Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm canım kusura bakma dünden beri biraz karıştı burası şimdi daha iyi ve daha iyi olacak inş
nasılsın hangi kpss bu önlisans için mi

inşallah canım bende inanıyorum ki sorunlar düzelecek...

yok canım ön lisans değil lisans.üniverstitede son senem olacak bu yıl yazdan başlayayım dedim bende çalışmaya kurstan çalışma planı falan vermişlerdi zaten ona başladım bugün :)))

ben geldim aslında brz canım sıkkın benim.erkek arkımın teli sabahtan beri kapalı.yani şöyle ki ikimizin de kntrü yoktu ben sabah ödemeli attım 2 kere çağrı mahiyetinde onlar gitmişti ama geri dönmedi bana ödemeli olarak dönüyor normalde.sonra kntr aldm arıyım diye teli bi kere çaldı sonra pat die kapandı tekrar aradıımda aradınız kişiye ulaşılamıor diodu.ben baya aradm sonra aynı olunca ablasını aradım saat 2 gibi.o da denize gitti cocuklarla dedi çocuk dediği yegenleri.ötüp duruodu teli şarjı bitmiştir dedi akşam biz oraya yanına gtcez piknik fln yapcaz dedi orda sölerim dedi arar benden ya da babamdan dedi hala tık yok.ben ablasını yeniden arasam nolur.sinir oldum ben bu sorumsuzluğa ya benimki hep böyle ama:((

sen elinden geleni yapmışsın tatlım bence fazla üsteleme ablası söylediğinde sana geri döner zaten.hep öyleymiş zaten eminim mantıklı bir açıklaması vardır :)))

selamlar kızlar dışardaydık eşimle güya mutfak alışverişine gittik ama kıyafetleri aldım geldim kendime :1:
bi pardesü aldım ayakkabı çanta birde eşarp tam takım ettim hepsini güzelde oldu
pardesü denerkende kadınlardan bir iltifatlar aldımki sormayın yaneee:78:
boy uzun fizik yerinde ne giysen cuk oturuyo dediler ayy sevindim önceden bişey denesem kendime yakıştıramazdım
gerçekten çok mutlu oldum bugün kilo vermeye başlamak hayatımdaki 3.cü en doğru karar oldu benim için :62:

biz bayanlar hep böyleyiz dışarı çıktığımızda illa birşeyler alıyoruz kendimize :)))
yabancı insanlardan da böyle güzel sözler duymak süper olmalı insanın özgüveni tavan yapıyo :)))
gerçekten kilo vermek süper birşey düzgün fizikli olmak bak hemen dikkatleri çekmişsin tatlım :)))

inşallah canım bende inanıyorum ki sorunlar düzelecek...

yok canım ön lisans değil lisans.üniverstitede son senem olacak bu yıl yazdan başlayayım dedim bende çalışmaya kurstan çalışma planı falan vermişlerdi zaten ona başladım bugün :)))

canım bende dedim kpss a oldu önlisans mı erkek geldi banada ama çok iyi yapıyorsun erkenden başlaman iyi olur
canım kusura bakma bölümün neydi senin hangi üniversite

canım bende dedim kpss a oldu önlisans mı erkek geldi banada ama çok iyi yapıyorsun erkenden başlaman iyi olur
canım kusura bakma bölümün neydi senin hangi üniversite

evet canım erken başlamak iyi olur ya en azından unuttuklarımı hatırlar temelimi sağlamlaştırırım diyorum.
fırat üniversitesi bölüm biyoloji canımmm

evet canım erken başlamak iyi olur ya en azından unuttuklarımı hatırlar temelimi sağlamlaştırırım diyorum.
fırat üniversitesi bölüm biyoloji canımmm

hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin yeri kazanırsın allah şimdiden kolaylık versin

kızlar çizelgeleri yeniden hazırladım aşağıdaki gibi

prenses sen geçen haftanın (23-29 temmuz) çizelgesini yapcaksın canım o gün geldiyse + gelmediyse - koyacaksın mesaj sayısı önemli değil canım bir mesajda yazmış olsa gelmiş sayılıyor canım

ilkincim sen bu hafta (30 temmuz–5 ağustos) günlük mesaj sayılarını yapacaksın canım

kızlar listelerinizde hulku ve zamannıda almayı unutmayın

kızlar düzen bozulduğu için listeyi tekrardan yaptım o yüzden kısa süre önce görev alan belki yakın zamanda yine alacak kusura bakmayın

GEÇEN HAFTANIN DEVAM ÇİZELGESİ

prenses88 (23-29 temmuz)
irras (30 temmuz–5 ağustos)
aysen_34 (6–12 ağustos)
faTTa83 (13-19 ağustos)
nazco (20-26 ağustos)
emidaf (27 ağustos–2 eylül)
pinkcat87 (3-9 eylül)
elifus (10–16 eylül)
aynalar (17-23 eylül)
selinay2002( 24-30 eylül)

