Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gizem gitmişşşşşşşşşşşşş
kociş aradı geliyomuş yemeği hazırlamak için bende gidiyorum
bu arada form çayım soğumuş onu içiyorum
ben artık günde 5 litre falan su içiyorum herhalde
sürekli su içme durumundayım çok sıcak çünkü akşam oldu hala sıcak
:42::42::42::42::42::42::42::42:

bu gün oğluşla okula giderken arabanın derecesi 42 yi gösteriyodu
allah beterinden saklasın ama hiç normal diil bukadar sıcak
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızçeler ne var ne yok?ben bugün yediklerimi, yazcam.sabah kahvaltıya davetliydim.orda ii bi kahvaltı yaptım.genelde listedekiler oraya ait haberiniz olsun:))

[1] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] Yoğurt (yağsız) 20 GRAM 10
[4] Mücver 1 PORSİYON 185
[5] nutella 0.1 100 gr 53
[6] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[7] Patates (kızarmış) 20 gr 56
[8] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74
[9] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[10] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[11] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
[12] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1053.8 kal.
ilk dördü dışında hepsini kahvaltıda yedim saat 10.30du.şimdi de tarhana çorbamı içcem ve gün bitcek inş.ancak eve girebildiğim için içiyorum ekmeksiz.çünkü çok acıktım artık.elim ayağım titriyo...

fatmacım sana bu konuda katılıyorum insanın aklına bişey takılınca onu içine atmamalı o konu konuşulmalı. şuan ben bunu yaşıyorum karşı taraf konu uzamasın diye tamam bu konuyu kapatalım diyor ama farkındayım oda rahatsız bende rahatsız oluyorum daha sonra tekrar açılıyor konu sorunu halletmeye çalışıyoruz bazen sonuçsuz kalıyor :50:
sakın atlama canım şimdi hafif gibi görünen sorunlar ya da kapatılan sorunlar inan evlendikten sonra taptaze önüne çıkıyo.ve bu sefer ahh saf aklım dion.o yüzden belki o sırada dil ama bi süre sonra muhakkak konuş haledin ortaklaşa.ve de hepsini bi arada dil posta posta konuş.erkekler saf oluyho anlamıyolar neden konuştuğunu....bi de bu dönemde neyi nasıl bağlarsan öle gidiyo açıkcası...

iyidir canım senden naber ???

gizem gitmişşşşşşşşşşşşş
kociş aradı geliyomuş yemeği hazırlamak için bende gidiyorum
bu arada form çayım soğumuş onu içiyorum
ben artık günde 5 litre falan su içiyorum herhalde
sürekli su içme durumundayım çok sıcak çünkü akşam oldu hala sıcak
:42::42::42::42::42::42::42::42:
canımcım dikkat et böbreklere zarar gelmesin.fazla su yerine bi veya 2 şişe soda daha kolay kesiyomuş harareti.bi de kaybedilen tuz oranını dengeliyomuş.iki gündür deniyorum hakikate daha az susuyorum bi de vucüdum su tutmuyo nedense...

kızlar gelen giden yok.ben de çıkıyorum.ütü yapıcamm.yarına güzel haberlerle görüşürüz inş...

ben geldim daha geleni yeni oldu sayılır çoook sıcaaak
diyetimide bozmadım
doktora gittik gene film istedi yarın gene gidicez büyük bi ihtimal kapalı ameliyat olucaksın dedi eşime
bide beli ağrıyordu işyerinde sakatlamış doktora gittik gene 5 gün rapor yazdı 5 gün evde
:44:
cezaya kalmazsam iyi

geçmiş olsun canım aksilik sizi bir bırakmadı gitti

bu gün oğluşla okula giderken arabanın derecesi 42 yi gösteriyodu
allah beterinden saklasın ama hiç normal diil bukadar sıcak
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

çok sıcak gerçekten allah sonumuzu hayır etsin canım

sakın atlama canım şimdi hafif gibi görünen sorunlar ya da kapatılan sorunlar inan evlendikten sonra taptaze önüne çıkıyo.ve bu sefer ahh saf aklım dion.o yüzden belki o sırada dil ama bi süre sonra muhakkak konuş haledin ortaklaşa.ve de hepsini bi arada dil posta posta konuş.erkekler saf oluyho anlamıyolar neden konuştuğunu....bi de bu dönemde neyi nasıl bağlarsan öle gidiyo açıkcası...

canım yok ya hiç saf değil aksine cin gibi :52:
ince ayrıntılara dikkat eden herşeyin altındaki imayı hemen anlayan aslı onun karşısında patavazsız biri oldum :17:

sabah kahvaltasından sonra tabi öğle yemeği saatinde oldu kahvaltı ondan sonra
ara bir yeşil elma
3 adet bisküvi
akşam yemeği
4-5 kaşık kıymalı bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karpuz
salata yedim

İyi akşamlar fıstıklar:3:

Menümü yazayım da çıkıyım uyuycam çok uykum geldi :1:
Kalkınca: 2 bardak su,
Sabah: Yulaf ezmesi 5 kaşık, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 bardak süt
Ara: 5 tane maviyeşil diyet bisküvi,
Öğlen : Peynirli bol salata bir bardak ayran bir dilim ekmek yemekten önce 2 bardak su
Ara: yine diyet bisküvi ve türk kahvesi
Akşam: ton balıklı salata yemekten önce 2 bardak su

Leslie ile 2 mil yürüdüm :68: duş aldım dinelniyorum neskafe içiyoru şekersiz uyuycam birazdan canlar yarın görüşürüz.:80:

iyi akşamlar kızlar,akşam yemeğini dışarda yedik ramiz köfteden 4 tane minnacık köfte yedim ve salata yanında birazdan light nescafe yapıcam....

şişmanlığa ömür boyu mahkum olcam:5: ne bulursam cumburlop yiyorum . iş yerinde ki yemekleri yerken kalori hesabı yapıyorum ama eve gelince hiçç umrumda değil saat kaş olmuş efendime söliimmm ne yemişim hiçççç.... kendimi size şikayet etmeye geldim. şafak sayıyorum kaç gün kalmış hommm...5 gün sonra aam akıllı beslenme şeysi yapcam kendime olmuyo bölee:57: iş yerinden bi ablayla yarışa giriyoruz. ben birinci olcam hahayttt:27:

bi yandanda Allahım noğğlur günler musluktan akan damlalar gibi uzun olsun diyorum. bi yanımda yok yok öle iyi olcak diyo. öbür tarafım ama yaa istemediğim şey olursa diyo. Allahımmmm önce magmaya uğrayayım sonrada sana geliyorummmm:5::5::5::5:

Back
X