- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.961
kızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.
ya bunlar hep benim o mesaja bir cevap yazmamla oldu ben o cevabıda eski defterler açılsın olay buraya gelsin diye yazmadımdaha çok açılmasın diye yazdım
bu konudaki kararını birdaha düşün lütfen gülçincim ben bu durumdan son derece rahatsız oldum şimdi çok ta üzüldüm
gitmenide istemiyorum o kadar emek verip gitmemelisin