Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canlar
napıyosunuz bakalım
ben kahvaltı hazırlıyorum çok açım yarabbi sana geliyoruuuuuuuuuuuuum
:52::52::52::52::52::52::52:

günaydın canım kolay gelsin bizde temizlik yapmadık akrdeşimle dedik ramazanda yapalım bayrama temiz olur ev :27:

valla çok kolay geldi gerçekten hiç bişi yapmadım ortalık toplamaktan başka birazdan akşam için yeşil mercimek koyucam o kadar :9::9:
ramazanın 10 dan sonra regl olucam o zmaan silerim dedim kaldı tabi o zamana kadarda misafir alırsam öncesindede silebilirim

bana bayramda kimse gelmeyeceği için öyle bayram hazırlığı yapmama felan gerek kalmıyo :27:

bu arada
sabah kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
1 yemek kaşığı reçel

ara

3 1 arada kahveyi yarıya böldüm çay bardağıyla içtim

(ne tasarruflu gacıyım böyle :60::60::60:)

birazdanda öğle yemeği yiycem

bir dilim çavdar ekmeği
6 7 kaşık taze fasulye :56:

kızlar bundan sonra daha sıkı tutacam herşeyi özellikle menü konusunda kim paylaştı kim paylaşmadı
menülerinizi parça parça değilde bir gün boyunca ne yediniz toplam olarak yazın ve mavi renk kullanın menülerinizi yazarken böylelikle gözden kaçırmam olmaz mı kızlar ne dersiniz

bu arada
sabah kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
1 yemek kaşığı reçel

ara

3 1 arada kahveyi yarıya böldüm çay bardağıyla içtim

(ne tasarruflu gacıyım böyle :60::60::60:)

birazdanda öğle yemeği yiycem

bir dilim çavdar ekmeği
6 7 kaşık taze fasulye :56:

maşallah eşin şanslı desene her konuda :nazar:
akşam yemeğini yedikten sonra tüm günkü menünü yine yazar mısın canım

kuralların değişmesine hakikatten çok üzüldüm

ne kuralı canım yaşanan olayları diyorsan herşeyde bir hayır vardır deyip kapattık biz
nasılsın nasıl gidiyor iş hayatı, aşk hayatı :61:

günaydın canlar
napıyosunuz bakalım
ben kahvaltı hazırlıyorum çok açım yarabbi sana geliyoruuuuuuuuuuuuum
:52::52::52::52::52::52::52:

günaydın canım karnım zil çalıyor kahvaltı hazırlıyorum bi bakayım dedim

hg kuzucuk
değişen bi kural yok kız
napıyosun bakalım nasıl gidiyo işler sora şu oğlan adı vuralmıydı yanlışmı hatırladım acep
:16::16::16::16::16::16::16::16:

3 hafta kilo veremediğim için ayrılmak zorunda kalmıştım. size çok alışmıştım ve kilo veremediğim hafta regl olmuştum. aslında kilo vermiştim o zamanlar ama dijital baskül olmadı için hep tam olarak yazıyodum. o zamanlar bnm durumum hakkında oylama yapılmış ısrar etseydim belkide hala bu takımda olacaktım. izin istedim sonra vazgeçtim haksızlık olmasını istemediğim için. en azından aranızda olmasam bile eskisi gibi devam ediyim dedim kabul ettiniz sevinmiştim. kuralın değiştiği yere gelince. hulk aniden ortadan kayboldu günlerce haber alamadık kendisinden. geçenlerde girdiğimde hala takımda olduğunu gördüm buda kural dışı bişi değil mi? bi insan hiç yaşantısından 5 dk zaman bulupta durumunu yazacak bi fırsat bulamaz mı?. haber verdiğinde izinli sayılırdı ki, aslı ablada izin konusunda hiç bişi demezdi. bi insan bu kadar mı yoğun olur. yok artık diyorum. gerçekten çok üzüldüm. ve bunuda haksızlık olarak görüyorum.

3 hafta kilo veremediğim için ayrılmak zorunda kalmıştım. size çok alışmıştım ve kilo veremediğim hafta regl olmuştum. aslında kilo vermiştim o zamanlar ama dijital baskül olmadı için hep tam olarak yazıyodum. o zamanlar bnm durumum hakkında oylama yapılmış ısrar etseydim belkide hala bu takımda olacaktım. izin istedim sonra vazgeçtim haksızlık olmasını istemediğim için. en azından aranızda olmasam bile eskisi gibi devam ediyim dedim kabul ettiniz sevinmiştim. kuralın değiştiği yere gelince. hulk aniden ortadan kayboldu günlerce haber alamadık kendisinden. geçenlerde girdiğimde hala takımda olduğunu gördüm buda kural dışı bişi değil mi? bi insan hiç yaşantısından 5 dk zaman bulupta durumunu yazacak bi fırsat bulamaz mı?. haber verdiğinde izinli sayılırdı ki, aslı ablada izin konusunda hiç bişi demezdi. bi insan bu kadar mı yoğun olur. yok artık diyorum. gerçekten çok üzüldüm. ve bunuda haksızlık olarak görüyorum.

bu konuda sana katılıyorum cnm.izinsiz 3 gündü sanırım paylaşımda bulunmamak yasak.eğer hulk arkadaşım geri alınabiliyorsa senin de alınman gerekirdi.benim görüşüm budur.ve alınmanı istiyorum oylamada ben yoktum maalesef:/

bu arada kızlar ben güya sigarayı bırakmaya çalışıyorum
dün 2 tane içtim bugün daha içmedim ramazanla beraber tamamen çıkarmayı düşünüyorum hayatımdan
hee canım şu an acayip istiyiiii emmeeeeeee sigaraya son diyorum :kkk::72::72::72:

bu konuda sana katılıyorum cnm.izinsiz 3 gündü sanırım paylaşımda bulunmamak yasak.eğer hulk arkadaşım geri alınabiliyorsa senin de alınman gerekirdi.benim görüşüm budur.ve alınmanı istiyorum oylamada ben yoktum maalesef:/

şu durumda gerçekten çok üzüldüm geri dönmekte istemem açıkcası

evet kahvaltımı ettim ve geldim nihayet karnım doydu
2 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
domates salatalık
2 bardak çay birini şekersiz birini tek şekerle içtim
:52::52::52::52::52::52:

canım hulk takıma hiç girmedi ki listede hiç olmadı
kurallar hala devam ediyor mesela seherde bu hafta diskalifiye olacak bu kadar izin istememişti çünkü
bana tarih verseydin belki devam edebilirdin ama süresiz izin istedin
paylaşım konusunda zorlanıyordun
paylaşımın az olduğundan yakınmalar vardı takımda
ne yapmam gerekiyordu
kaptanlık çok büyük bir yük omzumda
bir karar alsam mutlaka biri üzülüyor
ben inan seni çok seviyorum üzmek istemiyorum seni
ama ne olur benide anla

Back
X