Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az önce yediğim sahur menüm
2 dilim ekmek (bunu keşke 1 dilim yeseymişim iyi olcakmış)
1 bardak süt
1 kaşık çamur peynir
4 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 yumurta
yarım domates
5 kaşık yoğurt
1 litre su hepsini birden içtim ezan okunacak diye nefes alamıyodum

sayınca çok gibi duruyo ama miktarlarını az tutmaya çalıştım
:37::37::37::37::37::37::37:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN MELEKLERİM:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:
CÜMLETEN HAYIRLI RAMAZANLAR.....

sabah ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorum. Merak etme kaptan tek bir yorum bile yapmıycam............

şimcikkk bacularr dünn ablamla pazara gittikkkk ablam bana 2 adet tşört aldııı çok güzell .:82::82: ama inanın bu yaz aldığım ilk kıyafet ki onu bile ablam aldı. ben yaz sezonunun sonuunda alıcamm indirirmli oluyor ve küçük beden alıcam:52::52::52::52::52::52::52:

dün gece toplam 1 saat uyudum diş ağrısı yüzündenn haladaa ağrıyo korktuğum için gitmedim erteledim ama sanırım ramazan bitimi,nde gidicem allah ızın verirsee. okadar uykusuzum ki kızlarrr anlatamammm..:43::43::43::43::43::43:

[SUB][/SUB]ŞİMCİKKK HEMENCİKKK SAHURDA YEDİĞİMİ YAZIYORUM

2 YEMEK KAŞIĞI pilav,
yanına 2 yemek kaşığı mantar sote
1,5 lt su veee veee hiç pide yemedimm ayyyyy vallahi yemedim yaaaa
:52::52::52::52::52::52:

veee kızlar sigarayı bırakma kararı aldım bakalım bugün iftardan sonra hiç içmemeyi deniycem zaten içememde babam evde olucekk :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

beeen geldiiimmmm :51::51::51:

herkese hayırlı ramazanlarrr aynı zamandaaaa

hoş geldinn canımm sağolasınnnn sanada hayırlı ramazanlarr :71::71::71::71:

canım benin bu arada kendi evine çıkacağını okudum ve okadarr sevindim ki anlatamam süperr bi haber inşallahhh hayırlısıyla huzurunla oturursun evinde hemdee çıtır bir hatun olarak:52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlarr ben kaçıyorum şimdilikk maluumm pztesi iş başı yaaaa ama gelicem yine hatta gelen olursa bana msj atsınn cep tel. numarama olma mı:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

bu ardaa hani konuşmucam dedim ya kaptan ama sölemeden duramıycam..

gülçin hakketten gitmene çok üzüldüm gerçekten..........

hemen yorumumu yapıyorum
bence güzel abartılı bişiler yok ama aslı akşam yemeğini kaçta yiyiyorsun bilmiyorum ama ben erken yemeni öneririm çünkü akşam erken yemek çok farkediyo
ben artık 7 yi geçirmiyorum ramazanda değişecek ama olsun ramazandan sonra
öyle devam edicem
:69::69::69::69::69::69::69:

canım 8 de yaptım ama dün 4 e kadar oturdum
yaz olunca 2-3 de uyuyorum o yüzden çok sorun olmuyor diye düşünüyorum

evet bende menülerimi yazayım dünle başlıyorum

sabah kahvaltım tabi öğlen yapınca öğle yemeği oldu
2 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
domates salatalık
2 bardak çay birini şekersiz birini tek şekerle içtim
form çay
ara öğün 1 armut
saat 6 da akşam yemeği yedim
birtabak izmir köfte 1 dilim ekmek
sonra dışarı çıktık
2 bardak şekersiz çay
dayanamadım herkez yiyiyordu 2 top dondurma yedim
:52::52::52::52::52:

canım menün güzel dondurma yemekten 2 saat sonra ise sorun yok

az önce yediğim sahur menüm
2 dilim ekmek (bunu keşke 1 dilim yeseymişim iyi olcakmış)
1 bardak süt
1 kaşık çamur peynir
4 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 yumurta
yarım domates
5 kaşık yoğurt
1 litre su hepsini birden içtim ezan okunacak diye nefes alamıyodum

sayınca çok gibi duruyo ama miktarlarını az tutmaya çalıştım
:37::37::37::37::37::37::37:

evet canım alt alta yazılınca sanki çok yenmiş gibi geliyor ama protein dışında abartı yok hem süt hem yoğurt hem peynir bide yumurta var :27:

sabah ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorum. Merak etme kaptan tek bir yorum bile yapmıycam............

