Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar
doktordan geldik bi bakayım size deidm
oruçlu rouçlu boşuna gittik geldik doktor hanım bugün yokmuş birde tekrar randevu almamız gerekiyomuş
emarı aldık geldik sinirlene sinirlene sıcakta birde ayakkabım ayağımı vurdu :47:
mah leye gelince çıkardım ayakkabıları öyle yürüdüm eve kadar valla :27:

emarın sonucundna anladığım kadarıyla temiz çıktı
kan tahlillerinde biraz anormallikler var ama bakalım ona ne diycekler

selam kızlar
oruçlu rouçlu boşuna gittik geldik doktor hanım bugün yokmuş birde tekrar randevu almamız gerekiyomuş
emarı aldık geldik sinirlene sinirlene sıcakta birde ayakkabım ayağımı vurdu :47:

gecmiş olsun cnm ben kaçırmıştım ne içindi bu tahliller?

fadik geçmiş olsun kuzu günlerdir abimde çekiyodu diş ağrısı sonunda gitti çürüyen dişi çektirdi kurtuldum diye nerdeyse göbek atıcaktı
diş ağrısı kabir azabına benzer derler :18:

Kızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...

selam kızlar

canım inş kötü birşey çıkmayacak
bu sıcakta ve oruçluyken dışarda olmayı düşünemiyorum :50:
allah çalışanlara sabır versin

Kızlar size tünaydın bana günaydın ve bugün ben kötü bişey yaptım..Babam gece 3te uyandır dedi tamam dedim saati kurdum 2:30 gibi uyuyakalmısım bir uyandm saat sabah 9:30.kimseyi uyandıramadm anlayacağınız.cok ac ve susuzum netcem bilmiorum...
ayy canım ilk gündende kötü olmuş yaa
neyse dışarı çıkmazsanız susumazsın fazla :25:
canım inş kötü birşey çıkmayacak
bu sıcakta ve oruçluyken dışarda olmayı düşünemiyorum :50:
allah çalışanlara sabır versin

inşlh çıkmamış gibi ama :9:

aynen valla çok fena şimdi ben bide birazdan mukabeleye ordan yengemlere gidicem artık akşama nasıl bir vaziyette iftar açarım düşünemiyorum :27:
eşimde ikindide işe gidecek sıcakta güneş alnında duracak

rabbim yardım etsin kolaylık versin tüm oruçlulara

canım 8 de yaptım ama dün 4 e kadar oturdum
yaz olunca 2-3 de uyuyorum o yüzden çok sorun olmuyor diye düşünüyorum

canım menün güzel dondurma yemekten 2 saat sonra ise sorun yok

evet canım alt alta yazılınca sanki çok yenmiş gibi geliyor ama protein dışında abartı yok hem süt hem yoğurt hem peynir bide yumurta var :27:

geçmiş olsun canım diş ağrısı kötüdür ya bence erteleme biran önce git ve kurtul
korkunun ecele faydası yok canım ağrıdan hiçbirşey yapamazsın
tişörtlerin hayırlı olsun güle güle giy canım bend ehiç birşey almadım canım hep okul açılacağı zaman alıyorum :52:

sahurun az değil mi canım 16 saat aç olacaksın bide çalışıyorsun ben az buldum
çok güzel bir karar almışsın canım inş başarırsın
ama dikkat et sigara bırakılınca kilo alınır biraz

kızlar acilen fikirlerinizi söyleyin bende bildireyim

günaydın kızlar yeni uyandım ama sarhoş gibiyim
dün 4 e kadar bekledim hiç uyumadım sonra uyanmak zor oluyor

sahurumu iftarla birlikte yazcam
kızlar sizdende ricam sahur ve iftarınızı birlikte yazmanız böylelikle takip etmemiz daha kolay olur

günaydın kızlar
ben gözümü açamıyorum yanlız ramazanda sahura kalkınca ben hep böyle olurum ama yiyip yatmaya cesaret edemedim dayanamam belki diye
oğluşun kahvaltısını yaptırdım şimdi hazırlanıp okula gidicez akşam üstü görüşürüz artık

kaptennn sahurda az yedim kii kilo almimm die zatenn bu dukan diet kitabına bakıcamm almam lazımm:87::87::87::87:
dişim halaa ağrıyoo zatii kaptenn yaaa wallaa ama akşam iftar sonrası hemncikkkk hopp bi ağrı kesici tamamdır..:78::78::78::78::78:

