- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.161
ne günaydını kız ben sabah 7 30 da kalktım
birazdanda öğle yemeği yiycem![]()
doğru söylüyorsun ben gece geç yattımya ondan geç kalktım bana kalsa daha kalkmıycaktım ama oğluş uyandı acıkmış mecburen kalktım artık ama serseme dönmüşün
:26::26::26::26:
bu arada kızlar ben güya sigarayı bırakmaya çalışıyorum
dün 2 tane içtim bugün daha içmedim ramazanla beraber tamamen çıkarmayı düşünüyorum hayatımdan
hee canım şu an acayip istiyiiii emmeeeeeee sigaraya son diyorum![]()
sigarayı bırakma fikri çok iyi olmuş canım seni tamamen destekliyorum inş kurtulursun o illetten sağlığımız için en büyük tehlike bence

3 hafta kilo veremediğim için ayrılmak zorunda kalmıştım. size çok alışmıştım ve kilo veremediğim hafta regl olmuştum. aslında kilo vermiştim o zamanlar ama dijital baskül olmadı için hep tam olarak yazıyodum. o zamanlar bnm durumum hakkında oylama yapılmış ısrar etseydim belkide hala bu takımda olacaktım. izin istedim sonra vazgeçtim haksızlık olmasını istemediğim için. en azından aranızda olmasam bile eskisi gibi devam ediyim dedim kabul ettiniz sevinmiştim. kuralın değiştiği yere gelince. hulk aniden ortadan kayboldu günlerce haber alamadık kendisinden. geçenlerde girdiğimde hala takımda olduğunu gördüm buda kural dışı bişi değil mi? bi insan hiç yaşantısından 5 dk zaman bulupta durumunu yazacak bi fırsat bulamaz mı?. haber verdiğinde izinli sayılırdı ki, aslı ablada izin konusunda hiç bişi demezdi. bi insan bu kadar mı yoğun olur. yok artık diyorum. gerçekten çok üzüldüm. ve bunuda haksızlık olarak görüyorum.
canım biz seni çok seviyoruz takımdan çıkmanıda kimse istemedi inan izin al istedik izin işini ayarlamayıp ayrılıncada hepimiz çok üzüldük
sakın bize kırılma ben kendi adıma seni hep burda görmek istiorum