kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim. :76::76::76::76:Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))
size birsey soylesem inanmazsiniz, daha kina, soz ,nisan , dugun fotograflarini bile gondermediler bana , ailemde gondermedi, soyledim kac kere, kardeslerime, abime ,gelimize , ama gondermediler. cok uzuldum. artik soylemicem.
Kizlar ya iyiki varsiniz, simdi ben morelim bozuk oldugu zaman kime derdimi anlatabilirim, bu devirde dostluk kalmadiki ,heleki benim yasadigim yerde dostum yok hic. birisine birsey anlatirsan esine anlatiyorlar, eslerde olayi biliyor resmen . .
Kiz kardesim de Master icin geliyoR amerikaya , 10 gun sonra falan onun bir heycani var simdi ,ama yanima degil uzakta olucak biraz. belki tatillerde gelir. oyle iste dua edin arkadaslar..