Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok sevindim gülom meton çalışmaya başladı sen rahat ol kilolar gidecek kendini buna şartla,kız eylülde sanki hemen hamile mi kalıcam daha çıtır olarak gezicem eşim istiyor ama ben istemiyorum açıkcası kilo vermek çok zor yine manda gibi şişersem diye korkuyorum...

kız sen tickerını neden değiştirmedin yaa. ben hergün değiştiriyom şu 29 dan uzak kalmak için.

kızlarrrr günaydıııınnnn
gülçin dün bahsetmiştim ya 3 kilo aldım bu hafta hatta 3,2 diye 1,8 vermişim :74::74::74::74::74::74::74:
höööyyttt çok mutlu oldummmmm :74::74::74::74:

tebrikler sakın bırakma devam et 1,8 bir günde mi oldu harika ya ....

gülçin ve gizem dukanda da kalori hesabı olmuyor die okudum istenildiği kadar yiyebilirsiniz diyor

kendi adıma artık ağzım okadar yandı ki kilo aldığım dönemde yaptığım mallıkları yapmam sanırım birdaha.:9::9:evet esracım meto çalıştı. hem sen diyordun ya aban hep stres yapma diye bende gerçketen stres yapmaktan vazgeçmiştim belkide ondandır. canım arkadişim benim.

Ya o stres olayını bir de ben atlatsam böyle her yediğim lokmadan acaba fazla mı oldu veremicem diye diye böyle oldum artık yapmamaya çalışıyorum ben de yapmam inş.

tebrikler sakın bırakma devam et 1,8 bir günde mi oldu harika ya ....

gülçin ve gizem dukanda da kalori hesabı olmuyor die okudum istenildiği kadar yiyebilirsiniz diyor

evet sınırsız ama ben yinede dikkat ediyorum. birde karbonhidrat aldın diyelim ogün tutamadın işte o zaman kalori hesabı yapın diyo yani o zaman sınırsız şansınızı kaybediyosunuz diyo. oyun gibi yaa:) kız arka taraftaki sporlarıda yapıyorum ban gayrı

kızlar saçımı değiştirecem bugün ne renk yapayım kararsızım. siyah daha genç gösteriyor fakat şimdi röfle var acaba böle kalsa sadcee dip mi boyatsam. bilemedim.

şifresini bbiliyosan bende deneyeyim istersen.

aslı biliyor sanırım ben hiçbirşey bilmiyorum.........

kızlar ben buraya geldiğimden beri 11 kilo verdim ama nedendir bilinmez kendimi 11 kilo vermiş gibi hissetmiyorum aynada bir türlü kendimi zayıflamış olarak görmüyorum ama uzun zamandan beri görmeyenler ne yaptın sen ne kadar zayıflamışsın diyor mesela doğum öncesi giydiklerimn hepsini giyiyorum.....

aslı biliyor sanırım ben hiçbirşey bilmiyorum.........

kızlar ben buraya geldiğimden beri 11 kilo verdim ama nedendir bilinmez kendimi 11 kilo vermiş gibi hissetmiyorum aynada bir türlü kendimi zayıflamış olarak görmüyorum ama uzun zamandan beri görmeyenler ne yaptın sen ne kadar zayıflamışsın diyor mesela doğum öncesi giydiklerimn hepsini giyiyorum.....

ya kendini zayıflamış olarak hissetsen bırakacaksın belkide. o yüzden böyle hissetmen daha iyi ya azminin sürmesi açısından. ama önemli olan kıyaftelerin ne dediği..

esra saçımı boyatmaya çıkacam. snaırım koyu bir renk yapacam. snein fikrini de merak etim. birde acaba şu köpük boyalarla kendim boyasam kaç kutu gider.kolestonun sitesinde başakk kadınına platin tonu yakışır diyo. ne alakaysa.

Son düzenleme:
esra saçımı boyatmaya çıkacam. snaırım koyu bir renk yapacam. snein fikrini de merak etim. birde acaba şu köpük boyalarla kendim boyasam kaç kutu gider.kolestonun sitesinde başakk kadınına platin tonu yakışır diyo. ne alakaysa.

çikolata yada karamel sana yakışır ben kızıla boyattım güzel oldu kocam kızıl aşığı bayıldı....

süpersin canım :nazar:

günde 500 gidiyo diye üzülüyon mu sen ben mi yanlış anladım canım :52:

canım benim özlemem konuşamamaktan 4 gün konuşamadık
evinde hem kendi arkadaşalrı hem kızkardeşinin arkadaşları misafir akşam o yüzden konuşamadık
şimdide konuşamıyoruz mesaj bırakmış fabrikada aletler arızalanmış yine yok yine konuşamıyoruz :27:

ben esranın planını öğrendim Emir Bebek

HIMMM DESENE bir emir bebek gheliyorr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende nisanda düşünüyorum ama esraya dediydim beraber anne olak diye beni beklemeyecek demekki.
kız herkes daha fazla veriyor atakta o açıdan üzüldüm. ama atakta spor yapmayın halsiz hissedersiniz diyor dukan amca ben dün 20+20 spr yaptım belkimde spor yaptığım için su tutuyordur.olsun spordan vazgeçmememm.1 santimde incelmişim 2 günde. off lan ben niye daha önce öğrenmedim kii. bmımda heemn 27 lere düştü. uzun süre verememiş biri olarak mutluluğumu tarif edemeem. sabah herifte şaşırdı ne bu neşe diye kalktım ona gözleme yaptım sabah sabah yedimmi ben hayıırrr.:66::66::66:

kızz maşalllahhh sanaaa süpersinnn canım yaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bence de iyi ki gelmişim kilo vermeye başladığım da ben de katılırım listeye :34:
Ya ramazan da yiyip yatmasam işe nasıl gelcem yesem yatsam kiloyu nasıl engelliycem kaç gündür düşünüyorum iftarı çok hafif geçirip, iyi bir yürüyüş şart vermem lazım hemen aldıklarımı ya verelim hepimiz bu ramazanda böyle bir tokluk hissi gelsin bizeee :52:

hakkettenn yaaa ramazanda napcazz bizzz bende düşünüyorum:40::40::40::40: gece kalkmak zorundayım babama sahur hazırlamam lazım çünkiii:53::53::53::53::53:

merhaba kızlar,başağrısıyla uyandım sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlamak için,sabah 1 galeta incecik ve 30 gr. peynir,domates,salatalık ve çayyy

başım ağrıyor ya migrenim mi anlayamadım inşallah geçer ila kullanmak istemiyorum...

geçmiş olsunn canımm :71::71::71::71::71:

Back
X