Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu:20::20:

Sizler nasılsınız naptınızz gününüz nasıl geçiyorr :))

kızlarr ben çıkıyorumm aaaaaa ama üzülmeyinn sadce kısa bi süreliğine geri gelicemm yarım saatee :60::60::60::60::60:

bu arada bugün gelen misafirim didikiiii oo fadikk zayıflamışsınn didiiii yaa zaten öyle kötü görünmüyodun ama ba böyle dahada iyi olmuşsun dedi :78::78::78::78::78::78::78: bende diidim kii diett yapıyomm açım aççç sen anlarmısın açımm:60::60::60::60::60:
neysee haydin ben kaçtımm meleklerrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::83::83::83::83::83::91:
OYYY KUZU ya sen abna bi mail bişen atsan yafff.ben senin fotoyu heeeeçç görmedim ki:50::50:
benim hiç meryem fotom olmadı abla biliyor musun:50::50::50::50::60::60:
selamlar kızlar
nassınız bakalım :12:
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..

canım Allah kabul etsin okumanızı..ben de dışarı çıkınca nedense ekmeğe yumuluyorum...anladım ki kendimi....

Son düzenleme:
merhaba kızlaaar ben geldiim :)) Bugün baya tembellik yaptım beklettim sizi biraz o yüzden özür diliyorum ama merak etmeyin annem aldı acısınıı :)) Kalkar kalkmaz direk kilo bildirimimi yaptım sonra annemle gittik hastaneye. Yürüyerek gidip geldik. Sonra annemin her zamanki eczanecisine gittik geldik falan yürüdüm yürüdüm geldim sizleyimm. Deminden beri geçmişi okuyorum oku oku bitmedi yahu ne kadar geri kalmışım :)) Bi de birazcık boynum tutuldu sanki. O değilde şimdi ösym nin sitesine giremiyorum sinirlerim bozuldu :84::84: Bu kadar tembelliğin sonu:20::20:

iyi canım aynen devam ramazan ve iftar programlarına...Laflardık tatlım ama benim çıkmam lazım...adamım hadi eve gidek diii.sonra görüşürz yineee.gece burdayım laflarız bol bol..çok öptümm

OYYY KUZU ya sen abna bi mail bişen atsan yafff.ben senin fotoyu heeeeçç görmedim ki:50::50:
benim hiç meryem fotom olmadı abla biliyor musun:50::50::50::50::60::60:

canım Allah kabul etsin okumanızı..ben de dışarı çıkınca nedense ekmeğe yumuluyorum...anladım ki kendimi....

canım benim nedemek nedemek yanii benimm canım biricik arkadaşımm püfff istediğin foto olsunn hemencik msn de koyicimm akşam merak etme senın içinnn daglar delerrrimm bennn :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

hoşş geldinn yarrrr yüreğimee boşver be elalemm neee derseee desinnnn hadi hadi haydiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64:
napakkk canım benim gördüğün gibi ben delirme saatlerime girmiş bulunmaktayım lütfen anik yapmayınn zararsızımdırr:60::60::60::60::60::60::60::60:

canım benim nedemek nedemek yanii benimm canım biricik arkadaşımm püfff istediğin foto olsunn hemencik msn de koyicimm akşam merak etme senın içinnn daglar delerrrimm bennn :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

hoşş geldinn yarrrr yüreğimee boşver be elalemm neee derseee desinnnn hadi hadi haydiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64:
napakkk canım benim gördüğün gibi ben delirme saatlerime girmiş bulunmaktayım lütfen anik yapmayınn zararsızımdırr:60::60::60::60::60::60::60::60:

ohh en güzeli valla:90::90: ben de zararsızım ama her an zararlı olabilirm:47::47:

kızlarrr ben çıkışta ablama gidiyorum iftara davetliyimm daha doğrusu yengemle biz davetliyiz:21::21::21::21::21::21:

yengemi bekliyorum çıkıcam daa bi gelseee:52::52::52::52::52::52:

30-05 tarihleri arası devam çizelgesi

aynalar + + + + + + +
irras +i+++++
aysen +++++++
fattma83 -+--+++
nazco +++++++
emidaf --+++++
pinkcat87 +++++++
elifus +++++++
prenses88 +++++++
selinay2002 --++++
gozdee07 +++++++
eylulums +--++++

eksileri olanlar izinlimi bilmiyorum izinlilerse düzeltirim lütfen söyleyinizzzz

selamlar kızlar
nassınız bakalım :12:
ben daha yeni geldim eve anneannemin kabrine gittik bugün cuma diye zaten bayada uzak bize..

allah kabul etsin canım anneannenin mekanınıda cennet etsin

dün yazamadım menüleri

sahur
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
domates
2 çay kaşığı reçel

iftar

1 kepçe mercimek çorbası
2 tane kıymalı biber dolması
bir parça pide
salata

arada
1 bardak kola içtim çok içim yanmıştı

artık bu hafta 67 yi görmek istiyorum sıkıldım :37:

menün güzel canım
inş 67 yi göreceksin

ellerine sağlık aslıcım..bu arada sanırım vücut direnç dönemini geçtii.hadi gözümüz aydın....hep beraber verdik bu hafta....Bi şey itiraf ediyim çok fazla verip şahsi olacağına bu şeklide az az ama hep beraber olunca ben daha çok mutlu oluyorum....alan arkadaşlar da bi haftalık bi aksaklık olduğunu biliyoruz..yoksa eminim bi sonraki hafta daha güzel bi tablo olacak inşşşşş.....CANIM TAKIMIM BENİM BEEE...HEPSİNİN ŞU AZMİ YETER...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU:62::62::62:

inş haftaya daha güzel olacaz canım:65::65::65::65::65:

canım sen başvuru yapmadın mı yoksam üniversite tercihlerini :53:

30-05 tarihleri arası devam çizelgesi

aynalar + + + + + + +
irras +i+++++
aysen +++++++
fattma83 -+--+++
nazco +++++++
emidaf --+++++
pinkcat87 +++++++
elifus +++++++
prenses88 +++++++
selinay2002 --++++
gozdee07 +++++++
eylulums +--++++

eksileri olanlar izinlimi bilmiyorum izinlilerse düzeltirim lütfen söyleyinizzzz

ellerine sağlık canım
eksileri olan izinlilerdi canım

ivett üniversite tercihlerii.. Ben salıdan yapmıştım aslında ama eskişehiri başlara yazmıştım onu değiştirmek için uğraşıyordum şükür ki yapabildim en sona aldım :))

hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin yer gelir
hangi bölümleri yazdın

iyiyim canım nasıl olsun bugün acıktım baya :52::52::52:
düğün hazırlıklarına ara verdim biraz :60::60::60::60::60:

aa oldu mu şunun şurasında ne kadar kaldı düğüne:90::90::90: off off bende acıktım ezan okunsa bir an önce :56::56::56: bi de sahurda yedim fazla su içmedim aldım suyu yanıma içerim diye uyuyakalmışım kalktığımda 4.30'tu. Gelsin gelsin bi açıyım gözümü saat 8 olsun:56::56::56::56:

aa oldu mu şunun şurasında ne kadar kaldı düğüne:90::90::90: off off bende acıktım ezan okunsa bir an önce :56::56::56: bi de sahurda yedim fazla su içmedim aldım suyu yanıma içerim diye uyuyakalmışım kalktığımda 4.30'tu. Gelsin gelsin bi açıyım gözümü saat 8 olsun:56::56::56::56:

gelir canım şurda ne kaldı :61:

Back
X