçük çocuğu saldı ortaya.arkadan da büyük oğlu geldi...haydaaa yedik berbaer.bir de eşim dioki yok çorbanın hepsini al ben içmiycemm.Hatun aldı koca bi tencere çorbayıııı:52::52::52:ona da tamam.en son yemekleri yiyip kaçtılar ne sofraya yardım ne bişey..Normalde de apartmanda birinde temizlik olunca diğerleri yemek hazırlar jest olsun die yemeğe çağırır bir de yemek derdi olmasın die..neyse yedi hatunnn.en son 1 saat sonra aramasın mı eşşimi.saat akşam 10da oluyo bu olayyy.işte bahçede annemin biberleri var sulanacak inip sularmısınız:37::37::37:(kayınvalidem memlekete gitti evelsi gün.sırayla sularsınız demişti giderken)YYAAA PİŞKİNLİĞİN BU KADARI YAAA:37:ben de eşime inme gece sulamak ii dil sabaha sularsın dedim.Hakikaten de ii dil.O da inmedi sağolsun.Sonra kendi inip sulamış.bi de triplerde...BEN BU İNSANLARI VE YÜZSÜZLÜKLERİNİ İNANIN ANLAMIYORUM.temizlik yapıyorum bugün tam 4 kere kapıma geldi.EL insaf yaa.HEr seferinde de kibarlıktan geç diorum ama hiç birine de hayır demiyor maşallah.İnsan biraz ağır olur.Ben büyük görümceyim der biraz dikkat eder hareketlerine.Yok yani.Neyi nasıl daha az enerji harcayarak yaparım hatunun tek derdi bu.Eltim zaten bi çeşit.Kapıyı tıklatmış duymadım.EN son zile basınca duydum.Yok nerdesiniz kardeim dio hemen..Yani anlayacağınız evi temizlemek yormadı ama insanlarla muhatap olmak ve kapıya koşturmak bana yetti bugün.Neyse şükür heryeri bitirebildi de kadın deridm kalmadı.Bi tek halıların silinmesi o da önümüzdeki hafta hallederim onu iniş..Neyse anlattım rahatladım.Ben yavaş yavaş kaçıyorum.Bu arada uzun oldu epey ama anlatmazsam çatlıycaktım.Anlattım rahatladım

kız nazmiye ne ediin kız bu saatte?yoksa seni de mi görümce siniri bastı:1:

selam gecmisi okuyup geleyim. kizlar burda gunduz misafirlerim vardi 12den once yazamadim. ceza olmasin lutfen

fatma83 yazini okudum, gercekten sinir bozucu bir durummus, temizliklemi ugrascaksin? gelen gorumcenlenmi? onun cocuklariylami yemekle mi? hepsi ayni anda nasil olsun, cok anlayissizlarmis, birde aksama yemegim yok diyor gorumcen, oturcagini evine gitte yemek yap bari. Allah kolaylik versin canim. Neyseki evin tertemiz olmus, en onemliside o dimi:66:

kizlar pzt gunu gene yatili misafirlerimiz gelicek, bu sefer bir gece kalicaklar. evide yeni temizlemistim kokten. temizlik diye birsey kalmadi zaten. artik ramazan bitsin tekrardan kapi pencere koltuk silerim.

buarada ramazana 7-8 gun gibi kisa sure kaldi, topluca bir diyet yapsak? ramazanda dukan diyeti yapilir bence, gerci ben ne yenilecek bilmiyorum hic o diyette.

slm kızlar şuan kırıkkalede dayımlardayım
dün o kadar oynadım ki ayaklarım su topladı :27::27::27:
bugünde kırıkkaledeyiz haber vereim dedim
öpüyorum hepinizi :54:

slm kızlar şuan kırıkkalede dayımlardayım
dün o kadar oynadım ki ayaklarım su topladı :27::27::27:
bugünde kırıkkaledeyiz haber vereim dedim
öpüyorum hepinizi :54:
valla kaptancım yazından anladığım kadarıyla düğün baya güzel gelmiş sana.eğlenceli zannımca.hadi hayırlısııı:64::64::64::64::64:

fatma83 yazini okudum, gercekten sinir bozucu bir durummus, temizliklemi ugrascaksin? gelen gorumcenlenmi? onun cocuklariylami yemekle mi? hepsi ayni anda nasil olsun, cok anlayissizlarmis, birde aksama yemegim yok diyor gorumcen, oturcagini evine gitte yemek yap bari. Allah kolaylik versin canim. Neyseki evin tertemiz olmus, en onemliside o dimi:66:
canım ben de yazdıktan sonra baktım da şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı olmuş ama akşam yazıyı yazdıktan sonra hemen uykum geldi yaf:1::1:ii geldi derdimi paylaşmak...ben sinirli olunca uykum kaçıyo çünkü....sorma canım ben de ya sabır çeke çeke bi hal oldum dün zaten..neyse Allah kabul etsin ne diim....Kız görümcemin yemek die bi sorunu yok.Hangi evde ne pişerse oraya yöneliyo hatun ya neyseee.Bu arada kimseler ok bugünn.ben de çıkıyım da bi film seyrediyim....

sabah kahvaltım patlıcan salatası ve kabak(yağsız,rendeleyip teflonda pişirdim)

şekersiz çay. azcık çatalın ucuyla peynir.

sabah kahvaltım patlıcan salatası ve kabak(yağsız,rendeleyip teflonda pişirdim)

şekersiz çay. azcık çatalın ucuyla peynir.
canım afiyet olsun.ben de sabah 1 tatlı kaşığı nutella,2 dilim ekmek bi çatal da peynir yedim.sonra yarım paket çubuk kraker ve 2 yudum nescafe 3ü bir arada içtim.akşama kadar bişey yemiyip pide yemeyi düşünüyorum.bölece 100 kalori tamamdır inş....

kızlar sanırım herkes güzel pazar gününü değerlendiriyor....henüz görüşemedik kimseyle:))

Back
X