GÜNLÜK MESAJ SAYISI TAKİBİ

pinkcat87 (30 temmuz–5 ağustos)
elifus (6–12 ağustos)
prenses88 (13-19 ağustos)
irras (20-26 ağustos)
aysen_34 (27 ağustos–2 eylül)
aynalar (3-9 eylül)
selinay2002 (10–16 eylül)
faTTa83 (17- 23 eylül)
nazco (24-30 eylül)
emidaf (1-7 ekim)

bu arada kızlar yarın için izin alabilir miyim arkadaşlarımla buluşacağım da geç dönerim sanırım ama yazabilirsem yine yazarım :))) hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere :)))

kızlar hepinizden özür diliyorum benim yüzünden gerildiniz kusura bakmayın inş kapanır bu konuda rahat edersiniz tekrar kusura bakmayın

Kaptancigim, ben yeni uyandim ve mesajlarinizi yeni okudum. okudugum kadariyla , heriki tarafta hakli..

ben gulcinin gitmesine cok uzuldum, birdaha misafir olarak dahi girmicem demis. Canim yolun acik olsun umarim dukkan diyetiyle iyi sonuclar alirsin. bende baslamak istiyordum dukkan diyetine ve grup olarak tan baslayacaktik ama birden ne oldu ? kendimizi eski konularda bulduk. Ve ben bundan rahatsizlik duydum.

Aslicigim, takimdan ayrilmak icin ne yapmak gerekiyor? beni bilgilendirirmisin? ben ayrilmak istiyorum.

Kaptancigim, ben yeni uyandim ve mesajlarinizi yeni okudum. okudugum kadariyla , heriki tarafta hakli..

ben gulcinin gitmesine cok uzuldum, birdaha misafir olarak dahi girmicem demis. Canim yolun acik olsun umarim dukkan diyetiyle iyi sonuclar alirsin. bende baslamak istiyordum dukkan diyetine ve grup olarak tan baslayacaktik ama birden ne oldu ? kendimizi eski konularda bulduk. Ve ben bundan rahatsizlik duydum.

Aslicigim, takimdan ayrilmak icin ne yapmak gerekiyor? beni bilgilendirirmisin? ben ayrilmak istiyorum.

sendemi gidiyorsun
kimse kalmadı takımda 3 5 kişi kaldık yaaa
ne olacak böyle bizdemi gidelim yani

yazılanları tam okumadım bile içimden okumak gelmedi .. evet kızların gitmesi kötü oldu ..
halledilebilir sorunlar bunlar ..
içimizde takımımızda huzursuzluk yaratmaya gerek yoktu/yok bence ..
halledelemeyecek ne vardı ki ..
benim tavsiyem bazı arkadaşlar kızıcak ama ..
ama kesinliklede yanlış anlaşılmasın gidenler gitmiş .. ne bundan sonra bunu tartışalım nede iççimizde huzursuzluk nede onlara huzursuzluk verelim...
bu gibi şeyler motivasyonumuzu düşürür .. kendimize gelelim yolumuza bakalım ..

bu arada yarın denize gidicez beni izinli say kaptan giremem

zaten benim adam deli edio beni kalkmıo pc başından yapıştı mübarek

bu arada eşimle kararlar aldık dün gece ..
önümüzdeki yaz evimizdeyiz inş
ben sıkıldım artık bir an önce gidelim dedi ok dedim
kasım gibi eşya alıcaz
yalnız en acil ne gerekirse onu almak istiyorum ben
çünkü herşeyi kendimiz yapıcaz şuanda baya taksidimiz var
beraber liste yapalım bi ara kızlarrr

canım takımdan ayrılmak istiyorsan bunu söylemen yeterli ama senin takımdan ayrılmanı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum biz elimizden geldiğince senin zor durumda kalmaman için çalıştık. ama yinede sen bilirsin

sendemi gidiyorsun
kimse kalmadı takımda 3 5 kişi kaldık yaaa
ne olacak böyle bizdemi gidelim yani

biz bir yere gitmiyoruz canım ben bir kaç kişi davet ettim takıma yeni kişiler alarak yolumuza devam etcez

bu arada eşimle kararlar aldık dün gece ..
önümüzdeki yaz evimizdeyiz inş
ben sıkıldım artık bir an önce gidelim dedi ok dedim
kasım gibi eşya alıcaz
yalnız en acil ne gerekirse onu almak istiyorum ben
çünkü herşeyi kendimiz yapıcaz şuanda baya taksidimiz var
beraber liste yapalım bi ara kızlarrr

canım şimdiden hayırlısı olsun
tabi yaparız elimizden geldikçe yardımcı oluruz sana

Back
X