nazommm annemmm houyyy kıyamamm ben sanaa wallakine hepimiz böyle oluyoz ben hele bugün sarhoş gibiyim sallana sallana yürüyorum 1 saatlik uykuyla yawwww :86::86::86::86::86::86:

ben iftarı yazamayabilirim malum gidicem
sahurda yediklerimi yazam

2 kepçe yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
6 kaşık sade bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

suuuuuuu :43::43::43:

ayy canım kötü olmuş allah sabır versin inş kolaylıkla atlatırsın canım
ilk gün olması biraz zorlaştırır allah kolaylık versin canım

birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı :37:
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben :50:

birde az önce tartıldım nasıl bir vücuda sahipsem dünkiyle alakası olmayan bi rakam çıktı :37:
acaba yedik yattık diyemi oldu ayy hep böyle olacaksa sahur mahur yemem gari ben :50:

bence gün ortasında tartılma canım vücut acayip bişey hiçbirşey yemiyordum dışarda dolaşıp geliyordum ama fazla çıkıyordum sabah tartıl sahur yapmış olsanda göreceksin az çıkacak

bence gün ortasında tartılma canım vücut acayip bişey hiçbirşey yemiyordum dışarda dolaşıp geliyordum ama fazla çıkıyordum sabah tartıl sahur yapmış olsanda göreceksin az çıkacak

yok canım zaten sabah tartıldım daha fazla çıktım az önce tartıldım bi kaç gram daha eksik
herhalde akşama doğru dünki rakama iner artık :60:

prşme gee sahurda special k yiycem ne olur ne olmaz sabahına diye :1:

yok canım zaten sabah tartıldım daha fazla çıktım az önce tartıldım bi kaç gram daha eksik
herhalde akşama doğru dünki rakama iner artık :60:

prşme gee sahurda special k yiycem ne olur ne olmaz sabahına diye :1:

bence perşembe hiç uyumayalım sabah bildirim yapalım öyle uyuyalım :52:

canım bence de ikiye bölünmeli kesinlikle çok doğru bir karar olur.

sağol canım.Hepimize hayırlı ramazanlar:)

canım benim diş agrısı cok zordur ve en cok ben bilirim inadına da korkudan gidip cektirmem.geçmiş olsun:(

sagol canım benım yaa aynı bend3e senın gibi korkudn ınadına gidemem halbuki erken gitsem çekilmicekti bile ahh bu korkum varrya ama napim gerçkten çok korkuyorum:78::78::78::78::78::78:

fadik geçmiş olsun kuzu günlerdir abimde çekiyodu diş ağrısı sonunda gitti çürüyen dişi çektirdi kurtuldum diye nerdeyse göbek atıcaktı
diş ağrısı kabir azabına benzer derler :18:

sağolll canımm evet kuzuuu yaa resmen yaralı ceylan oldum yine yaaa:86::86::86::86::86: ramazanın ilk günlerini tutuyum canım olmadı adet olduğumda giderim hem oruç tutmamış olmamm:78::78::78::78::78::78::78:

selam kızlar

hayy ben o doktorunn ne diim yaniii :57::57::57::57::57::57::57: eve kadar ohhh yürü be ayşemmmm :86::86::86::86::86::86:

houyyy yat uyu bari kuzu sen yaaa :5::5::5::5:

yaa sen niee dartılıyonn be bacummm hıııı nie dartılıyon heralde fazla çıkcekkk bozma moralini yahuuuu dartılma bidaha sakın cumadan önce:20::20::20::20::20::63::63::63::63::63::63::63:

sagol canım benım yaa aynı bend3e senın gibi korkudn ınadına gidemem halbuki erken gitsem çekilmicekti bile ahh bu korkum varrya ama napim gerçkten çok korkuyorum:78::78::78::78::78::78:

sağolll canımm evet kuzuuu yaa resmen yaralı ceylan oldum yine yaaa:86::86::86::86::86: ramazanın ilk günlerini tutuyum canım olmadı adet olduğumda giderim hem oruç tutmamış olmamm:78::78::78::78::78::78::78:

canım diş çekmede bişi yok önemli olan o iğneler onu atlattın mı gerisi kolay olduda bitti maşallah :nazar:
bence hergün bu ağrıyı çekmektense bir kere çekmek iyidir canım insan hiç bir şey yapamıyor diş ağrısı olunca uyuyamıyor bile

kızlarr akşam eve gdince hemenn yemek hazırlamam lazımm :10::10::10::10::10::10:

bu arada ben diorum kii iftardan sonra yeşil çay mı içsem yada hani li.p.. bitki çayını mıı en azındann ne bilimm faydası olur:86::86::86::86::86:

Back
X