Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sahurda yiyip yatıyoruz ya azda olsa fazlalık olarak dönüyo bize

tebrik ederim canım ama izne ayrılırken 55 din bide 2 ye bölünecek kilon yani bu hafta 300 gr vermiş olacaksın

canım kırılmış olabilir bide mesaj at bilerek mi açmıyorsun diye ne cvp verecek

yapacaksın canım

selinay 5 e bölünecek kilon

sağol canım bende iyiyim

oh iyi valla bari....

3 kilo :53: allahtan 5 e bölündüde 600 gr almış oldun canım
artık önümüze bakcaz haftaya atak bekliyorum canım senden :13:

inşallah canım...

yaa seliii nie üzülüyosunn canımm kaç kiloydun sen ben hatırlamıyomm kilomu aldınn şimdi yaa aldıysanda tamam aldın napalım yanii ramazan ayııı normelll annemm yaa walla bugün bu sözü kaçtır yazıyoomm heeee:27::27::27::27::27:

kıs 3 kilo aldım tatilde açık büfe yağlı yemekler...

benim bebişler hastalandı doktora götürdüm,ikiside ateşliydi sabaha kadar....

canım üzme kendini yine 200 gr vermişsin bide sabah tartıldıysan aradaki farkın az olması normal canım

nazommm annemm üzme kendiniii walla bende üzülürümm :43::43::43::43: bozma moralini 200 gram gitmiş yaa bak ramazanaın ilk haftasıı hem regli oldunn sennn onunda etkisi varrr :3::3::3::3::3:
bu hafta senn oruç tutmucaksınn yaa güzelce devam edrsin yine dietine haftaya telafi edersin sen annemmm walla bakk :71::71::71::71::71::71::71:

azcık günah çıkartım kızlar töbe töbe
ben hafta başında 76,4 ü gördüydüm bir anda allaaah nasıl sevindiydim sonra ramazan girdi ben yediklerimi ayarlayamadım uyku düzenim altüst oldu sora bide üstüne regl oldum ve hop bu kilolara çıkıverdim iki günde sonra tekrar toparlıyim diye uğraştım ama olmadı malesef
neyse 200 gr gene iyidir ama hırs yaptım bu hafta reglim bitecek oruçta yok çok sıkı tutucam diyetimi akşamlarıda bişi yemiycem haftaya cumaya 75 leri görcem inş
bu haftayı sıkı yönetim haftası ilan ettim darbe yaptım kendime darbeeeeeeeeeee radyodan ilanlara başlayın silahlı kuvvetler işbaşındaaaaaaa
:60::60::60::60::60::60::60::52::52::52::52::52::52:

bak dalaşma bana hee yoksa bütün gün senin üstüne yaazarım he utanırsın gene :1::1::1::1::1:

YOK YOKK ANNEMM NE DALAŞMASIII dipçik gibiyim dedinn sustumm bakk :27::27::27::27::27:

aslı ya bu merhamette ne anlayamadım daha evlenmeden kız onlar dışarda ne katmerler yicekler sen bilinmi :1::4::4::4:

wlla boğazında kalır o yedikleri katmerrr :57::57::57::57::57::57::57::57:

bensiz dışarda bişey yiyemez boğazına durdururum :47::47::47::47::47:

he wallaakine :52::52::52::52::52:

heeeyyy be yavrummm beeee :1:
yürü beee kim tutar seni çakarsın ensesine :1:

yürü bee kaptennnn hemen sağ tarafındayım dön bakk ahaa işte buradyım:3::3::3::3::86::86::86::86::86::86:

benim bebişler hastalandı doktora götürdüm,ikiside ateşliydi sabaha kadar....

canım hayırdırr yaa neleri varmışş bebişelrin allahım acil şifalar versin:71::71::71::71:

ben hafta başında 76,4 ü gördüydüm bir anda allaaah nasıl sevindiydim sonra ramazan girdi ben yediklerimi ayarlayamadım uyku düzenim altüst oldu sora bide üstüne regl oldum ve hop bu kilolara çıkıverdim iki günde sonra tekrar toparlıyim diye uğraştım ama olmadı malesef
neyse 200 gr gene iyidir ama hırs yaptım bu hafta reglim bitecek oruçta yok çok sıkı tutucam diyetimi akşamlarıda bişi yemiycem haftaya cumaya 75 leri görcem inş
bu haftayı sıkı yönetim haftası ilan ettim darbe yaptım kendime darbeeeeeeeeeee radyodan ilanlara başlayın silahlı kuvvetler işbaşındaaaaaaa

inş canım kim tutar seni açılıııııınnnnn nazcooo geliyooooorrr :10::10::10:

ahh benimmm annemeee bak senn yaa hırs yapmışş tamamdır bu işşş darbe yaptın mademm bende senlen geliyomm yaşasınn kilo vcerme çılgınlığı kahrolsun selülit ve yanlara birikmiş göbeğe birikmiş yağlarr :1::1::1::1::1::1::1:

inş canım kim tutar seni açılıııııınnnnn nazcooo geliyooooorrr :10::10::10:

ahh benimmm annemeee bak senn yaa hırs yapmışş tamamdır bu işşş darbe yaptın mademm bende senlen geliyomm yaşasınn kilo vcerme çılgınlığı kahrolsun selülit ve yanlara birikmiş göbeğe birikmiş yağlarr :1::1::1::1::1::1::1:

tamadır bu işler kuvvet komutanlarım
aslı seni kara kuvvetleri fadikçim senide hava kuvvetleri komutanlığına atadım haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gazamız mübarek olsun
:60::60::60::60::60:

dün pasta bugün mini pide
ooohhhh süpersin

kız pastadan azcık bişi yedim heç beeenmedim ben normalde onu pasta kreması ve dolgu kremasıyla yapıodm o zaman güzel oluodu ama sevgili kayınvaldeeeem görememiş pasta kremasını krem şanti almış gelmiş heç güzel olmadı :51:

gizeeeem senide deniz kuvvet komutanım yaptım amiralim gizemim
hooooyyyyyyyyyyy ne pidesi kız bu konseptimize uymadı
sen dukan amca yapmıyonmu sana karbonhidrat yasak kız unuttunmu
:20::20::20::20::20::20::20:

kardeşime kız yapcam tarif hoşuma gitti yesem yesem 1 tane yerim onuda mı yemiyimmmm

kız pastadan azcık bişi yedim heç beeenmedim ben normalde onu pasta kreması ve dolgu kremasıyla yapıodm o zaman güzel oluodu ama sevgili kayınvaldeeeem görememiş pasta kremasını krem şanti almış gelmiş heç güzel olmadı :51:

hooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy bide pastamıııııııııııııııııııııı:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Back
X