Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım takımdan ayrılmak istiyorsan bunu söylemen yeterli ama senin takımdan ayrılmanı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum biz elimizden geldiğince senin zor durumda kalmaman için çalıştık. ama yinede sen bilirsin}}

benim bu haftaki gorevim nedir kaptan? yazdin ama kacirdim .birdaha tekrar edermisin (zor olmayacaksa. )

Regl doneminde olunca bu hafta biraz rahatsizim, dinleniyorum bu hafta . sanirim gorevimi yapabilirim.

Son düzenleme:
benim bu haftaki gorevim nedir kaptan? yazdin ama kacirdim .birdaha tekrar edermisin (zor olmayacaksa. )

Regl doneminde olunca bu hafta biraz rahatsizim, dinleniyorum bu hafta . sanirim gorevimi yapabilirim.

geçen hafta 23-29 temmuz arasını gün gün bakıp kim geldi kim gelmedi bakacaksın canım
gelene + gelmeyene - koyacaksın mesaj sayısı önemli değil bir kere bile geldiyse + koyuyorsun
mesela
aynalar + + + + - + + gibi

nazmiye nasılsın canım :71:

tatlım düğüne gidicektimya hazırlanmaya çalışıyordum görmedim mesajını
:69::69::69::69::69::69::69:

bu arada eşimle kararlar aldık dün gece ..
önümüzdeki yaz evimizdeyiz inş
ben sıkıldım artık bir an önce gidelim dedi ok dedim
kasım gibi eşya alıcaz
yalnız en acil ne gerekirse onu almak istiyorum ben
çünkü herşeyi kendimiz yapıcaz şuanda baya taksidimiz var
beraber liste yapalım bi ara kızlarrr

bu günkü ikinci süper haberin kız çok sevindim hadi inşallah
listede yaparız herşey yaparız
sıkmayın canım ama kendinizi yeni ev açıyoruz diye yavaş yavaş herşey alınır nolucak biri ödenir öteki alınır yeterki huzurlu ol
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
memnun oldum canım.. Aslında ben hep zayıf bir insandım taa ki liseye geçene kadar. Zorla kilo aldırmaya çalışırlardı. Lisede kilo almaya başladım nasıl başladım orasını fazla hatırlamıyorum ama çok zayıf olduğum için bi yandan seviniyordum o zamanlar. Sonra 52-53 kilo olmaya başlayınca biraz rahatsız olmaya başladım malum göbek falan çıkmaya başlayınca o zamanlar spora diyete başlıyordum bir iki gün geçince sıkılıp bırakıyordum. Özellikle bu sene 8 kilo aldım ben. Sınav dershane staj okul derken çok yoruluyordum eve gelmem 9-10 u buluyordu bazen bende yiyip yiyip yatıyordum. Sonra oldum dubaa :1: Test çözerken abur cubur yemeler de cabası tabi. Böyle olunca sonuç felaket tabi baktım 50 leri zor gören ben 60 ları görmüşüm. En son tartıldığımda 61 küsürdüm hatırlamıyorum yarın tartılır net kilomu söylerim. 52-53 kilolarda rahatsız olan ben şimdi o halime şükredeceğimm nerdeyse :1::1: hedef olarak da tam düzhesap 50 olsam süper olur ama ilk başta yavaş başlamak lazımm şimdilik 55 hdefliyorum ve bu konuda her türlü destek yardım önerilerinizi bekliyoruum:54:

hoşgeldin canım ben nazmiye izmirdeyim 37 yaşındayım esnafım ama pek işe gidebildiğim söylenemez saldım çayıra yani
bir tanede oğluşum var
hep beraber vercez bizi bu sinir eden kiloları
:29::29::29::29::29::29::29::29::29:
bende öyle düşünyorum canım öyle denerim 1 hafta.. İlk başta düzene sokmam gerekiyor kendimi hiç düzenim yok kahvaltı etmem öğle yemeği yersem akşam yemem öğlen yemesem akşam yerim falan onun da baya etkisinin olduğunu düşünüyorum .bazen hiç yemediğim bile oluyor anca ne zaman acıkırsam ya da bi başladım mı yemeğe kendimi tutamıyorum şunu da yiyim şu da kalmasın falan. Onları halledip senin dediğin gibi yaparsam bence de süper olur bakalım sabaha başlıyoruzz :))

canım bende hep senin o dediğin düzensiz beslenmeden aldım o kiloları
bence 3 ana 3 ara öğün yap mutlaka su ve form yada yeşil çay içmeyi unutma
:69::69::69::69::68::68::68::68::68::68:
slm nazcom gördüm seni aşağıda nasılsın nasıl geçti düğün :80:
:43:
canım geçmişe takılmışım görmedim iyiydi oynadım oynadım geldim
gerçi biraz buruk oldum ama ortaya eski ve yani elemanlarım geldi oynamak için beni bir sardılar çok güzel oldu bütün kızlarım etrafımdaydı hepsi boynuma sarıldı ağlıycaktım nerdeyse önceden bende çalışıp evlenip ayrılanlar vardı onlar kocalarıyla gelmişler kocaman bir aile olduk yani bir kızımı daha gelin ettim
:43:
:43::43::43::43::43::43::43:

23-29 temmuz devam çizelgesi

prenses88 + + - + i i +
irras + + + + + + +:nazar::nazar:
aysen_34 + - + - + - +
faTTa83 + + + + + + +:nazar::nazar:
nazco + + + - + + +
emidaf + - + + + + +
pinkcat87 i i i i i + +
elifus + - + + + + +
aynalar i i i + + + +
selinay2002 i i i i i i i

prensesçim nasılsın canım atabildinmi biraz yorgunluğunu
:10::10::10::10:

iyiym canim, gittim misafirlerim , buseferde regl olunca yatiyorum. sen nasilsin uyku tutmamis seni?

burda gunduz :)

listeyimi hazırlıyorsun tatlım
kolay gelsin:52::52::52::52::52:

evet canim liste hazirliyorum, 1,5 saat surdu nerdeyse ee acemi olunca:))

iyiym canim, gittim misafirlerim , buseferde regl olunca yatiyorum. sen nasilsin uyku tutmamis seni?

burda gunduz :)

evet canim liste hazirliyorum, 1,5 saat surdu nerdeyse ee acemi olunca:))

bu regl dönemi bendede çok sıkıntı oluyo ağrı kesici içmeden dayanamıyorum dinlen sende
uykum dağıldı canım düğünden geldiğimde eşim film izliyodu ona takıldım biraz sonrada buraya geldim uyku falan kalmadı
yarın sersem gibi olucam gene
:37::37::37::37:

sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım
akşam yemeği yaptım ama yemedim yarın öle yiyeceğim onu
bu akşam 1 adet salatalık kemirdim
düğünden gelince acıkmıştım
2 armut 2 dilim karpuz yedim bukadarcık ama karnım hala aç uyuyabilirim inş
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

camları silicektim güya ne yapsam kararsız kaldım ramazanda silmek zor olur dedim ama hava durumuna baktım çrşmba prşme yağmurlu gösterşyo :97:

işlerimi halledip yengeme gidicem öğledne sonra

camları silicektim güya ne yapsam kararsız kaldım ramazanda silmek zor olur dedim ama hava durumuna baktım çrşmba prşme yağmurlu gösterşyo :97:

işlerimi halledip yengeme gidicem öğledne sonra

günaydın canım kolay gelsin bizde temizlik yapmadık akrdeşimle dedik ramazanda yapalım bayrama temiz olur ev :27:

Back
X