- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.341
yok başlamadım kitabı okuyup gerekli alışverişi yapıp başlaycaamm..
of benim böle listeli diyetler acayip iştahımı açıyo hep bişeyler yemek istiyorum o zaman psikolojik herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok başlamadım kitabı okuyup gerekli alışverişi yapıp başlaycaamm..
nazmiyecim naber,sen nerede yaşıyorsun,şu sıcaklar biraz geçse havalar serinlese sıcak hava sinirlere iyi gelmiyor
çoook güzel geçti çok eğlendik...
iyidir tatlım ya nolsun işte
ben izmirdeyim canım tirede buralar nasıl sıcak bi bilsen gündüzleri 40 derece
bide burası izmirim güneyinde kalıyo merkezden çok daha sıcak maalesef
![]()
ohh sefan olsun bacım ne güzeldir boğaz havası ben ist gelince boğaza karşı biraz oturmassam gelmemiş gibi hissediyorum
denizi çok seviyorum o yüzden herhalde
nere gittin esra yanlız kaldım gene
zaten şimdi bizimki duştan çıkar bende kaçmak zorunda kalırım
![]()
esra sen tatile ne zaman gideceksin. ramazandan önce fadik sen ben ayşen kahvaltı mı yapsak.
ben geldimmm kızlaaaar piliç gibi oldum kıpkırmızıııı her yerim felakeeet sızım sızım sızlayıp yanıyor hele kardeşim aman allaahım o ne öle ya ne yapcağımı şaşırdım kıpkırmızııı bide boyna koruyucu sürmeme rağmen
kızım ayarlayamıyorsunuz ki ben gelirim ama benim kahvaltım çok az ama olsun maksat görüşmek...
bende beyaz tenliyim ve kesinlikle ilk günler yatmam güneşin altında 15 günlük tatilimizde ara ara 15-20 dakika kalırım yoksa ıstakoz gibi yanarım,geçmiş olsn canım inşallah iyidir kardeşin....
esra sen tatile ne zaman gideceksin. ramazandan önce fadik sen ben ayşen kahvaltı mı yapsak.
günaydın canım.Evet sorma ya şu çatlaklar benim de derdim.Kahve limon diye bi karışımdan bahsediyodu kkda bayanlar.senin haberin var mı?bi de canım benim ki kızdı dukan falan öle şeyleri yapmana izin vermiyorum didi...Ben de en iisi 1200 kalori yerine 1000 kalori yapiim dedim belki hızlanır kilo vermem.bu arada bugün itibari ile başladım.sanırım hep diet modunda hissettiğğm için vücut gerilip şişiyordu sabahları.pazar günü sabah tartıda çıkan rakam ile akşam üzeri çıkan rakm arasında 1 kilo kadar fark vardı.ve akşam üzeri daha ii çıktım.biraz rahat bıraktım bende kendimi dün.ama bugünden itibaren 1000 kaloriye başşladım.bakalım hayırlısı...günaydın kızlaar..
nabersiniz. gizem ne yaptın dün? yandın mı bi güzel. ya bizimkide plaja gidelim dedi ama bende çatlaklar var mayo vs giyemem ortam nasıl. mayo giymeyen varmı?kardeşinede yoğurt sürme derler ama sen bilirsin.
canımcım facei olmayan ne etsin peki...özlüyorum fadik senigünaydın kızlarrr nerdesiniz gelen olursa bana msj attsınn fac. olmaz mı