şimcikkk bacularr dünn ablamla pazara gittikkkk ablam bana 2 adet tşört aldııı çok güzell .:82::82: ama inanın bu yaz aldığım ilk kıyafet ki onu bile ablam aldı. ben yaz sezonunun sonuunda alıcamm indirirmli oluyor ve küçük beden alıcam:52::52::52::52::52::52::52:

dün gece toplam 1 saat uyudum diş ağrısı yüzündenn haladaa ağrıyo korktuğum için gitmedim erteledim ama sanırım ramazan bitimi,nde gidicem allah ızın verirsee. okadar uykusuzum ki kızlarrr anlatamammm..:43::43::43::43::43::43:

geçmiş olsun canım diş ağrısı kötüdür ya bence erteleme biran önce git ve kurtul
korkunun ecele faydası yok canım ağrıdan hiçbirşey yapamazsın
tişörtlerin hayırlı olsun güle güle giy canım bend ehiç birşey almadım canım hep okul açılacağı zaman alıyorum :52:

[SUB][/SUB]ŞİMCİKKK HEMENCİKKK SAHURDA YEDİĞİMİ YAZIYORUM

2 YEMEK KAŞIĞI pilav,
yanına 2 yemek kaşığı mantar sote
1,5 lt su veee veee hiç pide yemedimm ayyyyy vallahi yemedim yaaaa

veee kızlar sigarayı bırakma kararı aldım bakalım bugün iftardan sonra hiç içmemeyi deniycem zaten içememde babam evde olucekk :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

sahurun az değil mi canım 16 saat aç olacaksın bide çalışıyorsun ben az buldum
çok güzel bir karar almışsın canım inş başarırsın
ama dikkat et sigara bırakılınca kilo alınır biraz

kızlar takımlardan fikir isteniyor konu şu eğer yanlış anlamamışsam
bazen üyeler bildirim yapmıyor çoğu takımda onun kilosunu geçen hafta ile aynı yazıyor gelecek hafta aslında 2 haftalık kilosu yazılıyor sanki bir haftada o kadar kilo vermiş gibi görünüyor ama o kiloyu 2 haftada veriyor bu da diğer üyelere haksızlık oluyor.
istenen fikir şu kilo bildirimi yapmayan üyenin bildirim yaptığı hafta kilosu bölünmesi böylelikle oluşan haksızlığın ortadan kaldırılması
bu konuda fikirleriniz nedir kısa sürede cevap verirseniz bende takımımızın fikrini bildirecem

kızlar acilen fikirlerinizi söyleyin bende bildireyim

günaydın kızlar yeni uyandım ama sarhoş gibiyim
dün 4 e kadar bekledim hiç uyumadım sonra uyanmak zor oluyor

sahurumu iftarla birlikte yazcam
kızlar sizdende ricam sahur ve iftarınızı birlikte yazmanız böylelikle takip etmemiz daha kolay olur

günaydın kızlar
ben gözümü açamıyorum yanlız ramazanda sahura kalkınca ben hep böyle olurum ama yiyip yatmaya cesaret edemedim dayanamam belki diye
oğluşun kahvaltısını yaptırdım şimdi hazırlanıp okula gidicez akşam üstü görüşürüz artık

günaydın kızlar
ben gözümü açamıyorum yanlız ramazanda sahura kalkınca ben hep böyle olurum ama yiyip yatmaya cesaret edemedim dayanamam belki diye
oğluşun kahvaltısını yaptırdım şimdi hazırlanıp okula gidicez akşam üstü görüşürüz artık

günaydın canım evet bende öyleyim gözler şiş
görüşürüz canım

ayşemmmmmmmmmmmmmmm ilkinnnnnnnnnnnnnn aşagıda görüyorum sizi haydinnn geli,nnnn konuşlım özledimm yahuuuu:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

kızlar takımlardan fikir isteniyor konu şu eğer yanlış anlamamışsam
bazen üyeler bildirim yapmıyor çoğu takımda onun kilosunu geçen hafta ile aynı yazıyor gelecek hafta aslında 2 haftalık kilosu yazılıyor sanki bir haftada o kadar kilo vermiş gibi görünüyor ama o kiloyu 2 haftada veriyor bu da diğer üyelere haksızlık oluyor.
istenen fikir şu kilo bildirimi yapmayan üyenin bildirim yaptığı hafta kilosu bölünmesi böylelikle oluşan haksızlığın ortadan kaldırılması
bu konuda fikirleriniz nedir kısa sürede cevap verirseniz bende takımımızın fikrini bildirecem

canım bence de ikiye bölünmeli kesinlikle çok doğru bir karar olur.

:69::69:kızlar herkeze hayırlı ramazanlar allah ibadetlerinizi oruçlarınızı kabul etsin inşallah:69::69:

sağol canım.Hepimize hayırlı ramazanlar:)

canım benim diş agrısı cok zordur ve en cok ben bilirim inadına da korkudan gidip cektirmem.geçmiş olsun:(

Back
X