- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.661
kızlar naber?bi 20 dakkam var maksimum düzeyde değerlendirelim olma mı![]()
iyidir canım senden naber ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar naber?bi 20 dakkam var maksimum düzeyde değerlendirelim olma mı![]()
hoş geldin canımm nasılsın bakalım![]()
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın???
iyiii walla nasıl oluyumm işteyimm az kaldıı çıkıcam![]()
kızlarr bende ne yediğimi yazayım bariii :)))
2 orta boy patates haşlaması baharatlıı :)))
şimdi de bi bitki çayı zamanı :))
birtek bunları mı yedinn şaşırdım yani bence az kuzum bunlar yaaaa![]()
en sinir olduğum durumdur.hadi temzilik yapmış olamsaydın. hadi evde malzeme olmasaydı yemek için. ya aslında nasıl olsa hanım becerikli yapar diye güveniyorlar. birgün hiç bişe yapmayacaksın nasıl mahcup olacak .ama işte içimiz elvermez ki onada.
inş ya ama karnım hala şiş hastalanamadım bi türlü daha gelmedi ..
birazdan kahwaltımı edicem
sorada gidicez zaten
canım sakın karb. alma . bu diyeti 1 kere bile delmemek gerekiyor. delersende sınırsız protein hakkımız gidiyor kalori hesabındaki gibi oluyor. anlatamadım ama kitabı okuduysan orda anlatıyo.ayy bende 500 gram gidiyor günde yaa.
houytttttt benimmm nazomuuuuu nasıll üzerr bu nazonun eşi abiona sormadan nasıııııllllll misafirr getirir
valllaaa gelirimm taaaa oralaraaaa alır nazommm çekerrr 1 ay tatile götürürümm kalırr nazosuzz sonra yok misafir mi getirir yoksaa kendisi mi gider bilemem
haa tabii ufaklığıda alırımm unuttum sölemeyi
benimm canımm nazommm boşver sen takma işte erkekler böyle bazenn böylee çokk düşencesiz oluyolarr aslında . gereksiz konularda bizee sen bunu düşenemezsinn ama bak ben düşünbürüm derler ( mesela kıskançlık) ama böyle konulardaa heçç düşenmezlerrrboşverrr annemmm takma kafana sennn
![]()
ya bi ara yoğunluktan yazamıyorum size mahcup olmayım diye çekildim ama dayanamadım canım geldim geri
Canım keten tohumunu aslında diyetisyen bana nesfitle verdi kahvaltı da ama ben yulafla yemeye başladım ya sindirme faydası oluyo kanımca ben tohum aldım öğütülmüş daha faydalı olur kanımca![]()
geçmiş olsun aslıcımgünaydın kızlar mide bulantım hala devam ediyor
kahvaltımı yazayım
kk kadar peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3-4 tane sucuk
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
merhaba kızlar,başağrısıyla uyandım sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlamak için,sabah 1 galeta incecik ve 30 gr. peynir,domates,salatalık ve çayyy
başım ağrıyor ya migrenim mi anlayamadım inşallah geçer ila kullanmak istemiyorum...
gülçin kıs öğlen yemeğini dışarda yedik ben tavuk söyledim yanında garnitürü pilavı patateside vardı ama ben dokunmadım bile tavukları yedim
tabağı dolu bi şekilde postaladım o an çok üzüldüm ama sora iyi ettiğimi anladım hele bu saabah tartıyı görünce![]()
kızlar bu arada hastalandım ...
metroa gittik bugun işte yulaf ezmesi fln için
ekmeklerin ordan geçiyoruz kepek ekmeği tüketiyordum bundan önce eşim diyorki bundan almıyormusun yok dedim ekmek yasak kendi ekmeğimi yapıcam
ya bu nası diyet anlamıyorum diyor tavuk et ohh diyor
![]()
kızlarrrr hayatımla ilgili yeni kararlar almış bulunuyorum yani resetliyim tekrardan ....
hani damat adayından bahsetmiştim ya size işte ben ona salı günü yaa ben sıkılıyorum dedım hanı sevgili yada evlilik düşüncesi yok henüz kafamda ve bız bu durumdaymışız gibi hissedıncede sıkılıyorum kendimi çok sıkıyorum ve geriliyorum ister istemez sürekli seni eleştiriyorum dedım. ama bence biz senınle sadece normal arkadaş gibi görüşelim ve ben senı öyle tanıyım zamanla belki bişeyler hissederim ve o zman bu tür şeyler düşünürüz dedim. çünki sorun şu an bende ben halaa korkuyorum korkularım var v.s v.s v.s çocukta sana süresiz zamn veriyorum beklerim eğer olmazsada kısmet değilmiş derim dedi. ama inşallah zamnla beni seversin mutsuz olduğun herşeyi unutursun dedi. ve bu işi böylelikle sonuçlandırmış oldum . inanılmaz rahatladımmm
gerçektren bu kadar çabalama ma ragmen halaa geçmişte yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor ve sanırım ben bunları unutmak için dahada çok çaba sarfetmeliyim bu bende bi eksiklikkkk bunu tamamlamam lazım... onlar geçmişte kaldı ve birdaha yaşanacak die bir kaide yok die kendimi telkin edicem.
kendimi çok kapatıyorumm herşeye ama ondan da vazgeçicem hayat güzelll çok şükür sağlıklıyım ve daha gencimm. yas tutmamın bi anlamı yokk ki artıkkkk
gelelimmm diet meselesineee bu sıralar belki yediklerimi yazmıyorum ama inanın kızlar asla abur cubur yemiyorum buraya geldiğimden berii gerçekten bıraktımm kendime şaşırıyorum ama evet hiç yemiyorum zaten canımda istemiyor ki. şimdi ramazan ayıda geldi ama ben düşündüm kii iftarda hafif şeyler yiyeyim yine suyumu içeyim ama abartmadan bişeyler yiyeyim...
kilo vermek için azmim düştü yaşadığım olumsuzluklardan dolayıı ama bakıyorumda olumsuz luk yaratan kişilerr ohhh gel keyfimm gel bense burda yass modundayımm olmazzz yapmamam lazım. vee artıkk bende sıfırdan başlamış olucxam diete. dukann diet kitabını alıcam merak edıyorum belki bana göre bişeyler veradır içinde.
ve gerçekten sizi tanıdığım için okadar şanslıyım kiii iyiki hayatımdasınız kızlarr![]()
kızlarr bende ne yediğimi yazayım bariii :)))
2 orta boy patates haşlaması baharatlıı :)))
şimdi de bi bitki çayı zamanı :))